Tako je!BRezobrazan jedan, molim te...jos se usudjuje da pise!
![]()
tako je ko je kafka, pa još da se usudi da piše, svašta.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je!BRezobrazan jedan, molim te...jos se usudjuje da pise!
![]()
tako je ko je kafka, pa još da se usudi da piše, svašta.![]()
Ne vidim zasto neko veze srpstvo za Kosovo??? Niti neki patriotizam. Ja za Kosovo mogu da vezem samo debilizam![]()
Konkretno tebi, i takvima poput tebe.................sto se iz tvojih postova jasno zakljucuje
Kao npr.? Navedi.
I nemoj mi pametovati o Dodiku, znam ga bolje nego svi vi forumaši s krstarice zajedno. I bolje je što ste naivni kada je riječ o njemu...![]()
ДООООООБАР ТИ НИК!
![]()
Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".
![]()
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950
----------------------------
Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna
LJUDI TEK CE OVDE DA BUDE LOMOVA
treba da budu objavljeni preko 500 dokumenata koje je americka ambasada poslala u Washington iz Beograda!
USKORO CEMO SVE DA VIDIMO
zasad ZNAMO KO JE I STA JE BORIS TADIC
Pitanje Kosova ima samo jedno resenje, a ono je DEOBA.
Kada i kako ce deoba biti izvrsena - jos niko ne zna.
Niti je moguca u sadasnjem vremenu.
To treba ostaviti buducnosti.
Postoji i losije resenje: da Albanci stignu sve do Nisa!
I ta opcija je u igri.
Skinuo sam onaj fajl Wikileaks History Insurance sa torenta, samo ne ynam kako da otvorim posto ima aes256 ekstenziju.
Inace, velicina mu je 1,38 GB tako da ako su to dokumenti to bi moglo biti to...
Ima neko da pomogne?
e sad si pogodio svaka čast, procesore,.![]()
Пошаљи ПП на главног:
tab503
он би требало најбоље да зна.......
Skinuo sam onaj fajl Wikileaks History Insurance sa torenta, samo ne ynam kako da otvorim posto ima aes256 ekstenziju.
Inace, velicina mu je 1,38 GB tako da ako su to dokumenti to bi moglo biti to...
Ima neko da pomogne?
Ima neko da pomogne?
aes 256 je 256 bitna aes enekripcija
treba ti password da to otvoris
a da dekriptujes bez kljuca to ne mozes ni za 200 godina
aes 256 je 256 bitna aes enekripcija
treba ti password da to otvoris
a da dekriptujes bez kljuca to ne mozes ni za 200 godina