Wing Chun

Youngling, imate prave ucitelje, koliko vidim tu je i sifu Nenad Koviljac koji ih je ucio. Samo nastavite tako jer dugacka je ovo pesma i ima tu mnogo da se radi. Pozdrav.

Jeli bre,
jel ti znash neshto josh osim h8tovanja?shto si bre tako otrovan,pa svi se bavimo plemenitom veshtinom...bolje dodji na nash trening DA NAUCHISH NESHTO od sjajnih ljudi,ako si uopshte blizu, u shta chisto sumnjam, jer da si u NS ili okolo hejtovao SIGURNO NE BI...
josh si nashao da prozivash choveka koji bi mogao svashta da te nauchi,imaj poshtovanja za ljude koji su bolji od tebe
i dosta vishe loshih konotacija...vezbajmo

@Profa :klap::bye:

Pozdrav Younling
Iz Sremske Mitrovice sam toliko da znas,neznam zasto mislis da sam otrovan,nema potrebe da dolazim na vas trening jer nemam tu sta da naucim,ja sam to zavrsio.
Pozdrav

Pozdrav Younling
Iz Sremske Mitrovice sam toliko da znas,neznam zasto mislis da sam otrovan,nema potrebe da dolazim na vas trening jer nemam tu sta da naucim,ja sam to zavrsio.
Pozdrav[/QUOTE

:dontunderstand: al` ajd ok,shta si zavrshio,jesi li Si Fu za kog ne znam?
ukoliko si dugo u svemu tome tim pre znash da je to JUST LIKE DANCING;)
no nema veze,bitno je da svi treniramo i chinimo sve da TWC bude predstavljen na najbolji moguci nachin

pozz svima

Pozdrav Younling
Pozdrav

Niko tu jos nije nista zavrsio a posebno ne ti jer kao sto rekoh ima tu jos mnogo da se radi i trenira a u Mitrovici ima i da se nauci i ima od koga.
Pozdrav od Profe.

Niko tu jos nije nista zavrsio a posebno ne ti jer kao sto rekoh ima tu jos mnogo da se radi i trenira a u Mitrovici ima i da se nauci i ima od koga.
Pozdrav od Profe.

Pozdrav za profu
Ja radim kod proverenog majstora vec godinama i retko dolazim kuci u Mitrovicu,samo preko leta sam tu,i prestani da provociras ima jos ljudi na ovom forumu nisam ja jedini
pozdrav

Pozdrav za profu
Ja radim kod proverenog majstora vec godinama i retko dolazim kuci u Mitrovicu,samo preko leta sam tu,i prestani da provociras ima jos ljudi na ovom forumu nisam ja jedini
pozdrav

Hej cao...pa kod kojeg majstora radis?Kako si dospeo tamo..i da li moze jos neko da dodje..i koliko to kosta...i odakle iz Mitrovice si ?...i kako se zoves?POzzzz
p.s mozda se znamo?hm?:bye:

Pozdrav Perdurabo, sumnjam da ce tise iko tu predstaviti!!!! A to je prva naznaka da laze da je iz Sremska Mitraje a i vecinu... Pored dva super kluba iz SM, ..... hmmm!!! Razumes, provokator.
Cao.

Pozdrav svima, izviniavamo se sto nismo dugo bili u mogucnosti da upload-ujemo klipove, li evo sada su tu.

Za pocetak jedan manji klip sa seminara GM Williama Cheunga u Sremskoj Mitrovici

Bice toga jos mnogo, pogotovo sa seminara i nekih polaganja. Pozdrav svima

Za karakterne osobine zaduzeni su nasi roditelji koji nas vaspitaju, a sto se tice vestine ne verujem da iko moze da kaze da Cheung ne zasluzije da se njegov put prati. No, evo vama jos malo klipova pored onih sto smo poslali. Pozdrav

Si Fu Nenad Koviljac doing batterfly swords application

Trenutno se uploaduju klipovi sa seminarau SM, koje su mnogi mislili da nece videti, ali kao sto rekoh, azurni snimatelji. Pozdrav ljudi

Pa rade moji si fu-ovi,braca koviljac, secam se jos davno da su pokazivali i radili na treningu formu i odbrane itd. imam i neke snimke ali na vhs. motka je imala futrolu od belog platna,a futrola je bila sva krvava jer kad bi na sparingu pukla nekom usna svi bi se brisali o futrolu, ha,ha... radilo se realno a i sada se radi. To su dva najbolja kluba u srbiji sto posto.
Wild,wild west...

eto da ne kvarim temu o TWC ovde cu da upitam a vezano za Kung Fu ligu. Naime ima li mozda ko kakve snimke borbi iz doba lige? Takodje ima li ko mozda snimke borbi Prosenice i Salihua?

@Mate
Cao druze jedno pitanje za tebe, vidim da si iz Hrvatske pa bi hteo da znam dali si mozda iz ZG? Ako jesi napisi mi molim te gde se nalazi skola Tihomira Kolara, ja sam trenirao do januara prosle godine u EWTO savezu dok moj Sihing nije izasao iz istoga. Sada ucimo bez saveza i mnogo je bolje i brze se napreduje. Ja inace zivim treniram i radim u Svici tacnije u Bazelu.
Dolazim na neku svadbu pocetkom oktobra za ZG, pa bi mozda ostao neki dan duze i prosetao do gospodina Kolara na neki trening.
Hvala ti u napred i pozdrav iz Bazela
Aleksandar:bye:

Back