u get a life....i nemoj da se pravis pametna kad ne kapiras ni obicni animirani film...to je zapravo igra sa kartama koja je planetarno popularna(isti je slucaj i sa pokemonima samo sto je crtani stvarno za malu decu)ako mi ne verujes idi na neki pretrazivac ukucaj yu-gi-oh! i videces koliko sajtova...odrzavaju se lige,turniri,razmena karata...to bi bilo kao kad bi,lupam sad, ali npr.poker postao svima super zanimljiv i oni smisle neku (koja usput moze biti dobra ili losa,decija ili ne) animiranu seriju na temu pokera! inace ako ne znas postoji i igra sa kartama lord of the rings koja zapravo kopira yu-gi-oh i pokemone pa sad ti vidi....takodje posto mi kasnimo za svime tako kasnimo i za ovom igrom koja se uveliko igra svuda u evropi a posebno je popularna u japanu...
i jos jednom cu naglasiti da je crtani samo potpora za igru (i meni se bas svidja takav kakav je)a da sam stavio naziv teme yu-gi -oh!-kartaska igra retko ko bi dosao a posebno ne ti koja se pravis pametna a nemas pojma o cemu je rec + glumis tu neku satiricnu "odraslu" fensi ribu koja jedva uspeva da prati emisije tipa>city<
fu.ck off vise od mene i ovog teme!!!