Yu-Gi-Oh!

ae da se ne odvajamo od topica...odgledao sam Yu-Gi-Oh! i Yu-Gi-Oh! GX pa sam resio da pocnem sa Yu-Gi-Oh! 5DS ...u pocetku sam mislio da je glupost zbog onih duela na motorima i to,ali sam kasnije ukapirao da je sezona zakon, 100x bolja od Gx....Jel gleda jos neko 5ds?

Cao ljudi,ja sam nov na forumu :) Ovako,imate razne sajtove za gledanje svih yu gi ohh serijala,isto tako imate online yu gi ohh igricu koja je besplatna i ucestvuju ljudi iz citavog sveta,menjanje karti i kupovina, ima svega, jako dobra igrica :) I da, u bg imate dva kluba u kojima se odrzavaju turniri prodaja i razmena originalnih karata... Jedan se zove crni zmaj, a on se nalazi u toplicki venac 9 u prizemlju,nigde nema natpisa,tako da ga mozete naci samo po adresi :) drugi je negde u novom bg,i nzm kako se tacno zove,posto jos nisam bio tu :) Pozdrav svima :)

Hej, cao svima. Ja sam pogledao par epizoda i jako sam se zainteresovao za anime. Meni je DB neprikosnoven, ali bih jako voleo da pogledam i ovu kompletnu seriju. Imam par pitanja. Da li je ovaj anime ongoing ili je zavrsen? I koliko ima serijala ili epizoda tacno ako neko moze da mi kaze? Ja sad skidam prvu sezonu sa rapidshare-a, ako neko zna odakle da skinem ostalo neka kaze. Hvala unapred. P.s. dajte link od igre na netu, od tog sajta gde ucestvuju svi iz celog sveta, znaci najmasovnijeg, posto ima dosta sajtova i nzm koji je taj(jer ima mnogo sajtova sa pomalo igraca, ja bih da seregistrujem na onaj najmasovniji i tu da naucim igru)? Hvala jos jednom unapred :D

On going je,s tim sto ima 3 zavrsene sezone ( manje ili vise nezavisne jedna od druge ) dok je 4 u izradi.

Imas klasican Yu-Gi-Oh!,zatim Yu-Gi-Oh! GX , Yu-Gi-Oh! 5D's i u izradi je Yu-Gi-Oh Zeal.

Sto se tice online igara,imas 2 mogucnosti.

Igraj KCVDS - potreban dowload,lepa animacija,lep kvalitet karata,relativno redovni updateovi,ekstremna kolicina buggova i retardiranih igraca.

Igraj Dueling Network - nikakav download nije potreban,igraci su mnogo kvalitetniji,slike karata si osrednje,bez ikakvih buggova ukoliko ti je internet konekcija konstantna.

Back