WWE-americko rvanje

• Začetnik teme Začetnik teme BTXT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I meni je najbolji BATISTA za mene je on zakon,nije da nema boljih kao sto su John Cena,Undertaker,Shawn Michaels...Pored BATISTE je i JEFF HARDU!!!Samo me nervira mvp izubijao je bezpomocnog Meet Hardy-a:( Namerno je trazio remas da dokrajce Meet-a Hardy-a pa onda on da stupi na scenu,da se malo pali.Pre mi je bio omiljeni mvp ali sada mi je najgori jer je na prevaru izlemao jednog mojih omiljenih MEETA HARDY-A:(

I HAKE MVP!!!

A vi,mislim dali ga i vi mrzite?

I meni je najbolji BATISTA za mene je on zakon,nije da nema boljih kao sto su John Cena,Undertaker,Shawn Michaels...Pored BATISTE je i JEFF HARDU!!!Samo me nervira mvp izubijao je bezpomocnog Meet Hardy-a:( Namerno je trazio remas da dokrajce Meet-a Hardy-a pa onda on da stupi na scenu,da se malo pali.Pre mi je bio omiljeni mvp ali sada mi je najgori jer je na prevaru izlemao jednog mojih omiljenih MEETA HARDY-A:(

I HAKE MVP!!!

Mat Hardi je kul Jef Hardi isto8-)

Ej to ucenje me mnogo smara Engleski nisam ucio kao mali pa necu ni sada.Navijam za Hardy-je ali naravno je BATISTA prvi!!!Ali svako sam bira svoje idole,kao i ja neko ne voli BATISTU i HARDY-e ali oni su mi idoli!
1.BATISTA
2.JEFF HARDY
3.MEET HARDY
4.SHAWN MICHAELS
5.JOHN CENA

Ma svi su dobri,pa i Horc Vogl ili kako se vec pise:-):lol:

I HAKE MVP!!!

STA TI TO ZNACI JEF HARDU?:shock:

I HAKE MVP!!!

E BRATE NAMOJ DA PISES NEPRAVILNO ENGLESKI NEKAZE SE I HAKE NEGO I HATE MVP OK DA SE VRATIMO TEMI MRZIM GA MISLI DA JE FACA KAD BI UBACILI BATISTU,JOHNA CENU,UNDER TEKERA NEBI MU BILO SVE JEDNO:twisted::lol::D:o

Kao prvo, nauci da stavljas apostrofe kad izostavljas slova (ili ih gutas, sto je verovatnije i ne cudi imajuci u obziru tvoj ''intelekt''). Drugo, raspitaj se sta je interpunkcija, a kad saznas nauci da je koristis. Trece, suglasnici nemaju eho. Mozda i nemas 7 godina, ali ti je mozak svakako na tom nivou (zapravo priblizno:lol:). Eh da, ja sam student knjizevnosti tako da sam poprilicno upucen u gramatiku i pravopis, a i u klepanje stihova:

GUTAŠ SLOVA K'O DA UMIREŠ OD GLADI
MOZAK TI JE PRAZAN, A I SLABO RADI
'MESTO ŠTO NA NETU GUŠIŠ
BOLJE KLEKNI DA MI PUŠIŠ
KADA KAO LESI POLIŽEŠ VITAMINE
OPAMETIĆEŠ SE MOŽDA, MALI K.URVIN SINE
E JONI ROVERU NEMOJ DA DIRAS LEMMIA ILI CU TE SAHRANITI ILI KLEKNI DA UZMES VITAMINE!!!!!!!:evil::-P:lol::shock::roll:

Back