Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

switzerland-wikileaks-julian-assange-us-human-rights-2010-11-4-9-41-13.jpg

Ето, знао сам..... наш човек.......:hahaha:

п.с. Ништа нисмо урадили ако не докажемо да је СрбИН - за сада само знамо да је рођен у Аустралији, али његово даље порекло НЕ ЗНАМО...:think:

Ма да је само ПОЛУСРБИН па да му прогледамо кроз прсте, него изгледа да је ПОЛУЧОВЕК--- ***... а то је већ озбиљан проблем - КАКО ДА ПОДСЕЋАМ ОВЕ ЖУТЕ НЕСРЕТНИКЕ НА ЊЕГОВЕ ЛАЖИ... БИО ЈЕ ЈЕДАН ДОБАР КЛИП ЊЕГОВИХ ОБЕЋАЊА...

@ остали корисници:
кхм.... него могли би да погађамо шта ће се све ОТКРИТИ за ове наше... то би била сјајна игрица......

па то получовек је у ствари у питању, само, пиколина брзо суптилно манипулише и упрошћава кад ствари почну да се котрљају у нежељеном смеру :whistling:

Ето, знао сам..... наш човек.......:hahaha:

п.с. Ништа нисмо урадили ако не докажемо да је СрбИН - за сада само знамо да је рођен у Аустралији, али његово даље порекло НЕ ЗНАМО...:think:

Pošto su Kelti Srbi, jasno je da je ovaj potomak kažnjenika iz Velike Britanije također Srbin. :)

Ne treba tu puno istraživanja.:rtfm:

па то получовек је у ствари у питању, само, пиколина брзо суптилно манипулише и упрошћава кад ствари почну да се котрљају у нежељеном смеру :whistling:

Па знаш шта - да је бирачко тело ЗНАЛО да је он полуСрбин - ОН СИГУРНО НЕ БИ БИО ИЗАБРАН - и онако је тесно прошао са оним гробаром...

СВИ ОНИ КРИЈУ СВОЈЕ БИОГРАФИЈЕ - И ЛИЧНЕ И ПОРОДИЧНЕ, и тек ако буду изабрани - онда се распрде, па тако и овај нарцис...

Ma nije tacno, ja i Seseljevo ni Cedino biracko telo ne bih nazvala retardima ili kako vec....Rekla bih da su ljudi u zabludi. A za Seselja konkretno najvise se pricalo da je Hrvat, pa to nije gradjanima smetalo da ga biraju opet i opet.

legitimno izabran, :think: a kako legitimno da ode, mislim civilizovano
mi smo civilizovan i lepo vaspitan narod,. ;)

Samo na izborima, to je jedini legitiman i legalan nacin.

U principu, i nije bitno ko je predsednik, valjda to znate.

Па знаш шта - да је бирачко тело ЗНАЛО да је он полуСрбин - ОН СИГУРНО НЕ БИ БИО ИЗАБРАН - и онако је тесно прошао са оним гробаром...

СВИ ОНИ КРИЈУ СВОЈЕ БИОГРАФИЈЕ - И ЛИЧНЕ И ПОРОДИЧНЕ, и тек ако буду изабрани - онда се распрде, па тако и овај нарцис...

i pre nego je počela njegova kampanja neko je objavio "alternativnu biografiju" samo se datum rođenja razlikuje za osa dana.

Da, ali je legitimno izabran predsednik - makar do narednih izbora.

I mislim da to njegovim biracima nije mnogo znacilo (sto je polu Hrvat).

да, али тада нису сви знали о чему се тачно ради кад су гласали, а и велики део је у ствари гласао против томе.
његова тренутна подршка по свему судећи је катастрофална по њега а и цео дс је у веома непријатној позицији.
могу они сад да се клонирају овде по форуму и причају приче, ал у рл њима још мало па требају гориле да их чувају. неке већ чувају.

Onda nemoj ni ti da vredjas, jer bi i od mene mogao da padne trokutic.

:eek::eek::eek:

TI SI MOJA SRECA

Procvetala ljubav nasa
kao cvece u prolece
poljupcima zalivana
uvenuti nikad nece
Ref.
Ti si moja sreca
kroz zivot me prati
daj mi svoju ljubav
ljubav cu ti dati

Najmilija sreco moja
moje sunce, moja zvezdo
hajde kao dva goluba
da svijamo sebi gnezdo

Budi moja, bices srecna
zivecu za tebe samo
nek' svi znaju da zauvek
jedno drugom pripadamo

nama je to odavno jasno

al ovaj dokument je nista drugo nego KRUNSKI DOKAZ u onome sto mi odavno znamo . dokaz koji ne mogu da obore ni ovi koji ga podrzavaju i vole.
Dokaz je Mesićeva izjava? :lol:
Onda imam i ja jednu Mesićevu izjavu kao dokaz:
Srbija mora znati jasno reći, zbog sebe i svojih građana, odakle je počela agresija i ko je nametao veliku Srbiju na račun Hrvatske i Bosne i Hercegovine", zaključio je Mesić.
Znači li to da je i ovo tačno? :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:

Back