- Poruka
- 7.151

Windows 8.1 Update 2 rumored for September 9 launch
http://www.techradar.com/us/news/so...-rumoured-for-september-9-launch-1249428#null
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
64 bit...otkad(a ima tome duuugo vec) imam 4 Gb RAMa koristim 64 bit-jer 32 bitna ne koristi celih 4...samo 3,25...a 700 + Mb u radnoj memoriji nije bas za baciti...jel 64 bita ili 32?
64 bit...otkad(a ima tome duuugo vec) imam 4 Gb RAMa koristim 64 bit-jer 32 bitna ne koristi celih 4...samo 3,25...a 700 + Mb u radnoj memoriji nije bas za baciti...
Pitam prikane,da pitam i nakon nekoliko godina uvek postoji odgovor na nedostatke i mane.Standardi se menjaju i naravno korisnici o tome pričaju,a to želim da pročitam.Arogancija je slabost prikane.Nakon godinu dana ti pitaš šta pruža Win 8....Pitanje je šta bi tebi odgovaralo da čuješ..
Ajd da ispricam svoje iskustvo sa legalnim Windowsom 8.1.
Resio sam da reinstaliram sistem jer se nakupilo djubre na sistemskoj particiji, ali po njoj se javio problem da mi prekida internet na svaka 2 minuta. Preziveo bih nekako to, da ne padne cela mreza u kuci. Znaci ostali racunari (sve linuxi) i mobilni uredjaji isto ne mogu da se konektuju!
Snimim pored 8-ice i ubuntu 14.04. mreza radi fenomenalno. Vratim se na Windows, mreza odmah padne. Probao sam sve moguce drajove za WiFi i ni jedan nije mogao da pomogne... Na kraju sam se vratio na 7-icu ali i sa njom se desi da mreza padne (ili da uspori nenormalno) jednom dnevno. I ranije se desavala da padne mreza dok sam 8-ici ali sve sam mislio da je provajder los...
Vise ne znam sta da radim. Mislio sam da vise Windows i ne palim, al ne mogu da gledam SBB D3Go na ubuntuu...
Guglao sam na internetu i video sam da dosta ljudi ima isti problem sa 8-icom, tako da se mora cekati na nove drajvove
Pitam prikane,da pitam i nakon nekoliko godina uvek postoji odgovor na nedostatke i mane.Standardi se menjaju i naravno korisnici o tome pričaju,a to želim da pročitam.Arogancija je slabost prikane.
Čovječe, padanje mreže u kući, ruteru nema nikakve veze ni sa jednim operativnim sistemom....To je stanje tvoje mreže neovisno o operativnom sistemu i računaru, laptopu..Prenio si nam iskustvo svog nepoznavanja funkcionisanja mreže, možeš se ljutit ili neljutit ali je tako.....Razmisli malo o ovome što si napisao pa se opet javi.....
Čovječe, padanje mreže u kući, ruteru nema nikakve veze ni sa jednim operativnim sistemom....To je stanje tvoje mreže neovisno o operativnom sistemu i računaru, laptopu..Prenio si nam iskustvo svog nepoznavanja funkcionisanja mreže, možeš se ljutit ili neljutit ali je tako.....Razmisli malo o ovome što si napisao pa se opet javi.....
^^pazi kad vrlo lako moze biti i do Antivirusa...tj Firewalla...>sistem kao sistem non-stop online stalno nesto skida, antivirus skonta "aha neko/mnesto Ti babra po podacima salje na mrezu..." > ieto problema...(imao ja jednom slicno iskustvo totalno nebitno jel 7ica ili 8ica...ne mora d a znaci da je to ali vrlo lako moze biti...
Probacu da promenim antivirus. Trenutno koristim Avast. Imao sam AVG mozda 3 sata i na kraju sam ga obrisao, jer je on sve zivo brisao kao virus. Cak i igricu koju sam ja napravio i znam 100% da nema virusa on je rekao da je u pitanju neki trojanac
Znam da OS ne bi trebalo da ima bilokakav uticaj na ruter jer su to dva odvojena sistema. Ali kada probas sve zivo ostaje ti samo OS, ili paranormalne sile![]()
![]()
Izgleda da si napokon shvatio....
Ako nemas nista pametno da napises, onda se ne javljaj.
Pa na gluposti je najbolje i ne odgovarati....zato se i ne javljam......Svoju izjavu za problem sa mrežom trebaš u potpis stavit....
Probacu da promenim antivirus. Trenutno koristim Avast. Imao sam AVG mozda 3 sata i na kraju sam ga obrisao, jer je on sve zivo brisao kao virus. Cak i igricu koju sam ja napravio i znam 100% da nema virusa on je rekao da je u pitanju neki trojanac
Znam da OS ne bi trebalo da ima bilokakav uticaj na ruter jer su to dva odvojena sistema. Ali kada probas sve zivo ostaje ti samo OS, ili paranormalne sile![]()
![]()
Vidi-ljudi imaju cudno shvatanje sta je "dobar"antivirus-kazu-dobar je Avast nikad se ne javlja...Mmmmda ne javlja se i onda kad propusti nesto sto ne treba, ond aje vec kasno...(jer on mnogo stvari u startu ni ne registruje...) neki drugi, pak, imaju manu koju ja ne volim-vidi nesto, on to skonta kao pretnju, NE OBAVESTI MENE, vec on uradi sta hoce s time...Itd, ima togasijaset, ali u vezi konkretnog problema-licno iskustvo-igram igru, (online) odjednom-igra stala, zamrzla...>izadjem na desktop, vidim sve radi, ali NET-mrtav!! Cak, ikonica prikazuje, da NET RADI-ali u praksi ga NEMA! Posle 20 min drndanja-ugasim antivirus-NET radi...>eto cisto jedan vrlo moguc scenario iz licnog iskustva kazem...
Hvala! Videcu ovih dana da probam sa vise antivirusa.
Jesi li riješio problem sa padanjem kućne mreže zbog operativnog sistema![]()
Otkud ti? Mislio sam da te ne interesuje da citas i odgovaras na gluposti?
Radi sve super sa 7-icom. Za 8-icu za sada nemam vremena.
Moze li mi neko reci koliko RAM memorije zauzima windows 8.1 prlikom rada?
Moze li mi neko reci koliko RAM memorije zauzima windows 8.1 prlikom rada?