World of Warcraft

Baklava_NS_88:
Batali warra igraj huntera, u pvp je shit a u pve skoro pa ga mozhe zameniti druid sa dobrim tank gear
Ma znam ja to... Ali ocu prvo Warra da nabijem na 70 pa cu onda sa hunterom da nastavim da igram...
Zao mi je sto sam skoro ceo GS zamenio sa nekim rare/green itemima a warr je i ovako bio polu goljander pa mi nije zao sto to menjam... Ali da hunterom sam se usrao dok nisam skupio ceo set i sad ga menjam eto tako nekim glupim itemima... :(

zelenooka85:
Ljudi zamislite decko i devojka i jedan uzme bloodelf a drugi nightelf...i tako kao Romeo i Julija se bore kroz nepredvidive svetove WOW-a na pvp-modu...povredjujuci cak i jedno drugo u zarima borbi...
Jel palo nekome na um kako bi bila dobra fora...kao ljubav pobedjuje sve :)
Pa sta da ti kazem... Ja ne znam stvarno... Lektiru nikad nisam citao... Iz pozorista sam pobegao kad je bila ta predstava jos polse 10 min... A u bioskopu sam prespavao devet desetina filma :P Isao sam samo zbog devojke jer ona voli te ljubavne shitove :P

zelenooka85:
:( sta da ti kazem...nebih u gildu,borim se sama sa mojim Agoom :)
Bicemo i mi 70 lvl jednog lepog dana...
Zar bi ti islo na cast da ubijes nekog ko je sad 25 lvl?
Pa ja bi ga muchio onako sa rank 2-3 spelovima i mene su gankovali razbijao sam tastature i misheve zbog toga i boli me bash ko god da igra gank gank gank gank gnak reroll pve server ako ti smeta

Baklava_NS_88:
Nishta to ne mozhe da izlechi ko da su te zlostavljali kada si bila mala sexualno i fizichki!! ;) shalim se bre ne gankujem ja low lvle samo ako mi se ne svidjaju ili ako sam nerwozan

mene bas zabole, ja zlostavljam sve low lvle u okolini! mene su unistavali tako, a osveta je najsladja kad se servira hladna :)

znaci ovako, idem ja juce i opa ispred mene sve se zacrvenela neka imena... ono 5 hordasa 25lvl... aaaaa rekoh ja :)
pet->agrresive, attack, explosive trap, aimed shot, multi shot, malo cap cap, malo secem macevima i opa - odjednom pet leseva lezi ispred mene :))
nema lepseg osecaja, jos samo kad zamislim kako su oni sad popizdeli sto sam ih ubio i kako se nerviraju, hehe

sto se tice zelenooke i njene teorije o sexu :) - za mene to ne vazi, koliko god da ga upraznjavam (sex), frustracije iz detinjstva (citaj low lvl pocetka) nikad ne nestaju :D

netherstormcg5.jpg

Evo ga ja (level 69) u Netherstorm-u

Ja planiram da sredim ultra-hordaski guild sa mantrom
If it's RED , it is DEAD!
sto znaci, ubiti sve sto se mice, svaku alijansu koju vidis.Naravno, ako nije ?? , onda samo bezi :D
Ko hoce, nek mi se prikljuci

Back