WWE-americko rvanje

• Začetnik teme Začetnik teme BTXT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa nije bitno ko kako pise...to je svacije pravo....
A inace istina,nije bilo u ponedeljak i utorak kao sto bi trebalo da bude....al mozda je to zato sto je tada bio Bozic....videcemo sad ove nedelje...ako ne bude,onda je nazalost istina!

Decko to je gluma. I ti da vezbas glumu ko i oni mesecima, godinama znao bi to da uradis. Pa pogledaj samo kad ga udara, oni ustvari ni ne udaraju svoje protivnike vec ih samo dodiruju kao i u filmovima.

Slazem se sa tobom,ali ja mislim da oni imaju neke kese u kosi koje kada udaris one ispustaju krv.:roll:

Pa nije bitno ko kako pise...to je svacije pravo....
A inace istina,nije bilo u ponedeljak i utorak kao sto bi trebalo da bude....al mozda je to zato sto je tada bio Bozic....videcemo sad ove nedelje...ako ne bude,onda je nazalost istina!

Daj boze da nije tako,koji je tebi omiljen borac,meni je Rey Mysterio:-P

Odlican izbor ali ja bih dodao jos Under Tekera dobro Batista i John Cena su tvoji idoli;)

A ja bih dodao Rey Mysteria,sta mislis o njemu?:lol:

ovo je stranica za one koje vole kecere!ako ti se ne svidja, ne moj da ides na ovu stranicu!

U pravu si,ja se slazem sa tobom nemojte da kenjate ako nista ne znate o ovoj temi:mad:

LJUDI, UPRAVO GA GLEDAM NA FOX-U!!!
:lol::lol::lol:

.....!!!......

Prilozi

• ww_AAIC104_8x10~Jeff-Hardy-Posters.jpg
    ww_AAIC104_8x10~Jeff-Hardy-Posters.jpg
    34,9 KB · Pregleda: 9
Jeste li nekada pokušali gledati neku mađioničarsku tačku ali na sledeći način - da nikada ne gledate ono što vam mađioničar pokazuje, nego uvek u onu drugu ruku. Ako jeste, znate da se veliki deo mađioničarske veštine sastoji u odvraćanju pažnje od mesta stvarnih događaja. Američko rvanje, keč ili wrestling zasniva se upravo na tom principu odvraćanja pažnje, pomešanog s najboljim komičnim elementima iz vremena nemog filma.
Sve što se događa na ringu i oko njega čista je gluma. Sve je to unapred dogovoreno i tačno se zna ko, kad i šta će uraditi.
Neko je pomenuo udaranje štolicama ili lestvama. Jeste li nekada pokušali udariti stolicom, iz punog zamaha, u nešto čvrsto? Nikada se ni jedna stolica neće raspasti onako kako se raspadnu u tim mečevima. A uopšte ne udaraju velikom snagom. Radi se o pažljivo pripremljenim spravama koje se raspadaju ako ih malo oštrije pogledaš.
One koji misle da su mečevi stvarni upitao bih da li stvarno veruju da neko može pet minuta dobijati batine a da ni jednom ne uzvrati, onako, baš ljudske batine od kojih jedva ostaje na nogama a onda na volšeban način, u samo dve sekunde potpuno preokrenuti stvar i naterati protivnika na predaju. Ma dajte...
Wrestling je čista gluma, od a do š ili ž (kako je kome drago). Borci u tom sportu imaju izgrađene sisteme mišića, naravno, ali to su oni naduvani mišići, masa razvijena namenski na spravama i pažljivo raspoređena. Sve radi potreba posla kojim se bave jer ko bi gledao neke mršavce. Ljudi koji stvarno vežbaju radi razvijanja snage imaju sasvim drugačije odnose mišićnih masa, mnogo manje atraktivne. Pogledajte kako izgledaju oni što se takmiče za 'Strongest Man'.

Ama dajte bre, to samo klinci(sto vecinu opravdava) i retardirani Amerikanci mogu da gledaju...

gledao sam sa mladjom sestrom te cirkuzante i jadni su (mislim na borbe-gluma odlicna)

Mnogo je bolji pravi box sto se vikendom cesto pusta na Avali

Ama dajte bre, to samo klinci(sto vecinu opravdava) i retardirani Amerikanci mogu da gledaju...

gledao sam sa mladjom sestrom te cirkuzante i jadni su (mislim na borbe-gluma odlicna)

Mnogo je bolji pravi box sto se vikendom cesto pusta na Avali

Potpuno se slazem sa tobom.Do skoro sam trenirala kik box tako da se razumem u borilacke vestine i ocigledno je da udarci "nisu pravi",kao i da su isklesani od steroida,onakvu gradju ni najjaci ljudi sveta nemaju.
I kao sto rece Rimman bolje gledajte box na tv Avali,to je pravi box a ne ovo sranje.

Back