Yu-Gi-Oh!

mA ja nisam nigde nestao nego vi ugovarate duele, a ja nikako jos nisam za to pa nemam komentara... Valjda ce ih uskoro biti vise, sa sve ADSL-om :) A ne prica se o seriji- a i zasto bi kada se reprizira..... I eto :)
Inace:
SRECNA NOVA GODINA!!!!!
Aj sve naj, pa da nam u novoj puste i do kraja GX :)

ale napokon dosao polarni jesi li koristio; call of the hunted,monster riborn,primute brutal ili si se vratio kao armed dragon lv 3,5 ili 8? sala
sretna nova godina svima
polarni nisam te vido od prosle godine

POZ I JA SAM TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U JA FOREVER ANGELA NISAM VIDIO OD PRVIH STRANICA. TACNIJE JA NISAM NI TADA BIO U OVOM FORUMU.NISAM NI ZNAO ZA OVAJ FORUM.SRETNA NOVA I TEBI I SVIMA VAMA

Pa bila sam uglavnom pre aktivna,jer moram da priznam,ocajna sam u igricama :p,dok su mi crtaci specijalnost;).Samo vi nastavite da caskate o turnirima,ne smeta mi,vazno da ste aktivni ;)!
Hvala na linku i na pozdravima!

sword h.
its time for duel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kada sastavim novi spil. ti si naje.ao jer cu te pobjediti. ta liga mi nije jasna ja nemogu da udjem a imam registrovani nick. udjem tamo i nema nikog... I need help about thet

4polarni
ja ocu da sastavim spil kao jaden ali nema te sile ovdje u cg nema ni polimelizacije. a duele obozavam sem kada igram protiv joey ili kaibe ili yugi-ja sa zivom osobom je 5 puta bolje

Back