Yu-Gi-Oh!

FlameSwordsman:
a ocu da sastavim spil kao jaden ali nema te sile ovdje u cg nema ni polimelizacije. a duele obozavam sem kada igram protiv joey ili kaibe ili yugi-ja sa zivom osobom je 5 puta bolje

Slažem se u vezi ovoga. Teško ćeš me pobediti jutros sam odrao nekog kaže da 70 ali ja sumnjam proveriću , u 2 poteza! Ali slušajte šta sam dobio Slate Warrior+United We Stand+Scapegoat . P.S. Sad i ja imam novi deck sa svim novim cyber čudovištima kao i sve monarhe!

Pozz

Nista posebno.. rekoh da je dobar sadrzaj sajta ali i da deluje nekako pretrpanoi previse napadno (npr mnogo malih animacija i previse debela slova)... I background je previse taman (sto uvek malo odbija goste)... Ali se vidi da znas da ga napravis, za razliku od mene npr. :) Uz samo malo dorade, bice super ;)
A poslednje sto sam rekao je: Bate- na onoj slici izgledas kao da drkas ****! :)

ma stavam je ljudi nisam nista radio na onoj slici. bolje da je maknem da nedobijem jos losih komentara ubacitju neku drugu a kakav turnir sta vam je to ja sam za ako se igra javite na ma znate moj mail jovan.king@yahoo.com e ljudi ako imate msn neka svi dodjemo onda i tamo da se dop. sve vezano uz duel. a ko nema msn u mojoj sledecoj poruci pise kako da ga nabavite

1. otidji na http://www.soft32.com/images/download1.jpg zatim ce ti se pojaviti prozorcic sa dva dugmeta(kao) na jedno pise save as a na drugo cancle ti klikni save as i sacekaj da ti se skine prog
2. kada ti se skine prog. da bi se mogao singovati(sign in) moras imati e-mail na hotmail zato ako ga nemas napravi precica do pravljenja e-maila je https://signup.live.com/hmnewuser.a...tp://join.msn.com/general/gbb&rollrs=04&lic=1
i onda u id upisete cjeli naziv e-maila(npr. ime e-maila@hotmail.com) a u pasvord upisuju pasvord od svog maila
3. korak je trazenje friendsa za dop. kada otvorite msn u kvadraticu ce vam pisati find a conkakt or number.... tog formata tako nesto pise i pored vam je nacrtan neki covjeculjak kada stvite misa na njega pisace vam u prozorcicu add concattt tako nesto i kada kliknes na to otvorice ti se prozorcic
u koji treba da upises e-mail i odakle je taj tvoj frend sa kojim oces da se dop.

da bi se vise nas dopisivalo treba prvo da se dop. npr ja i polarni pa da zovemo ostale da se prikljuce nama i onda se dop. s nama taj kojeg smo pozvali ali neznam koliko nas moze stati valjda 5 tako nesto

Back