Cao drustvo,
vidim da vas iste muke muce.
Meni je ovih dana najveci problem kako da stignem na trening od posla, a na forum mi se (i da imam vremena) vise i ne dolazi kad procitam razne gluposti.
Sigurno vam necu ni nedostajati jer nemam volje da ucestvujem u vasim prepirkama.
Ovo sto cu reci ne prilici jednoj devojci ali mi je stvarno puk`o film, pa moram:
mislim da bi najbolje bilo da se svi vi lepo jednom nadjete negde i izmerite ciji je veci (...), pa ko pobedi! Ako ove vase rasprave nemaju veze s tim, dajem ruku! Ili vas je neko necim gadno poplasio u detinjstvu, pa ostale traume.
Sta god napisete ili pomislite o meni posle ovoga nece me pogoditi (ako uopste nastavim da posecujem forum, a pisati vise necu najverovatnije).
Ovo sto sam rekla ne odnosi se na sve clanove vec na, svima znane, pojedince, a ostali se nece ni uvrediti (tacnije, prepoznace se prozvani).
Ukljucila sam se na ovaj forum sa zeljom da nesto naucim o vestini, da upoznam prijatelje iz drugih klubova, da upotpunim onaj dobar osecaj koji imam posle treninga, a od svega sam najvise uspela da se iznerviram i razocaram.
Prva asocijacija, kada pomislim na forum, je

pa onda

:nono:

itd. isl.
Stvarno ovde vise ne vidim nista zanimljivo.
Volela bih samo kada bi bilo ko od vas otvorio jenu temu sa naslovom, recimo..."Kung Fu seminari" ili nesto tako slicno, gde bi svi imali pravo da objave datume i opis seminara i ostalih javnih desavanja ali sa naglaskom od strane administratora, o zabrani svakog komentara istih. Znaci, kao jedna velika oglasna tabla, nista vise, samo da bi ljudi koji zele da prate dogadjaje mogli da se sa tog mesta, obavestavaju o njima, bez pratecih neprijatnosti i nepotrebnog gubljenja vremena na citanje bolesljivih lupetanja, u nadi da ce se mozda naici na nesto zaista korisno i interesantno.
Zbog svega ovoga, u jednom trenutku mi se desilo da pomislim kako treba da odustanem od wing chuna jer mozda od, nekada davno svega dobrog, danas nije ostalo nista. To i nije nista cudno, kad se ceo svet vrti oko para, pa zasto ne bi i ovo, samo ne zelim da poverujem da je tako ali krajnje je vreme da "pocistim" iluzije.
Zao mi je takodje, sto ce mnogi, zbog vase lose reklame, odustati ili odluciti da ne pocnu sa ovom vestinom.
Ja jos uvek ostajem da treniram iz ljubavi prema wing chunu i postovanja prema odredjenim ljudima ali sam se dovoljno opametila da se vise ne zanimam glupostima.
Vidim, javila se jos jedna nova devojka koja pokusava da uradi ono sto sam i ja zelela.
Najiskrenije se nadam da ce ona imati mnogo vise srece od mene u pokusaju da vas urazumi...ali ne verujem u cuda...bar se na ovom forumu ne desavaju.
Izvinjavam se ako sam vas udavila ovim ili bilo kojim dosadasnjim javljanjem.
Zelela sam samo da objasnim razlog zbog koga se vise necu javljati na forum, da ne bi svako od vas donosio svoje iskrivljene zakljucke.
Pozdrav svima i srecno!