Da, ali je legitimno izabran predsednik - makar do narednih izbora.
I mislim da to njegovim biracima nije mnogo znacilo (sto je polu Hrvat).
хоћеш да кажеш да су они гомила ретардираних болида и здипи???
нема њих толико, преувеличаваш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
хоћеш да кажеш да су они гомила ретардираних болида и здипи???
нема њих толико, преувеличаваш.
Ма да је само ПОЛУСРБИН па да му прогледамо кроз прсте, него изгледа да је ПОЛУЧОВЕК--- ***... а то је већ озбиљан проблем - КАКО ДА ПОДСЕЋАМ ОВЕ ЖУТЕ НЕСРЕТНИКЕ НА ЊЕГОВЕ ЛАЖИ... БИО ЈЕ ЈЕДАН ДОБАР КЛИП ЊЕГОВИХ ОБЕЋАЊА...
@ остали корисници:
кхм.... него могли би да погађамо шта ће се све ОТКРИТИ за ове наше... то би била сјајна игрица......

па то получовек је у ствари у питању, само, пиколина брзо суптилно манипулише и упрошћава кад ствари почну да се котрљају у нежељеном смеру![]()
a kako legitimno da ode, mislim civilizovanoпа то получовек је у ствари у питању, само, пиколина брзо суптилно манипулише и упрошћава кад ствари почну да се котрљају у нежељеном смеру![]()
legitimno izabran,a kako legitimno da ode, mislim civilizovano
mi smo civilizovan i lepo vaspitan narod,.![]()
TO je jedan od razloga zašto te cijenim, mada smo skroz dijametralno suprotnih političkih opcija.![]()

Па знаш шта - да је бирачко тело ЗНАЛО да је он полуСрбин - ОН СИГУРНО НЕ БИ БИО ИЗАБРАН - и онако је тесно прошао са оним гробаром...
СВИ ОНИ КРИЈУ СВОЈЕ БИОГРАФИЈЕ - И ЛИЧНЕ И ПОРОДИЧНЕ, и тек ако буду изабрани - онда се распрде, па тако и овај нарцис...
Onda nemoj ni ti da vredjas, jer bi i od mene mogao da padne trokutic.

POZIVAM PREDSEDNIKA CHAVEZA DA DZULIJANU ASANZU DOZVOLI NEOGRANICEN BORAVAK I GARANTUJE SIGURNOST U VENECUELI
pa eto i Dodik je potvrdio da su navodi ovog dokumenta TACNI![]()

Sad javili da Vikiliks sutra objavljuje tachnu lokaciju gde je saranjen chicha Drazha!!

diodik nije rekao da dokument nije validan vec da navodi nisu tacni
a to dal jesu ili nisu zna najbolje daniel frid
bice jos ovakvih stvari u buducnosti![]()
diodik nije rekao da dokument nije validan vec da navodi nisu tacni![]()

Dokaz je Mesićeva izjava?nama je to odavno jasno
al ovaj dokument je nista drugo nego KRUNSKI DOKAZ u onome sto mi odavno znamo . dokaz koji ne mogu da obore ni ovi koji ga podrzavaju i vole.

Znači li to da je i ovo tačno?Srbija mora znati jasno reći, zbog sebe i svojih građana, odakle je počela agresija i ko je nametao veliku Srbiju na račun Hrvatske i Bosne i Hercegovine", zaključio je Mesić.

Gardijan kaze da smo videli cirka 1% do sada.

AHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAA![]()

Tihiiii...sta se kliberis
tadic nije demantovao da je izdajnik![]()