rokks
Obećava
- Poruka
- 97
lol glupane...igao si pirata koji je stvarno zivo *****...WII shit ZELDA shit/ WOW ftw!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikola Tesla skola 2ga god... jedna od najtezih skola u SM.Baklava_NS_88:A u koju shkolu idesh?
LOLBaklava_NS_88:Pa ja sam eto jedva uzeo 70 uz pomoc drugova a proshao sam jedva vrlo dobar, uchim malo al ne izlazim petkom/subotom ako izadjem izadjem petkom al to je mozhda 1 mesechno jedino shto igram stoni tenis 2-3 puta nedeljno ovo ostalo je wow i shkola i opet jedva uspem a ovaj 2x70 lvl zato pita koja shkola ili neka laka ili je osnovnaili je wunderkind
Tako je!rokks:lol glupane...igao si pirata koji je stvarno zivo *****...WII shit ZELDA shit/ WOW ftw!![]()
Ah SM ...Shkole u vecim gradovima su mnogo tezhe a znam da je elektro u NS jedna od lakshih shkola, i btw ne znam kako je u drugim shkolama al meni je treca godina ubedljivo bila najtezha prve 2 su bile lakeSergijus:LOLBTW presli smo 2k poruka...
GZ
Baklava_NS_88:Ah SM ...Shkole u vecim gradovima su mnogo tezhe a znam da je elektro u NS jedna od lakshih shkola, i btw ne znam kako je u drugim shkolama al meni je treca godina ubedljivo bila najtezha prve 2 su bile lake
Ja sam svetina nishta bolje...Mada se kajem shto nisam bio upisao jovinu prirodni smer al jbgmarco3dx:tisina, ja idem u jovinu gimnaziju, ko je iz ns-a, znace na kojim sam ja mukama![]()
I meni su prve dve lake... al nadam se da ce isto biti i u trecoj... BTW zao mi je sto nisam iz NS ili BGD al jbg sta je tu je..Baklava_NS_88:Ah SM ...Shkole u vecim gradovima su mnogo tezhe a znam da je elektro u NS jedna od lakshih shkola, i btw ne znam kako je u drugim shkolama al meni je treca godina ubedljivo bila najtezha prve 2 su bile lake
Hulligan nr. tWii:wii je zakon
gle ovako....ja hocu da znam da li si ti normalna?Brate WII igraj udeca od 6-12 godina malte ne kao sega...i ona ima vec nesto vreme kako je izasala i brzo ce pasti na trzistu....WOW CE PASTI ZA 2-3 godine kada prestanu expanzije....Hulligan nr. tWii:wii je zakon
Ma sve klase shto imaju heal spells imaju zapechatjenu sudbinu, moj ortak presto da igra wow pa mi je dao njegovog huntera treba da uplatim pare na vizu da ga prebacim na moj acc a i power lvlovacu BE mage da imam tako za zajebancijupsy:blah ja taman nabacio dobru opremu na pali,ubili nekoliko bossova u karazhanu,i smorio me lik.opet igram sa hunterom =) najbolja klasa