Yu-Gi-Oh!

Ne bih se baš tako nadao pobedi! Zato što :
1. Igra YGO duže od mene
2. Poznaje više karata od mene
@ flame Drago mi je što si uspeo mada mislim da ćeš se razočarati pošto igra nije nešto u odnosu na Kaibu i Joey-a
@ golden Nema te, nadam se da ćeš se pojaviti. Duel u 21h, ako stigneš? Da nisi ti slučajno Barrel Dragon sa yugioh.cjb.net. Možda slučajnost ali imate isti avatar.
Poz drugari!

Pa momci zelim vam srecnu novu godinu i bozic. Nisam svracao par dana jer i telefon nije radio, a ja sam dial up :-( Avatar sam ja radio tako sto sam resize-ovao original koji imam , a prvo sa ga skenirao. to sto znam vise karata ne znaci mnogo ako povucem 10 trap-spell kao sto sam pre neki dan protiv druga :-) Ovih dana pravimo mini turnir uzivo.

pozz i cujemo se posle bozica

Daj, ako cemo vec da pravimo turnir(konačno jeeeeeeeeeeeeee!) da napravimo na nekom chat serveru kanal npr. #krstaygo ili nešto tako i onda da možemo da pričamo uživo. Mnogo lakše se tako namešta YVD i tako to! Ja ću videti gde možemo napraviti kanal a možemo i ovako : konektujemo se svi na krstaricin chat ali da nickovi budu u stilu YGOSwordHunter ili YGOGoldengaidin , može i tako ako ne nađem ništa mada naći ću nešto gde možemo napraviti poseban kanal. Neka se jave oni kojima ne radi YVD da im namestimo pošto nas i onako nema dosta. Igramo po tradititonal listi (sve po listi samo ne smeju Raigeki i Dark Hole, slažete se?). Pošto skoro svi idu negde za novu godinu predlažem turnir sutra ili najkasnije preksutra u 9h uveče (mislim da će svima odgovarati). E sad da se dogovorimo oko prijava. Šaljite poruke ovde i napišite koji će vam biti nick na ovom kanalu što nađem ili na #krstarica( za sve koji ne znaju www.krstarica.com>Pričaonica>unesiti nick>soba Krstarica>i tu ćemo biti svi ). U 8:45 se svi nalazimo tamo i svako nađe svog para(videćemo ko hoće) i chatuje sa njim, razmene ip adrese i kreću dueli(hoćemo igrati single duel ili match-na 2 dobijene?). Posle duela pobednik javlja svim drugim parovima o rezultatu itd. Posle toga je finale (predpostavljam da će nas biti 4) između 2 pobednika. Ko pobedi naravno dobija sve tri egipatske božanske karte, 300000000$, Pegazovo oko, i 'ladan špricer :) Ako imate babu, dedu, strinu, ujku, tetku i dr. rodbinu koja zna da koristi YVD dovucite ih ovamo da igraju-glavni razlog su nagrade :)
Hajmo sad prijave (ostalo je još samo 30h, 10m, 33,2 s):

sword ja se bas neslazem sa tom pricaonicom jer meni nece da udje pa ce vas onda biti 4 ali moglibi negdje drugo da se nadjemo npr. moj sajt ali tu se ne ocitavaju poruke tako brzo morac uci u nesto pa se vratiti da bi ti se poruka ocitala. ajde probacu uci u pricaonicu. otidji na moj sajt pa udji u komentari i napisi nesto o sajtu i sta bi trebao dodati na sajtu

Back