Tek sada, godinama nakon ukidanja podrske i stalnih zakrpa XP je izuzetno stabilan sistem.Dok je imao zakrpe, sistem je padao na gotovo svake tri nedelje.Sada radi bez problema pune 3 godine
Да, као тетка моје супруге. У марту следеће године равно 100 година. Изузетно стабилна али мало тога више може да уради.
Рецимо, пре пар месеци, познаник ми каже да му кочи телефон. Погледам, оно 99% меморије заузето од 228гб. Кажем му, да би га растеретио, гомилу видео снимака (воли да снима и качи на фб, инстаграм...) или да брише или да пребаци на рачунар. Каже, може пробао је али не може? Како не може, питам га а он каже, не знам, просто неће.
Одем код њега а на рачунару ХР. Наравно, неће да повуче драјвере јер их нема. Пробао неке вратоломије и не иде. Рекох му, јебби се и ти и ХР. Ајмо код мене да ти пребацим. Извадим његов диск, повежем га на мој рачунар, пребацим му све што је хтео и завршим му посао.
Питам га, ама шта ће ти више ХР а он, мени све ради?! Па како ти све ради када телефон више не можеш да повежеш на њега нормално него мораш да жонглираш.
А тек подршка за браузер?! Њему не смета, њему све ради?!
Мазохизам!