Rešeno Windows 10 - problem sa instalacijom

Milanovic333

Zainteresovan član
Poruka
162
Pozdrav,

Imam problem sa instaliranjem Windowsa 10.
Naime, kada ubacim flash i idem sve normalno, izaberem one patricije, i kada dodje trenutak da restartuje računar, restartuje ga međutim opet me vraća na prethodne korake instalacije, na one patricije i tako sve u krug.

Zna li neko sta moze biti?

Poslednja izmena od moderatora:
Pozdrav,

Naime, kada ubacim flash i idem sve normalno, izaberem one patricije, i kada dodje trenutak da restartuje računar, restartuje ga međutim opet me vraća na prethodne korake instalacije, na one patricije i tako sve u krug.

Jesi li podesio u BIOS-u UEFI komandu?

Pozdrav,

Можда ћеш морати да форматираш хард ако неће да прихвати и избацује ти информацију да не може да се инсталира на ту партицију?

Nisam, kako to podesiti?
Nisam, kako to podesiti?
E sad zavisi kadasnja ti je ploca,novija ili starija.Kada udjes u BIOS polako pregledaj sve komande,na novijim plocama su komande,UEFI LEGACY i OTHER,na malo starijim,je obicno SATA i UEFI.Kada nadjes te komande udji sa Enter i strelicama podesi na UEFI,pa ides na F10 pa na Y i ponovo ENTER.Proveri i dal' ti je komanda podesena za dizanje OS-a sa USB-a.

Пази овако ! ако ниси подесио у биосу то нађи на нету за модел ф10 , ф3 ф1 код различитих модела улазиш у биос другачије али док се подиже почетни екран одмах чим крене да диже виндовс не може.

Када пустиш инсталацију код првог рестарта када ти затражи одмах вадиш усб да не бутује са флеша поново већ из харада! Пробај прво то ако не онда у биос.

ma daj ne loopaj...kakav crni XPSta bre radi k''o loodo? Nije radio ni 7ica kad se pojavila a ne sad...Muka ziva sa driverima za sve zivo....Eksterni uredjaji? Kao da je svemirski brod video sistem,-ne zna sta ga je snaslo...Daj nemojte kenjati sa XP-om vise..Molim Vas! Nije realno...

Back