Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
179.175
Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".

64658144_mesic_show.jpg

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950

----------------------------

Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna

Znaci Kostunica je NACIONALISTA jer odbija da prizna nezavisnost Kosova

A Tadic je DOBAR i MISLI ISTO KAO USTASE tako tvrde Mesic i Sanader zato sto PRIHVATA NEZAVISNOST KOSOVA

Хохштаплер дволични, лажљиви - који свакодневним лажима доводи у заблуду народ... пуј, баш ме занима како ће се "вадити" - а тек ЋЕ ГОмНА ДА ИСПЛИВАЈУ...

п.с. САДА ЈЕ СВИМА ЈАСНО ЗАШТО ЈЕ ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА ДС-а ЛЕОН КОЕН (Јеврејин и Београђанин) ДАО НЕОПОЗИВУ ОСТАВКУ НА ОНДАШЊИ ТИМ ЗА ПРЕГОВОРЕ СА ПРИШТИНОМ И АХТИСАРИЈЕМ.......:rtfm:

Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".

64658144_mesic_show.jpg

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950

Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna
:mrgreen:
Gde to tvrde ? :hahaha: A i za nezavisnost Kosova kazu da je vas idol Dodik podrzava , a to si zaboravio da pomenes .:mrgreen:

:mrgreen:
Gde to tvrde ? :hahaha: A i za nezavisnost kazu da je vas idol Dodik podrzava , a to si zaboravio da pomenes .:mrgreen:

pa cim misli isto kao Stipe Mesic i Sanader jasno je da je Boris Tadic potajno hrvat i ANTISRBIN

Kako moze jedan Srbin da misli ISTO kao dvojica ustasa? Nikako naravno

Sto se tice dodika navode da je dodik podrzao ahtisarijev plan ali i nezavisnsot republike srpske samim tim dodik , za raziku od tadica NE MISLI ISTO KAO STIPE MESIC I SANADER

pa cim misli isto kao Stipe Mesic i Sanader jasno je da je Boris Tadic potajno hrvat i ANTISRBIN

Sto se tice dodika navode da je dodik podrzao ahtisarijev plan ali i nezavisnsot republike srpske samim tim dodik , za raziku od tadica NE MISLI ISTO KAO STIPE MESIC I SANADER
Ne nego posto vi tvrdite da je Mile Dodik najveci Srbin na svetu i najbolji politicar , a on podrzava nezavisnot Kosova i Ahtisarijev plan,znaci svako ko to podzava i slaze se sa Miletom je najveci Srbin ,bas kao i sam Dodik , eto ti tvoja svercerska logika i analogija . :mrgreen:

:cepanje: :cepanje:

Znaci, ti si suvi genije, yebote. Dodik je cool tip, ali je Tadic izdajnik, antisrbin i ustasa jer misli isto kao Dodik

:hahaha1:

:cepanje: :cepanje:

Znaci, ti si suvi genije, yebote. Dodik je cool tip, ali je Tadic izdajnik, antisrbin i ustasa jer misli isto kao Dodik

:hahaha1:

i dodik je budala al on nije predsednik moje drzave . tadic jeste.

eto ovo curenje wikileaksa dokazuje da su svi moji dosadasnji stavovi u vezi Borisa TAdica bili ispravni i da je taj covek jedan osvedoceni antisrbin i srbomrzac najblaze moguce receno

Хохштаплер дволични, лажљиви - који свакодневним лажима доводи у заблуду народ... пуј, баш ме занима како ће се "вадити" - а тек ЋЕ ГОмНА ДА ИСПЛИВАЈУ...

п.с. САДА ЈЕ СВИМА ЈАСНО ЗАШТО ЈЕ ЈЕДАН ОД ОСНИВАЧА ДС-а ЛЕОН КОЕН (Јеврејин и Београђанин) ДАО НЕОПОЗИВУ ОСТАВКУ НА ОНДАШЊИ ТИМ ЗА ПРЕГОВОРЕ СА ПРИШТИНОМ И АХТИСАРИЈЕМ.......:rtfm:

nije samo on , dosta ljudi koji su ulazili u pricu sa zabludom da ulaze u ostru i beskompromisnu borbu za odbranu svoje drzave , izlazili su kad bi ukapirali da je borba u stvari fiktivna , lazirana i namestena ... nisu hteli da ucestvuju u bruci i da gube obraz bzv...

64658144_mesic_show.jpg

Ниси ниједном употребио реч "жуто". Ајд назад па преправи.

Ne nego posto vi tvrdite da je Mile Dodik najveci Srbin na svetu i najbolji politicar , a on podrzava nezavisnot Kosova i Ahtisarijev plan,znaci svako ko to podzava i slaze se sa Miletom je najveci Srbin ,bas kao i sam Dodik , eto ti tvoja svercerska logika i analogija . :mrgreen:

aha ajde mi objasni kako je moguce da predsednik srbije MISLI ISTO kao osvedoceni neprijatelji srbije kao sto su stipe mesic a da srbiji zeli dobro

tako nesto je nemoguce samim tim jasno je da je tadic USTASKI PLACENIK i NEPRIJATELJ SRBIJE

isto kao i ti i tebi slicni tadicevi glasaci

ja makar nisam pripadnik USTASKOG POKRETA U SRBIJI za razliku od tebe i tebi slicnih podrzavaoca POGLAVNIKA TADICA

i dodik je budala al on nije predsednik moje drzave . tadic jeste.

eto ovo curenje wikileaksa dokazuje da su svi moji dosadasnji stavovi u vezi Borisa TAdica bili ispravni i da je taj covek jedan osvedoceni antisrbin i srbomrzac najblaze moguce receno

Tihi, brate, da ti kazem iskreno, svakog trenutka ocekujem da wikileaks objavi nesto i o tebi tipa `forumski guverner Tihi se lazno zalaze protiv Tadica, a u stvari je njegov vatreni pobornik` :heart:

Tihi, brate, da ti kazem iskreno, svakog trenutka ocekujem da wikileaks objavi nesto i o tebi tipa `forumski guverner Tihi se lazno zalaze protiv Tadica, a u stvari je njegov vatreni pobornik` :heart:

nisi ti meni brat niti ces ikada biti pripadnice ustaskog pokreta u srbiji i zastupnice rasturanja i razbijanja srbije.

da bi mi bio brat trebas da budes prvo hriscanin pa srbin pa zatim patriota

a ti nisi ni jedno ni drugo ni trece

Ај' бундево - не прави се блесав. Додик мора тако нешто да тврди ЗБОГ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - али деген Тадић НЕ СМЕ ТАКО НЕШТО ДА ТВРДИ ЈЕР ОН У ИСТО ВРЕМЕ ВЕЋ ВИШЕ ПУТА ПОДРЖАВА ЦЕЛОВИТОСТ БиХ - ДА ЈЕ ТАДИЋ РЕКАО: ОК, ПОДРЖАВАМО НЕЗАВИСНОСТ КОСМЕТА АЛИ ИСТО ТАКО ОНДАк ПОДРЖАВАМО И НЕЗАВИСНОСТ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - Е ТО БИ БИЛА ДРУГА ПРИЧА....... Тадић је невиђени дволичњак, лажов и издајник......:dash:

nisi ti meni brat niti ces ikada biti pripadnice ustaskog pokreta u srbiji i zastupnice rasturanja i razbijanja srbije.

da bi mi bio brat trebas da budes prvo hriscanin pa srbin pa zatim patriota

a ti nisi ni jedno ni drugo ni trece

Dobro, sestro :mrgreen:

Je li, keve ti, koliko si vremena proveo u osmisljanju ovih radikalskih fraza? Jel te ovo ucili u Artemijevoj svercerskoj skoli?

Poslednja izmena:

Back