Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 31.081
ma ovo je tek 0.1%
imas na sajtu wikileaksa
dosad su publikovali 290 od 250.000 dokumenata
1% je 2500 dokumenata![]()
Jos gore! tj jos bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ovo je tek 0.1%
imas na sajtu wikileaksa
dosad su publikovali 290 od 250.000 dokumenata
1% je 2500 dokumenata![]()

sta se kliberis
tadic nije demantovao da je izdajnik![]()

Svašta bi moglo da se pojavi iz tih razgovora:IZ AMBASADE U BEOGRADU WIKILEAKS IMA 994 DOKUMENTA
https://spreadsheets.google.com/ccc...WTWlDaUgtODJWVkE&hl=en&authkey=CPW5uvsF#gid=1
ROKAJ KOKAJ
DS-OVCI PUNE GACE![]()
Otkud Vilijam Montgomeri na proslavi rođendana Srpske napredne stranke? Osim njega, tamo su se našli ambasadori gotovo svih zemalja koje imaju diplomatska predstavništva u Beogradu, uključujući i ambasadore SAD, Francuske, Nemačke i Velike Britanije. Montgomeri je ipak bivši diplomata, i to jedan od onih za čijeg su mandata u Beogradu upravo današnji naprednjaci, tada još uvek nereformisani radikali, bacali drvlje i kamenje. Međutim, tragovi naklonosti američkog diplomate prema lideru naprednjaka Tomislavu Nikoliću mogli su se naslutiti još 2007. godine, kada je, nakon parlamentarnih izbora i usred krize oko formiranja vlade, Nikolić proveo nekoliko dana na funkciji predsednika Skupštine Srbije. "Nikolićevo poslednje kratkotrajno bivstvovanje na državnoj funkciji ide u prilog tezi da su se radikali u poslednjih sedam godina ponašali manje-više demokratski", napisao je Montgomeri u maju 2007. u svojoj kolumni "Pogled iz Cavtata" u dnevniku "Danas": "U svakoj prilici Nikolić se ponašao u skladu sa demokratskim principima – prilikom svog izbora i onda kada je podneo ostavku na tu funkciju, i nije vršio opstrukciju u parlamentu prilikom formiranja sada vladajuće koalicije."
Tihiiii...
![]()
Ne koprcaj se, ne vredi ti.![]()
IZ AMBASADE U BEOGRADU WIKILEAKS IMA 994 DOKUMENTA
https://spreadsheets.google.com/ccc...WTWlDaUgtODJWVkE&hl=en&authkey=CPW5uvsF#gid=1
ROKAJ KOKAJ
DS-OVCI PUNE GACE![]()

Svašta bi moglo da se pojavi iz tih razgovora:

Nastrada ekstatični Tihi.![]()

A iz Zagreba 1.686!
Opet smo vas zaebali!![]()
Zamrčila ga mrska tadićevska antisrpska stranoplaćenička moderacija![]()
Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".
![]()
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950
----------------------------
Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna
ono pre spavanja da pročita par rekla-kazala babskih priča u rangu naslova s Kurira 
jeste sad zadovoljni?
simptomaticni egzorcizam nesvesti tadicavih simpatizera u nemanju argumenta
Imam ja tako neku koleginicu koja kokodače po ceo dan o nekim receptima i dijatama, ma mahom budalaštine... Ali brate melje po ceo dan, ne može čovek samog sebe ni svoje misli da čuje od nje. I tako godinama, sem kad je boli glava. Ne želim joj ja zlo, ali mi nekako drago kad je boli glava... Nadam se da me razumeš.
![]()
evo gaaaa
još jedan VikiLiks fan... skuplja se polako društvanceono pre spavanja da pročita par rekla-kazala babskih priča u rangu naslova s Kurira
![]()
ja vido da covek prica jasnim srpskim jezikom i konkretno
a nesto vas ne videh da mu dajete kontraargumente
no samo arlaucete o njegovoj pojavi
tihi je prenosilac sadrzaja sto bi se reklo midl' men
ali prenosilac sa duhom sto vama nedostaje
kao kompletan mozak svima onima koji danas podrzavaju ovu bagru na vlasti
pa eto upravo kako sam rekao
ali to govori najvise o tebi, znas?

Čime vas truju tamo?
Varaždinske vijesti - novine kojima se vjeruje.
Nakon serije medijskih napisa o uvozu i preradi mesa starog i po deset godina, iz Industrije mesa Ivanec pitaju
Tko se igra sa zdravljem nacije?
http://varazdinske-vijesti.hr/radni/nasa-tema/tko-se-igra-sa-zdravljem-nacije

sad se još pored američkih babskih portala čitaju i ustashki!?
zbogom patriotska pameti![]()
Ma u redu batice, stani u red iza picololeone, pa mu advokatujte do besvesti... Meni je to troler koga treba iskoreniti... Ne zbog sadržaja postova koji su mahom optuživanje Tadića za sve i svašta, pretežno vlastitu nemoć, već pre svega zbog njihovog broja... Ima ovde daleko pametnijih i ekstremnijih ljudi koji podržavaju stavove slične kao i gorenavedena dosada, ali su oni spremni na polemiku i imaju fond veći od 15 reči....
PS
Ako ti je to jasan srpski jezik, onda bi mogao da mi kažeš šta je poenta...
Gospodin Francetic svakako ima hrvatske krvi, ali budimo realni on nije Srbin.![]()
То је само обелодањена документација, дипломатско представништво САД у Београду је од 1882. године, тада за вас нису ни чули.

Sve se čita, nego mi ne reče čime vas truju?

па не вреди то, макар банове уписивао и модератор-портпарол ДС-а...