Windows 8

Pošto ne znaš da se šališ nego si bezobrazan mislim da ti neću poslati link......Da se znaš šalit ti mi bio 112 koji je dobio taj ili link za nešto drugo...

Ja nisam bio bezobrazan, odgovorio sam ti približno kao što si i ti meni. A šaliti se znam, medjutim tvoj odgovor mi je mnogo više ličio na pametovanje nego na šalu (s obzirom da te ne poznajem).

Da li ima neko volje da mi pomogne kako da instaliram program za otvaranje nekog dokumenta "doc" sta god pokusam nikako da prodje instalacija ,ne snalzim se na ovom W8 nikako,dajte neki link gde ce instalacija proci od 2-3 klika ako postoji.
WindowXP mi je sve imao sad malo malo trebam instalaciju nekog programa kad hocu otvoriti neki fajl

Da li ima neko volje da mi pomogne kako da instaliram program za otvaranje nekog dokumenta "doc" sta god pokusam nikako da prodje instalacija ,ne snalzim se na ovom W8 nikako,dajte neki link gde ce instalacija proci od 2-3 klika ako postoji.
WindowXP mi je sve imao sad malo malo trebam instalaciju nekog programa kad hocu otvoriti neki fajl

Koji fail ne možeš da otvoriš....word dokument, pdf dokument ili nešto treće

Jel istina ljudi da neke masine ne mogu da podrze w8? Naravno tu ne podrazumevam hardverske nedostatke npr. manjak RAM-a, nego softverski nece. Ste imali iskustva stim?

Misliš na nedostatak drajvera za neke starije komponente? Ja sam ga instalirao bez nekih većih problema na bratov lap top iz Vista doba mislim da je neko 2007/2008 godište ,par drajverra sam morao ručno da nađem ali uglavnom sve sam ih instalirao.

Od skoro imam Win.8, i danas se update-ovao u Build 9200, pa bih laički da pitam, je l' je to neki normalan proces, baš tako sam od sebe, ili šta ? I ima li nešto posebno šta bi trebalo da znam povodom Build 9200 ?
Hvala unapred.

Imam jedno pitanje ,evo ja sad skidam windows 8 piše kao džabe ,jel ja mogu njega instalirati kraj XP-a da vidim kako to fercera i kako to da uradim .
Pretpostavljam da bih sad taj ISO file trebao prebaciti sa kompa na usb pa onda da ga instaliram.
Ako može neko malo da pojasni

Imam jedno pitanje ,evo ja sad skidam windows 8 piše kao džabe ,jel ja mogu njega instalirati kraj XP-a da vidim kako to fercera i kako to da uradim .
Pretpostavljam da bih sad taj ISO file trebao prebaciti sa kompa na usb pa onda da ga instaliram.
Ako može neko malo da pojasni

Nema džabe ni u stare babe..:mrgreen:
Pogledaj malo tutorijale u podforumu Operativni sistemi...:rtfm:
i ne pokrivaj glavu, nije sramota pitat...:D

Ako ne možete ubediti ljude da kupe vaš novi operativni sistem, zašto im ga onda ne biste dali besplatno?

To je upravo ono o čemu, prema nekim glasinama, razmišlja kompanija Microsoft u vezi sa operativnim sistemom Windows 8.1, prenosi australijski portal Gizmodo.

Microsoft navodno radi na eksperimentalnoj verziji Windows 8.1 sa pretraživačem Bing, a u paketu bi trebalo da idu i ključne Microsoft aplikacije i usluge, čije će ažuriranje biti besplatno ili će se naplaćivati po veoma niskim cenama.

Spekuliše se i da bi najnoviji operativni sistem mogao biti ponuđen proizvođačima PC-a.

Windows 8.1 će biti besplatan?

Ako ne možete ubediti ljude da kupe vaš novi operativni sistem, zašto im ga onda ne biste dali besplatno?

To je upravo ono o čemu, prema nekim glasinama, razmišlja kompanija Microsoft u vezi sa operativnim sistemom Windows 8.1, prenosi australijski portal Gizmodo.

Microsoft navodno radi na eksperimentalnoj verziji Windows 8.1 sa pretraživačem Bing, a u paketu bi trebalo da idu i ključne Microsoft aplikacije i usluge, čije će ažuriranje biti besplatno ili će se naplaćivati po veoma niskim cenama.

Spekuliše se i da bi najnoviji operativni sistem mogao biti ponuđen proizvođačima PC-a.

Windows 8.1 će biti besplatan?

...a znaš li da bi to mogao biti potpuno osiromašeni Win 8.1.....nešto slično Win 7 starter verziji....

imam jedan problem mali na windows 8.1, kad god posaljem poruku FB na chat pise mi ono "pre nekoliko sekundi" znaci posaljem cao,odamh pise "pre nekoliko sekundi",posaljem sta ima opet pise "pre nekoliko sekundi"...
tako mi nije bilo na windwos 7,zna li neko kako da rijesim ovaj problem ?

imam jedan problem mali na windows 8.1, kad god posaljem poruku FB na chat pise mi ono "pre nekoliko sekundi" znaci posaljem cao,odamh pise "pre nekoliko sekundi",posaljem sta ima opet pise "pre nekoliko sekundi"...
tako mi nije bilo na windwos 7,zna li neko kako da rijesim ovaj problem ?

Pa to i nije problem :D nego upada u oci, tako je kako je sta da radis...

Back