Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

sta se kliberis

tadic nije demantovao da je izdajnik :)

Ма не призивај га - од јуче нема екипе мудросера на тв... хвала Богу, да се мало одморимо од свакодневног бомбардовања њиховим лажима... малко су се ућутали...:hahaha:

IZ AMBASADE U BEOGRADU WIKILEAKS IMA 994 DOKUMENTA :super:

https://spreadsheets.google.com/ccc...WTWlDaUgtODJWVkE&hl=en&authkey=CPW5uvsF#gid=1

ROKAJ KOKAJ :super:

DS-OVCI PUNE GACE :super:
Svašta bi moglo da se pojavi iz tih razgovora:
Otkud Vilijam Montgomeri na proslavi rođendana Srpske napredne stranke? Osim njega, tamo su se našli ambasadori gotovo svih zemalja koje imaju diplomatska predstavništva u Beogradu, uključujući i ambasadore SAD, Francuske, Nemačke i Velike Britanije. Montgomeri je ipak bivši diplomata, i to jedan od onih za čijeg su mandata u Beogradu upravo današnji naprednjaci, tada još uvek nereformisani radikali, bacali drvlje i kamenje. Međutim, tragovi naklonosti američkog diplomate prema lideru naprednjaka Tomislavu Nikoliću mogli su se naslutiti još 2007. godine, kada je, nakon parlamentarnih izbora i usred krize oko formiranja vlade, Nikolić proveo nekoliko dana na funkciji predsednika Skupštine Srbije. "Nikolićevo poslednje kratkotrajno bivstvovanje na državnoj funkciji ide u prilog tezi da su se radikali u poslednjih sedam godina ponašali manje-više demokratski", napisao je Montgomeri u maju 2007. u svojoj kolumni "Pogled iz Cavtata" u dnevniku "Danas": "U svakoj prilici Nikolić se ponašao u skladu sa demokratskim principima – prilikom svog izbora i onda kada je podneo ostavku na tu funkciju, i nije vršio opstrukciju u parlamentu prilikom formiranja sada vladajuće koalicije."

Tihiiii...

456818659_5f434251c0.jpg

Ne koprcaj se, ne vredi ti. :lol:

govor slika u nemanju argumenata?
klasicna ds manija

A iz Zagreba 1.686! :per:

Opet smo vas zaebali! :hahaha:

То је само обелодањена документација, дипломатско представништво САД у Београду је од 1882. године, тада за вас нису ни чули.

Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".

64658144_mesic_show.jpg

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950

----------------------------

Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna

:rotf:

evo gaaaa

još jedan VikiLiks fan... skuplja se polako društvance :mrgreen: ono pre spavanja da pročita par rekla-kazala babskih priča u rangu naslova s Kurira :hahaha:

jeste sad zadovoljni?
simptomaticni egzorcizam nesvesti tadicavih simpatizera u nemanju argumenta

Imam ja tako neku koleginicu koja kokodače po ceo dan o nekim receptima i dijatama, ma mahom budalaštine... Ali brate melje po ceo dan, ne može čovek samog sebe ni svoje misli da čuje od nje. I tako godinama, sem kad je boli glava. Ne želim joj ja zlo, ali mi nekako drago kad je boli glava... Nadam se da me razumeš.

Imam ja tako neku koleginicu koja kokodače po ceo dan o nekim receptima i dijatama, ma mahom budalaštine... Ali brate melje po ceo dan, ne može čovek samog sebe ni svoje misli da čuje od nje. I tako godinama, sem kad je boli glava. Ne želim joj ja zlo, ali mi nekako drago kad je boli glava... Nadam se da me razumeš.

ja vido da covek prica jasnim srpskim jezikom i konkretno
a nesto vas ne videh da mu dajete kontraargumente
no samo arlaucete o njegovoj pojavi
tihi je prenosilac sadrzaja sto bi se reklo midl' men
ali prenosilac sa duhom sto vama nedostaje
kao kompletan mozak svima onima koji danas podrzavaju ovu bagru na vlasti

ja vido da covek prica jasnim srpskim jezikom i konkretno
a nesto vas ne videh da mu dajete kontraargumente
no samo arlaucete o njegovoj pojavi
tihi je prenosilac sadrzaja sto bi se reklo midl' men
ali prenosilac sa duhom sto vama nedostaje
kao kompletan mozak svima onima koji danas podrzavaju ovu bagru na vlasti

Ma u redu batice, stani u red iza picololeone, pa mu advokatujte do besvesti... Meni je to troler koga treba iskoreniti... Ne zbog sadržaja postova koji su mahom optuživanje Tadića za sve i svašta, pretežno vlastitu nemoć, već pre svega zbog njihovog broja... Ima ovde daleko pametnijih i ekstremnijih ljudi koji podržavaju stavove slične kao i gorenavedena dosada, ali su oni spremni na polemiku i imaju fond veći od 15 reči....

PS
Ako ti je to jasan srpski jezik, onda bi mogao da mi kažeš šta je poenta...

Ma u redu batice, stani u red iza picololeone, pa mu advokatujte do besvesti... Meni je to troler koga treba iskoreniti... Ne zbog sadržaja postova koji su mahom optuživanje Tadića za sve i svašta, pretežno vlastitu nemoć, već pre svega zbog njihovog broja... Ima ovde daleko pametnijih i ekstremnijih ljudi koji podržavaju stavove slične kao i gorenavedena dosada, ali su oni spremni na polemiku i imaju fond veći od 15 reči....

PS
Ako ti je to jasan srpski jezik, onda bi mogao da mi kažeš šta je poenta...

pa poenta je kad se na argumente odgovara slikama
a trebao bi da znas dobro koji mentalni nivo osoba to radi
ne videh da je ovde iko abolirao botu od odgovornosti za izreceno i uradjeno osim sto ste se sprdali sa elokvencijom kolege tihog
neki put treba skontati sustinu humora ali poznato je da su ds licemeri operisani od njega
zato ce i da prsnu ko zvecke

Back