World of Warcraft

Mozda zvucim kao noob ali ja ne bih mogao da igram dwarfa ili gnoma.trule su rase brate mnogo.Od alijanse vrede humani, elfovi i draenei.
Mislim, estetski.Vecina ide u alijansu zato sto bolje izgleda.Npr, kad sam startovao human magea, u elwyn forestu je bilo oko 30 novih likova .A kad odem u camp narrache (start taurena) jedva da naletim na dva -tri lika....Mislim : Ko je lud da igra krave....ili one zelene likove....

Zato mi je muka i humana, i gay elfova svih vrsta, a pre svega mi je muka Draenei Shamana...kuku lele...sreo sam vise draenei shamana nego govana sto sam israo.Isti slucaj i sa be paladinima...pa dosta vise ljudi moji imajte milosti! nece vise biti horde i alijanse nego Blood elf paladini vs. Draenei shamani...
Ovo moje moze da se nadoveze na moj odgovor u Horda vs Alijansa.

I da dodam naravno
Tauren-logo-wararcft-wow.jpg

For the Earthmother!!
Ahmen Wa Mohatalo! Krave 4ever :D

Kr$t@:
Mozda zvucim kao noob ali ja ne bih mogao da igram dwarfa ili gnoma.trule su rase brate mnogo.Od alijanse vrede humani, elfovi i draenei.
Mislim, estetski.Vecina ide u alijansu zato sto bolje izgleda.Npr, kad sam startovao human magea, u elwyn forestu je bilo oko 30 novih likova .A kad odem u camp narrache (start taurena) jedva da naletim na dva -tri lika....Mislim : Ko je lud da igra krave....ili one zelene likove....

Zato mi je muka i humana, i gay elfova svih vrsta, a pre svega mi je muka Draenei Shamana...kuku lele...sreo sam vise draenei shamana nego govana sto sam israo.Isti slucaj i sa be paladinima...pa dosta vise ljudi moji imajte milosti! nece vise biti horde i alijanse nego Blood elf paladini vs. Draenei shamani...
Ovo moje moze da se nadoveze na moj odgovor u Horda vs Alijansa.
LOL za govna ali to je tachno :PP Al pazi dobro je brzo izlevelovati draenei shaman/be paladin mada za to treba (ne)imati zhivot i onda upadash u imba guildove

Ma cutite bre ima na mom serveru be 70 lvl uzas zivi....
A sto se tice alijanse i horde, jeste: alijansa nas ownuje u world pvp-u
zasto?
zato sto je na mom serveru cenzus 78%-22% za alijansu
zato sto ih je prokleto mnogo
zato sto u red cloud mesa jedva da dodje neki novi tauren a u elwyn forestu humani izlaze kao sa serijske trake
zato sto su ***** jer mi se desavalo mnogo puta da prebijem nekoga na ferku i u iducem trenutku on bane sa dva svoja ortaka ''??" lvl...e pa to vam je.....

Horda ownuje u BG i u kolegijalnosti :
-ortaci su veci
-iskusniji su igraci
-ne obaziru se na IZGLED heroja
-Pomazu se
-Nisu klinci od 11 godina
-zato sto ne drkamo na svoje heroje ---- >
Ako hocete dobro drustvo i uzajamno postovanje rollajte na desnu stranu kada pravite novog chara :)
Mozda ja malo generalizujem , ali 80% ljudi ce se sloziti sa ovime.

da,slazem se sa tobom ali mogu ti reci da na mom serveru alianca nije uopste naivna i nisam siguran da igraju klinci..
FLYING CIRCUS je jedna od najjacih ally guildi na svim serverima a po BG-ovima smo tu negde (ali uglavnom horda dobije)
ja naravno uvek i samo biram hordu :DDD

Ma mislim da najveci problem Horde vs. Alliance je upravo to shto alijanse ima mnogo vishe od horde,na svakom serveru alijanse ima bar za 10% vise,zato je kod njih lakshe naci dobre igrache i zato su uglavnom najbolji guildovi upravo alijansini,Nihilum je neshto posebno jer su oni igralu neku MMORPG igu pre WoWa pa su se preselili i pocheli da igraju WoW kao horda.No ja ostajem pri hordi,ne volim alijansu i gotovo...

Master_Chief:
Ma mislim da najveci problem Horde vs. Alliance je upravo to shto alijanse ima mnogo vishe od horde,na svakom serveru alijanse ima bar za 10% vise,zato je kod njih lakshe naci dobre igrache i zato su uglavnom najbolji guildovi upravo alijansini,Nihilum je neshto posebno jer su oni igralu neku MMORPG igu pre WoWa pa su se preselili i pocheli da igraju WoW kao horda.No ja ostajem pri hordi,ne volim alijansu i gotovo...
Ja znam da sam kreno sa 5-6 ortaka ally nismo mnogo znali o wowu igrali smo samo pirata pre toga i kasnije su svi preshli na hordu zato mislim da vetjina dece i noobova igra ally

Baklava_NS_88:
Ja znam da sam kreno sa 5-6 ortaka ally nismo mnogo znali o wowu igrali smo samo pirata pre toga i kasnije su svi preshli na hordu zato mislim da vetjina dece i noobova igra ally

jbg ne bih se slozio... evo ja igram vec vise od godinu dana uglavnom alijansu... NE Druida i sl... Ali bio sam noob ne mogu reci, a sad sam naucio i nisam otisao da igram za hordu... i znam dosta ljudi koji furaju alijansu a dobro igraju... 8-) 8-)

kako serete,uopshte nema veze ko igra hordu a ko alijansu sa tim kako igra/koliko ima godina i sl.pola horde guildova su nekad' bili ally i obrnuto.evo sa mog starog servera je rerollalo nas 40-ak shto alijanse shto horde u novi zajednicku guild.a takvih primera ima milion.naviknesh da igrash protiv nekih ljudi u bg-ima,spikate stalno na mircu etc,i kada se pruzi prilika da igrate zajedno shto da ne.mi smo izabrali hordu ali meni bi bilo svejedno i da su hteli alijansu.

Pa ja sam kreno ally bio jer su mi bili lepshi a horda mi je bila gadna nekako i nikada nisam zheleo ni da ih probam nisam ni gledo raciale nishta..Sada mi horda mnogo bolja i ako pogledash neke pvp filmove uglavnom su bolji oni sa horde playerima eto ja znam samo 1 dobrog ally igracha (film koji sam gledo) i to je onaj niar rogue ostalo nishta...I horde mounti su mnogo bolji meni ne znam ally su mi skrnavi osim draenei

Meni onaj slon kod draeneia tako ''mnogo izmisljeno'' ''nesimpaticno'' *****. kao i ona ptica sa blood elfovima.izmislili nove rase pa su posto poto morali i da smisle brzo i neke nove mounte....budi bog's nama

Back