WWE-americko rvanje

• Začetnik teme Začetnik teme BTXT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ka mladjan momak dok jos nisam trenirao,bio sam ih gledao,to jest neko vreme,...mislim ceo sou se bazira na tome da postoje oni "pravicni i dobri" i "negativni" likovi i onda se oni bore,...neki pobedjuju ,..i sve tako da bi na kraju oni dobri iz teze situacije pobedili kao Roki kada pretrpi 14 rundi dobijanja batina da bi onda pobedio u 15 boreci se kao da je tek usao u ring...mislim ista prica a ameri se loze... kasnije mi to dosadilo i primetio sam nedostatke,ista prica kao kada sam prvi put gledao gorstaka...pomislio sam :"kad bih ja znao tako sa macem ko oni" onda posle dve godine ucenja aikidoa vidim ponovo isti film,...ja do tada nisam jos drzao boken u rukama ,samo sam par puta ostao da gledam starije kako rade sa njim,ali ono sto sam naucio je bilo dovoljno da skapiram da glumci nisu imali pojma o radu sa macevima...

isto je i sa Rambom kada ima borbu sa dve palice....zapravo nije ni koristio palice,... to jest par puta kao zamanuli....meni ranije bio utisak:"uuuuu rokaju se palicama,kako kul...." a sada vidim da ih nisu ni najosnovnije naucili...al dobro to je film,treba da ga snime za par meseci i to ide dalje... a ucenje baratanja palica traje...pa traje duze od snimanja tog filma a on ima samo jednu scenu...pa razumes.

al bitan je duh,duh koji nas vodi da trazimo da ucimo da saznamo..,.. a nema lepseg osecaja kada pocnes da izvodis kombinacije i fore kao sa filma il jos i bolje... tad se osetis vrlo kul i srecan sto si ziv...pa jos kada naucis nekog novo da to isto uradi...tad si i koristan :)

pa eto...toliko za sad :)
treniras aikido?I ja sam,ali zbog povrede ne mogu vise.Koliko dugo treniras?

Danilo... da te pitam.. da li taj broj 15, u tvom nicku oznacava tvoje godine ili tvoj koeficijent inteligencije ili i jedno i drugo? Ovo sam bio prinudjen da pitam, jer sam zaista primetio da sa tobom decace nesto nije u redu, i to prema poruci koju sam od tebe dobio na private. Moram reci, da mi prvo nije bilo jasno o cemu se radi, ali kad sam video da se to odnosi na moj post u ovoj temi, onda sam shvatio da sa tobom nesto nije kako treba. A to se i vidi prema poslednja tri posta, gde u prvom postu pises boldovano, u drugom citiras beskrajno dugacak tekst da bi ispod njega napisao nekoliko reci, a zatim dodajes i treci post... tako da imas 3 posta u razmaku od nbekoliko minuta...
I kad smo vec kod toga, vezano za tvoju private poruku, ajde molim te objasni mi sta je tako dobro u tim kecerima?, ili kako god da se vec zovu... Reci mi sta ti tu vidis tako dobro? Zamisljas li sebe kao jednog od njih?

AL' SI NAIVAN KRETENCINO A I BAS TE SE BOJIM:oops:A I TAKO SI KULTURAN NEMA NORMALNIH RECI K'O DA SI NEKI BOGATAS PPPPPEEEEEDDEEEERRRRUUU

Kao prvo, nauci da stavljas apostrofe kad izostavljas slova (ili ih gutas, sto je verovatnije i ne cudi imajuci u obziru tvoj ''intelekt''). Drugo, raspitaj se sta je interpunkcija, a kad saznas nauci da je koristis. Trece, suglasnici nemaju eho. Mozda i nemas 7 godina, ali ti je mozak svakako na tom nivou (zapravo priblizno:lol:). Eh da, ja sam student knjizevnosti tako da sam poprilicno upucen u gramatiku i pravopis, a i u klepanje stihova:

GUTAŠ SLOVA K'O DA UMIREŠ OD GLADI
MOZAK TI JE PRAZAN, A I SLABO RADI
'MESTO ŠTO NA NETU GUŠIŠ
BOLJE KLEKNI DA MI PUŠIŠ
KADA KAO LESI POLIŽEŠ VITAMINE
OPAMETIĆEŠ SE MOŽDA, MALI K.URVIN SINE

Back