Wing Chun

@Mate
Cao druze jedno pitanje za tebe, vidim da si iz Hrvatske pa bi hteo da znam dali si mozda iz ZG? Ako jesi napisi mi molim te gde se nalazi skola Tihomira Kolara, ja sam trenirao do januara prosle godine u EWTO savezu dok moj Sihing nije izasao iz istoga. Sada ucimo bez saveza i mnogo je bolje i brze se napreduje. Ja inace zivim treniram i radim u Svici tacnije u Bazelu.
Dolazim na neku svadbu pocetkom oktobra za ZG, pa bi mozda ostao neki dan duze i prosetao do gospodina Kolara na neki trening.
Hvala ti u napred i pozdrav iz Bazela
Aleksandar:bye:

Koliko ja znam Tihomir Kolar nema skolu u Hrvatskoj. Ako vec hoces kod nekoga ici preporucao bi ti da odes do skole Sifu Zorana Barca http://www.littleidea.net/page4/page13/page13.html neces pozaliti, isto je Tingova linija.
Pozdrav :)

Hvala na odgovoru, poslusacu te i prosetacu do te Wing Chun skole. Nego me cudi da Kolar nema nigde u Hrvatskoj skolu jer se on vodi kao glavni trener za CRO, tako pise na EWTO stranici. Nema veze, tebi sve najbolje i srdacan pozdrav.

Ima jos sifu Nenadovih klipova na redmondovom sajtu. nisu to jedini. To je sa seminara u ns, jel?

Da, olican je to sajt. Bas ima svega od Wing Chuna, objasnjenja i klipova. Dobar sajt. Drago mi je da SiFu Redmond podrzava SiFu Nenada i Srpski Wing Chun sa Nenadom na celu koji je pravi predstavnik ove kvalitetne vestine.
Pozdrav svima.

1. „ Krila mašu bez prestanka „
2. „ Pesnica počinje od centra „
3. „ Tehnika počinje od centra „
4. „ Udarac dolazi od namere „
5. „ Istrovremeni zaštita i napad „
6. „ Zaustavi to što dolazi, prati ono što se udaljava „
7. „ Napadaj blagovremneo ( na vreme ) „
8. „ Uhvativši formu, udaraj formu „
9. „ Primivši pritisak, produžiti stajanje „
10. „ Koristi napad kao zaštitu „
Zovem se Nikola Mironija, u wing chunu nisam, ali se nadam da ću biti. Ove poslovice (rečeno je da su to poslovice) sam paste-ovao sa sajta borenje.info (u mudrosti se razumem koliko mogu, a to je više nego u wing chun).
Inače, nadam se da neću promovisati neki hejt i da neću biti predmet hejta na ovom sajtu.

eto...:whistling:

Pozdrav svima! Stvarno extra vestina i veoma veoma realna,prvi put sam je video na ovom forumu i jako mi se dopada.Nisam se nikada bavio ni jednom vestinom,ali ova mi je jako atraktivna. Interesuje me vase misljenje kako bi izgledao duel recimo izmedju najboljeg u wing chunu i najboljeg u recimo kavezu? Gledao sam popularnog Pele-a,momak stvarno razbija,kako bi izgledao duel u kavezu i kako bi izgledalo to sve na ulici.
Pozdrav iz Smedereva!

Back