- Poruka
- 2.764
Treba ti wireless antena 5,8Ghz zato ne vidis mrezu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ti wireless antena 5,8Ghz zato ne vidis mrezu
Zasto mi se na laptop javlja non stop LIMITED ACCESS kada se konektujem na wireless?
Nije tačno ,što se tiče prepreka što smeta jednom smeta će i drugom,jednostavno postoje materijali od koje se signal odbija i kroz koje prolazi.Čak je poznato da signal na A standardu (5 - 5.8 ghz) ima kraći domet od b,g,n standarda (2.4 ghz),misli se na udaljenost a oba standarda zahtjevaju optičku vidljivost.Kada postoje optičke prepreke izlazi se na teren da se ustanovi jeli postoji mogučnost odbijanjem signala uspostaviti vezu ili ako je izrazito mala udaljenost onda se može signal usmjerit, na izvor se nakači panel antena koja pokriva otprilike 45-90 stepeni umjesto omni antene koja baca na sve strane jednako signal a na prijemni ruter se kači ili panel isto a na prijemni može i grid ili yagi,ali ovo je moguće samo gdje je izrazito mala udaljenost.DA LI JE TACNO DA OPREMA NA 2GHZ NEMOZE PROLAZITI KROZ PREPREKE I DRVECE,DOK OPREMA KOJA RADI NA 5GHZ,MOZE???![]()
kako podesiti "Tp-Link W8901G" da prima signal.. On po difoltu radi kao AP -pristpna tacka, ali ja hocu da ga podesim da prima signal sa drugog AP-a zato sto ima prikljucak za externu antenu a internet dobijam od prijatelja preko laptopa koji ima ugradjenu internet karticu i nema mogucnost za prikljucenje ext.antene.
Znaci setovati Tp-Link W8901G da prima signal a ne da radi kao AP.
Mislim da se taj mod zove radio station?
Hocu da uzmem neki tablet pa me interesuje kod Wireless-a sta znace sledece oznake i koja je bolji izbor ?
WiFi - 802.11 b/g/n , Wi-Fi b/g/n (2.4GHz), Wifi 802.11 a/b/g/n,
i moze li se necim popraviti signal WiFi ?
Wireless
Sve o bežičnim mrežama, načinima povezivanja, proivajderima bežičnog interneta itd itd
..imam jedno pitanje, potrebno je da promenim sifru na ruteru za wifi, ali nemam pojma ni gde ni kako se to radi...imam RN-N10E Asus..
Pogledaj video