jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.847
Nije za poredjenje.Pa ne bi ni ja BMW ako nemam love za njega...dobar je i Clio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije za poredjenje.Pa ne bi ni ja BMW ako nemam love za njega...dobar je i Clio.
Napisao ti droid , ne prelaze oni koji nemaju dovoljno jak hw ...Nije za poredjenje.
To znaci da nije problem do novih tehnologija nego do brzine koje iste prihvatas ... kazu da to ide sa godinama ... stariji teze prihvataju nove stvari uz predrasude naravno.Znam neke koji jos koriste XP SP3,ali mislim da je potrebno ici polako za novim OS-ima.Sto se tice Win.11,ne pomisljam jos prelaziti na njega.Tek je pocela 10-ka da mi se svidja.Inace opet kazem nije do kompa,jer ljudi se tesko odvajaju od necega sto ih je dobro sluzilo.
Šta fali Windows File Exploreru?на Виндовсу на користим FreeCommander - што се мене тиче једнако употребљив као и Total Commander плус што не требају крекови и сл...
Očigledno da nisi koristio ni desetku ni jedenaesticu. Pošto su oba sistema ultra brzi i stabilni.Нетачно. Windows 8.1 је убедљиво најбољи оперативни систем од Microsoft-a екстремно брз, поуздан и стабилан. Уједно то ми је и последњи Windows који ће да види нека моја машина јер сада све рачунаре лечим са Линуксом. Чекам прву прилику и има да лети са мог хардвера са лаптопа да га поштено излечим...![]()
Na dobro hw mora i sistem dobro da radi ...Očigledno da nisi koristio ni desetku ni jedenaesticu. Pošto su oba sistema ultra brzi i stabilni.

Pa evo ja godinama na 10 pa 11... nikad lepšeg nit bržeg sistema. Možda ne znaju da podese, ovo ono... 10 mi se toliko svideo da sam kupio registraciju pa su mi 11 dali free onda.Na dobro hw mora i sistem dobro da radi ...
Na sporom hw ne mozes ni ocekivati ni od super sistema neke koristi![]()
Očigledno da nisi koristio ni desetku ni jedenaesticu. Pošto su oba sistema ultra brzi i stabilni.
Lično nisam video bagovitiji Win od osmice. Verovatno da je to tebi standard jer za bolje ne znaš.
Doduše treba i jača mašina, pogotovo za 11.
To je zato sto imas manje od 50 godina ...Pa evo ja godinama na 10 pa 11... nikad lepšeg nit bržeg sistema. Možda ne znaju da podese, ovo ono... 10 mi se toliko svideo da sam kupio registraciju pa su mi 11 dali free onda.
Mislim da su 10 i 11 mnogo zahtevniji.Осмица поједе 2GB RAM-а као од шале без да ишта ради. Блоат чист!
Ako imas 16GB kao ja onda nema problema ... to i ne gledam.Осмица поједе 2GB RAM-а као од шале без да ишта ради. Блоат чист!
Vidis,ni to nije tacno.Stariji sam od mnogih pa sam piceo da koristim Win.8,pa Win.8.1.pa sad i Win 10.Ubuntu koristim,mislim od 18.04,a mozda i pre,ali tada samo sa CD-a,bez instalacije,a 18-cu sam prvo instalirao,a presao sam srednje godine.To znaci da nije problem do novih tehnologija nego do brzine koje iste prihvatas ... kazu da to ide sa godinama ... stariji teze prihvataju nove stvari uz predrasude naravno.
Da ali tebi treba jos 5 godina da bi presao na w10 a mi vec koristimo w11 a uskoro ce i w12.Vidis,ni to nije tacno.Stariji sam od mnogih pa sam piceo da koristim Win.8,pa Win.8.1.pa sad i Win 10.Ubuntu koristim,mislim od 18.04,a mozda i pre,ali tada samo sa CD-a,bez instalacije,a 18-cu sam prvo instalirao,a presao sam srednje godine.
Шалиш се?Šta fali Windows File Exploreru?
Nije istina,koristim dnevno sva tri OS-a.Mnogo lose procenjujes ljude.Probao sam ja i Win.11,ali je isto kao i sa 10-kom iz pocetka.Da ali tebi treba jos 5 godina da bi presao na w10 a mi vec koristimo w11 a uskoro ce i w12.
Ne.Шалиш се?
Pa los imas hw ...Nije istina,koristim dnevno sva tri OS-a.Mnogo lose procenjujes ljude.Probao sam ja i Win.11,ali je isto kao i sa 10-kom iz pocetka.
Да ли си користио неки други фајл менаџер осим виндовсовог?
Opet gresis.Novija masina.Jedino eksterna grafika,malo starija,ali ne toliko i zavrsava posao,a integrisana jaca od eksterne,ali neka je,za ne daj boze.Sada ove cene grafickih poludele.Pa los imas hw ...
Probao sam taj Commander. Ne vidim potrebu za još jednom aplikacijom i ne vidim neku prednost.Да ли си користио неки други фајл менаџер осим виндовсовог?
да ли користиш рачунар за ишта више од покретања игара?Probao sam taj Commander. Ne vidim potrebu za još jednom aplikacijom i ne vidim neku prednost.
Za 99% korisnika je sasvim dovoljan integrisani file manager.Да ли си користио неки други фајл менаџер осим виндовсовог?
за 99% корисника виндовса који не знају за боље (или мисле да им не треба боље) и мисле да ће рачунар престати да ради ако се угради програм који није мајкрософтов...Za 99% korisnika je sasvim dovoljan integrisani file manager.