WWE-americko rvanje

• Začetnik teme Začetnik teme BTXT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MNOGO SI SMORIO:neutral: JA SUTRA PUNIM 21 GODINU8)I VEC SAM TI REKAO PISEM KAKO HOCU:shock:MENE NE MORAS DA UCIS JA SAM VEC DOVOLJNO PAMETAN:razz:PA IZGLEDA DA SAM JA STARIJI I OD TEBE YOHNNY_ROVERU A I OD MASTER OF PUPESTS:lol:

E,momci i devojke(ako ih ima na ovom topicu),ne znam koliko vi koji raspravljate toliko o americkom rvanju imate godina,ali ako imate vise od 13-14 ne znam onda sta da vam kazem,jer to je meni gluplje od spanske serije...
pisem pod bratovim nickom,koji ima osam godina i registrovao se na forumu izmedju ostalog zbog ove teme,mozda on i njegovi vrsnjaci pronalaze da je ovaj sport ili sta je vec,zanimljiv i uzbudljiv,kao sto sam i ja kada sam imao toliko...ali sada sa 17 godina,mislim kao sto je vec neko naveo da je to jos jedno debilno americko show sra..
mozda ima uticija na slabasnu decu godista moga brata,kojima na odmorima otimaju uzinu i maltretiraju ih siledzije,pa su im ti nabildovani kreteni heroji...

e a ti lemmy,ne pravi se pametan,nego nauci frajeru kada se stavlja zarez i tacka,da bi mogli da razumemo to sto izlazi iz tvoje zakrzljale lobanje...ok?i nemoj se ku... tu po forumu,gledas kecere,pa si faca i dopisujes se sa klincima od 8 godina...bolje uzmes laso pa ga okacis o vrat...mozda tamo gde stignes,posto se roknes keceri nisu namesteni,nego realni,a...?
zaebi me bre price...

Slusaj ti sekecinho pod jedan kad te neko nesto pita onda odgovaraj pod dva ne kaze se nego se napise na internetu si a pod tri ne smaraj da nije ovo internet rekao bi ti ja nesto drugo ***** matori :roll:

sta bi ti rekao,retardinjo?da licis na ovu nakazu na tvom avataru..ne bi me cudilo...u stvari,jel ti znas sta je avatar?mislio sam na slicicu kojom se predstavlja tvoj profil...

Moj savet za tebe:vratis se kod uciteljice i priznas da nisi naucio primenu tacke i zareza i ako te pita sto si se vratio,ti reci da te mnogo zajebavaju deca na forumu zbog tvog "sirokog" poznavanja morfologije srpskog jezika,pa si morao...jbg takav je zivot

Ako ne budes umeo da procitas ovo,nadji nekog da uradi to umesto tebe!:lol:

Back