marco3dx
Zainteresovan član
- Poruka
- 496
ma ne brini, mi iz alijanse smo stalno u hidden modu, i onda samo SAP
, dok se okrenes i vidis nas, ono vec "release spirit" lol
/spit
hehe

/spit
hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LOL za govna ali to je tachnoKr$t@:Mozda zvucim kao noob ali ja ne bih mogao da igram dwarfa ili gnoma.trule su rase brate mnogo.Od alijanse vrede humani, elfovi i draenei.
Mislim, estetski.Vecina ide u alijansu zato sto bolje izgleda.Npr, kad sam startovao human magea, u elwyn forestu je bilo oko 30 novih likova .A kad odem u camp narrache (start taurena) jedva da naletim na dva -tri lika....Mislim : Ko je lud da igra krave....ili one zelene likove....
Zato mi je muka i humana, i gay elfova svih vrsta, a pre svega mi je muka Draenei Shamana...kuku lele...sreo sam vise draenei shamana nego govana sto sam israo.Isti slucaj i sa be paladinima...pa dosta vise ljudi moji imajte milosti! nece vise biti horde i alijanse nego Blood elf paladini vs. Draenei shamani...
Ovo moje moze da se nadoveze na moj odgovor u Horda vs Alijansa.
/claprokks:cao svima ROKKS mage lvl 50 na serveru DARKSORROW takodje imam warlocka 31na EONARU priesta 30 i drooda 20 takodje na DARKSORROW-u
Ima nas visesave90:Au,kolko vise Horde...Pa ima li ljudi na ovom forumu neko osim mene da voli alijansu...
Moj drug ima bicikli al nema komp...Baklava_NS_88:Moj drug ima kompjuter
rokks:moj drug ima BE pallya 61
Takodje ali su mi lepe i ElficeBaklava_NS_88:Ono meni su iz alijanse jedino simpa dwarfovi male i draenei female ovo ostalo mi shit horda ftw
Ja znam da sam kreno sa 5-6 ortaka ally nismo mnogo znali o wowu igrali smo samo pirata pre toga i kasnije su svi preshli na hordu zato mislim da vetjina dece i noobova igra allyMaster_Chief:Ma mislim da najveci problem Horde vs. Alliance je upravo to shto alijanse ima mnogo vishe od horde,na svakom serveru alijanse ima bar za 10% vise,zato je kod njih lakshe naci dobre igrache i zato su uglavnom najbolji guildovi upravo alijansini,Nihilum je neshto posebno jer su oni igralu neku MMORPG igu pre WoWa pa su se preselili i pocheli da igraju WoW kao horda.No ja ostajem pri hordi,ne volim alijansu i gotovo...
Baklava_NS_88:Ja znam da sam kreno sa 5-6 ortaka ally nismo mnogo znali o wowu igrali smo samo pirata pre toga i kasnije su svi preshli na hordu zato mislim da vetjina dece i noobova igra ally