Wing Chun

Hteo bih da se predstavim
Zovem se Aleksandar Avram zivim i radim u Svajcarskoj, bavim se (Kao Glavni stil Wing Tsun-om) i Muay Thai-om I Jeet Kune Do-om sporedno. Stupio sam u kontakt sa Sifu Kerekesom pre nekoliko meseci, pa sam kao sto je on naveo dobrim delom dosao povodom seminara koji se odrzavao 25 maja u Bg-u.
Sto se tice seminara pun sam utisaka sto dobrih sto losih.
Bitno je da su se ljudi upoznali i da Wing Chun polako prevazilazi anonimitet tj raste mu popularnost, sto je veoma bitno a i dobro za sve nas.
Pisacu malo kasnije jos o svojim utiscima. Pozz

Takodje pozdrav svima na forumu...
spomenulo se vece borilackih vestina....
Kako sam prisustvovao ovom dogadjaju veceras kao gost Tradicionalnog Wing Chun saveza Srbije na poziv Mikica i Radojkovica mogu samo reci da je sam dogadjaj prosao standardno ok...
Bilo je tu svega, istina uglavnom ekipa koja se ponavlja i sa prethodnih godina....
Pohvalio bih TWC savez Srbije,, bio je odlican i sve je bilo za svaku pohvalu.
Meni licno pored njih utisak je ostavila ekipa sa Krav Mage i ekipa Jeet Kune Doa na celu sa Igorom Sucevicom... Finalis je bila zapazena ufc borba Tasmanijanca(citaj Tasmanijski Djavo) iako je bila veoma kratka bila je efektna....
Dogadjaj sam snimao kamerom tako da cu za dan-dva izbaciti male video klipove gore navedenih ekipa sa ove manifestacije....
Pozdrav svima....

Ja sam kod Sifu Reto Sprecher-a, Schembri je nacionalni trener Svice, mi nismo vise u EWTO savezu,hvala Bogu.Mi smo sada tako zvani IWTN Independent Wing Tsun Network. A sto pitas?

Sto se tice Precmecky-a taj po meni nema pojma, hvata lovu a ne ume nista. Njegova skola je od mene jedno 1,5 km tako da dosta puta prolazim i vidim da nema nikoga da se zadrzava u njegovoj skoli. Stalno novi ucenici....ali eto nema veze, covek je mnogo cudan.

Evo malo klipova za gledanje. Mnoge tehnike ovde su vrlo napredne, poznavaoci ce uociti:)

Ko bi zaboravio lupanje dzaka na 37 stepeni:)

Eto toliko za sada. Nadam se da ce vam komentari pomoci da vidite ono sto zelite. No nisam bas neki komentator:)Ocekujemo "profi" kamermana da konacno baci seminar na dvd, pa ce Si Fu verovatno upload-ovati jos klipova. Neke od ovih ste videli neke ne, ali lepo je uporediti rad. Pozdrav svima

@Drndos
Sto se tice EWTO saveza u Svici, tacno je da se smanjuje, ima mnogo razloga za to.
Nego reci mi jesi li i ti negde u inostranstvu ili si u SRB?

@Aki G
Sto pitas za Prezmecky-a?

Cao AkiG
Nisi mi odgovorio na moje pitanje dali zivis u SRB ili preko?!
Sto se tice Prezmecky-a, nije bitno kod koga je ucio, ne moze ucitelj da te napravi odnosno osposobi da budes dobar borac, ucitelj i pedagog. To svako za sebe mora uciniti, ucitelj je samo tu da ti pokaze put a ti ces sam morati ici tim putem. Przmecky je ucijo kod Wang Kiu-a, u pravu si da je Wang stari lav i sta dalje.......to je Wang Kiu on je za sebe stari lav, a Prezmacky je daleko od toga da bude Lav, stvar je u tome da sam pre nekoliko godina bio kod njega na nekim probnim treninzima, i da je covek kao prvo u losem telesnom stanju, sto ne dolikuje "MAJSTORU" jer ako se radi o tome da si majstor, onda bi trebao da povedes racuna o sopstvenom treningu, sto on ubedljivo ne radi,kao drugo omalovazava druge a i ne zna njihov rad.
JA OMALOVAZAVAM njega jer znam njegov rad, video i isprobao sam ga, nista osim pricanja.
Mnoge koje poznajem iz sveta Wing Chuna po bazelu ce ti reci isto o njemu.
Zato te pitam dali zivis u inostranstvu ili u Srbiji, jer ja sam ovde pored njegove skole malte ne, zna me i
zna gde treniram sada, nikada se nije vise usudio da prica i omalovazava druge ucitelje.
Jos jedna stvar, ucenici i broj ucenika govori o tome kakav s ucitelj, a on je najlosije posecen ucitelj WC-a u celoj severnozapednoj Svici.
Izvini sto sam ovako otvoren, ne volim da okolisem, govorim sta mislim, ako ti je neki rod drug ili ti vec neko poznansto onda izvini, ali je to moje misljenje o njemu.
Veliki Pozz Aca

Cao Drndos
Sifu Wagner je boi to sto se zapravo moze nazvati Majstorom, strasno dobar ucitelj i covek, tahnicki je bio izvanredan. Velika steta sto je preminuo pre 2 meseca. Imao sam cast i priliku na nekoliko njegovih seminara da ucestvujem. Mnogo mi je zao sto vise nije medju nama.
Neka mu je laka zemlja.

Pozdrav Aca

Evo malo klipova za gledanje. Mnoge tehnike ovde su vrlo napredne, poznavaoci ce uociti:)

Ko bi zaboravio lupanje dzaka na 37 stepeni:)

Eto toliko za sada. Nadam se da ce vam komentari pomoci da vidite ono sto zelite. No nisam bas neki komentator:)Ocekujemo "profi" kamermana da konacno baci seminar na dvd, pa ce Si Fu verovatno upload-ovati jos klipova. Neke od ovih ste videli neke ne, ali lepo je uporediti rad. Pozdrav svima

Super klipovi, super tehnike su pokazane. Samo nastavite imate sta da ucite, hvala bogu!
Pozdrav.

Pa to sam i mislio. Sifu Nenad Koviljac je pravi primer dobrog, prakticnog i iskusnog trenera, poznavaoca borilackih vestina i majstora wing chuna. To se i vidi po rezultatima a i iz prilozenog. Pozdrav prijatelju.

Back