- Poruka
- 75
E bas jeste.Dali ti u te "dobre" spada Finlay i ostale budale?
Onda si mnogo glup za kecere matori!!!8)
e a ti Lemmi nosi
se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E bas jeste.Dali ti u te "dobre" spada Finlay i ostale budale?
Onda si mnogo glup za kecere matori!!!8)
Sta vam je ljudi sto niko nista nepise![]()
e a ti Lemmi nosui se![]()
E lemmy sta je upiskio si se pa nepises nece ti niko pucati iz kompjutera u celo to tvoje nevaspitano sta je cvika![]()
sta bi ti rekao,retardinjo?da licis na ovu nakazu na tvom avataru..ne bi me cudilo...u stvari,jel ti znas sta je avatar?mislio sam na slicicu kojom se predstavlja tvoj profil...
Moj savet za tebe:vratis se kod uciteljice i priznas da nisi naucio primenu tacke i zareza i ako te pita sto si se vratio,ti reci da te mnogo zajebavaju deca na forumu zbog tvog "sirokog" poznavanja morfologije srpskog jezika,pa si morao...jbg takav je zivot
Ako ne budes umeo da procitas ovo,nadji nekog da uradi to umesto tebe!![]()
Ako te to toliko zanima ja sam zavrsio skolu i fakultet znam sve o kompjuterima jer sam programer
Ako te to toliko zanima ja sam zavrsio skolu i fakultet znam sve o kompjuterima jer sam programer
jA IMAM 9 GODINA NETREBA TAKO DA PRICAMO JEDNI O DRUGIMA HAJDE DA SE POMIRIMOnumber1 -KDN- NE GUBI SE!!!Ako hocu pisacu i o barbikama moj problem nije tvoj picko uzelicka.Mislim da treba da se uclanis u udruzenje PUMA ako znas sta je to!!!Nemoj ni da presdpostavljas a ni da mislis ako imas mozak!!!Zavrsio sam ta skolska sranja i nemoj pisati da nisam.Imam 21 G O D I N U!!!Ako hoces dobices i web adresu za udruzenje PUMA!!!To udruzenje je potrebno i tebi number1 -KDN- a i tvom bratu 1000000% ako znas koji je to broj
number1 -KDN- NE GUBI SE!!!Ako hocu pisacu i o barbikama moj problem nije tvoj picko uzelicka.Mislim da treba da se uclanis u udruzenje PUMA ako znas sta je to!!!Nemoj ni da presdpostavljas a ni da mislis ako imas mozak!!!Zavrsio sam ta skolska sranja i nemoj pisati da nisam.Imam 21 G O D I N U!!!Ako hoces dobices i web adresu za udruzenje PUMA!!!To udruzenje je potrebno i tebi number1 -KDN- a i tvom bratu 1000000% ako znas koji je to broj
Dobro je napisao kataDave zasto da kvarimo temu?Ali ne ostajem duzan!!!To ne zaboravi number1 -KDN-!!!Nisam uclanjen u PUMA ali jedan decko jeste,nabavio bih od njega.N E C U D A S E R A S P A V Lj A M ! ! ! Kraj price za mene ti kako hoces 8-)