World of Warcraft

Kr$t@:
Meni onaj slon kod draeneia tako ''mnogo izmisljeno'' ''nesimpaticno'' *****. kao i ona ptica sa blood elfovima.izmislili nove rase pa su posto poto morali i da smisle brzo i neke nove mounte....budi bog's nama
Da u pravu si imali su bruka mnogo vremena a kolko itema izgledaju isto ko itemi iz t1/t2 samo druge boje bash je sranje, a i mobovi svuda neki ogrevi i orcovi sa t3 warr setom i gluposti mogli su mnogo bolje da odrade

lol....ne razumem.kad sam se usrao na mom serveru likovi 70 lvl paladini blood elf i draenei shamani 70 kuku
mislim...ne znam, ali ja se mnogo sporo lvlujem a ne znam zasto.shaman sam, i to ench sto je super kombinacija ali opet , kad god pgledam friends list svi se dignu za po tri lvla a ja igram lvl po tri dana.
mislkim...istina je da i manje igram u zadnje vreme.po 3 sata max dnevno a to je stvanro malo...

psy:
za to se slazem

inace uzeo sam juce 70.

http://img184.imageshack.us/img184/4589/73398694vm0.jpg

nepunih mesec dana od 1-70 (burazer mi je pomagao btw)
Ja sam uzeo pre deset dana otprilike ali mi isto pomagao ortak ne bih mogao sam i na 69 skoro nisam igrao ortak koji je vec bio 70 lvl ide sa mnom u razred bio se smorio i za 5-6 sati mi lvl sa 69 do skoro 70 ostavio je meni zadovoljstvo da dingujem :P
OMG ti si pala :S:S:S:S!!!!!!!!!!! Nisam skonto gz :)))) Al ja za to stvarno ne bi imao vremena

Kakvi su ovi kreteni iz blizarda svaki dan nam shutdown i restart server drkaju nam instance pederchine sylvanas totalno sjeban server a nece da daju migraciju, vec 3x mi se desilo da resetuju server 5min pre poslednjeg bosa i onda moramo sve ispochetka nisu normalni retardi

EEE pa evo mene opet,opet mi istekla kartica,doguro sam do 62 ali nisam igro dugo,jedino sam ze zajevo sto nisam sacuvo lika u gradu,ali sa takav zivot....
Krenula skola,mora se ucit,zamalo nisam imo opomenu zbog wow-a u zimu...
i resio sam da skinem piratski wow,pa ako neko zna odakle moze da se skine ceo piratski sa svim patchevima i BC om,da mogu polak.natenane,bio bi zahvalan ako bi stavio link(na torentima nis nisam naso:()...

I sa ima kod vas ,jel ima ko ovde tir 4 ili 5 cuo sam da je extra tesko dobiti ga?

thx baklava i roxx =)
sada malo skupljam kljuceve i iteme po instancama i igram arene.mada pvp-a mi je preko glave pa cemo valjda iskoro poceti 25man instance...da radim ove iste samo heroic me bash ne privljaci,ali jbga kad' se mora =) inace sam se respecovao holly cim sam dingnuo 70. main healujem bez problema za sada sve

psy:
thx baklava i roxx =)
sada malo skupljam kljuceve i iteme po instancama i igram arene.mada pvp-a mi je preko glave pa cemo valjda iskoro poceti 25man instance...da radim ove iste samo heroic me bash ne privljaci,ali jbga kad' se mora =) inace sam se respecovao holly cim sam dingnuo 70. main healujem bez problema za sada sve
Jako dobro healuju paladini ne mogu da odu oom a i da uzmu agro na krakto ono mogu da izdrzhe DMG a i ja sam sada resto dobro healujem al odem oom dosta brzo tj ne tolko brzo al u poredjenu sa paladinom...

psy:
za to se slazem

inace uzeo sam juce 70.

http://img184.imageshack.us/img184/4589/73398694vm0.jpg

nepunih mesec dana od 1-70 (burazer mi je pomagao btw)
GZ care... Ja za sad imam 70 warra i 70 huntera :P sve sam... posto necu da dajem likovima da igraju na moj acc...
A jos idem u skolu (Vrol dobar djak). treniram odbojku u prvom timu mog kluba i izlazim petkom i subotom :D a jos ponekad stignem i da odspavam... :P

Baklava_NS_88:
Kakvi su ovi kreteni iz blizarda svaki dan nam shutdown i restart server drkaju nam instance pederchine sylvanas totalno sjeban server a nece da daju migraciju, vec 3x mi se desilo da resetuju server 5min pre poslednjeg bosa i onda moramo sve ispochetka nisu normalni retardi
Da da zman druga koji igra na silvanysu sa 70 warrom (ally) i stalno kuka zbog toga...
Ima lika na Shadowmoonu kojeg je nabio na 40 lvl samo za vreme dok ne igra na warra tj. kad je server down :P

Baklava_NS_88:
Jako dobro healuju paladini ne mogu da odu oom a i da uzmu agro na krakto ono mogu da izdrzhe DMG a i ja sam sada resto dobro healujem al odem oom dosta brzo tj ne tolko brzo al u poredjenu sa paladinom...
Na mene je 70 holy palla udario crit sa healom 14000 :P ja nisam mogao da verujem... a inace ovako prosecno bez crita hiluje oko 5k :D

Master_Chief:
visha uzaludna...:lol:
Pa ja sam eto jedva uzeo 70 uz pomoc drugova a proshao sam jedva vrlo dobar, uchim malo al ne izlazim petkom/subotom ako izadjem izadjem petkom al to je mozhda 1 mesechno jedino shto igram stoni tenis 2-3 puta nedeljno ovo ostalo je wow i shkola i opet jedva uspem a ovaj 2x70 lvl zato pita koja shkola ili neka laka ili je osnovna :P ili je wunderkind

Back