Wikileaks Sanader i Mesic o Tadicu: TADIC MISLI KAO MI I PODRZAVA NEZAVISNOST KOSOVA

Како, бре, можеш да браниш жуту гамад - а овамо су ти комуњаре као нанеле неко зло породици........ алоооооооо....... освести се док још имаш времена.......
Иначе, и није баш неко зло.
:roll:

Један ујак, Равногорац, 14 год. у Брозовим казаматима, други ујак погинуо на Сремском фонту, отета знатна имовина прабаби...
:evil:

Sanader i Mesić su tadašnjeg srpskog premijera Vojislava Koštunicu, zbog njegovih stavova oko Kosova, nazivali nacionalistom a pohvalili su Borisa Tadića za koga tvrde da misli isto kao i oni, navodi se u belešci koja se našla na "Vikiliksu".

64658144_mesic_show.jpg

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=11&dd=30&nav_category=167&nav_id=475950

----------------------------

Znaci dokumenti na wikileaks tvrde da Sanader i Mesic vole i hvale Borisa Tadica za koga tvrde da MISLI KAO ONI , tj Mesic i Sanader tvrde da je Boris Tadic HRVAT , sobzirom da je Stipe Mesic ustasa ako Tadic misli i zeli Srbiji isto sto i Mesic analogija je jasna

Hebes coveka koga mesic i sanader hvale,taj je djubre na kvadrat...dobar ovaj wikileaks,...samo sada ce da pocne da objavljuje ove malo zahebanije teme...do sada je ..kaze..bilo zezanje...

Ja ovo shvatam kao euforiju nizasta.

Ali ako ce imalo biti radosni zbog toga, makar danas, makar u masti, podrzavam i necu ih vise razuveravati. ;)
А и то што кажеш.

Боље то, него да се трују бенсединима и, недајбоже, антидепресивима...

није само боле у питању.
што се њега тиче, треба да се сазна много тога, од ситних пикантерија до озбиљно битних ствари.
његова права нација, његово емотивно и целокупно ментално стање,
при нпр оваквим лоботомијским турбуленцијама:

итдитд...

ако би се испоставило да је нпр национално опредељен као југословен - треба га обавестити да је југославија мртва и да срби не воле некромасере.
мислим да би му помогли да се коначно определи. црно или бело. нема више бућкуриша.
а кад би се коначно определио - ................................

итдитд... од случаја до случаја.

Da, ali sve to sigurno nece da razocara njegove birace. Ovo sto si bar naveo do sad.

А и то што кажеш.

Боље то, него да се трују бенсединима и, недајбоже, антидепресивима...

:rotf:

:tajna:

Иначе, и није баш неко зло.
:roll:

Један ујак, Равногорац, 14 год. у Брозовим казаматима, други ујак погинуо на Сремском фонту, отета знатна имовина прабаби...
:evil:

Не спамуј тему ако имаш нешто у вези теме напиши.

E jesi neki! :roll:

Imaš li veća slova?

Što mi uyeba ovako finu provokaciju???m :evil:

Evo bona! :mrgreen:

Није то никаква провокација, већ истина и реалност
И СВАКА ВАМ ЧАСТ НА ТОМЕ! :worth::worth::worth:

На жалост нисам имао већа слова,
за поједине овдашње паметњаковиће моооооожда би требао фонт барем 7000, :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
само се бојим да ни тада не би видели!
:evil::evil::evil:

Није то никаква провокација, већ истина и реалност
И СВАКА ВАМ ЧАСТ НА ТОМЕ! :worth::worth::worth:

На жалост нисам имао већа слова,
за поједине овдашње паметњаковиће моооооожда би требао фонт барем 7000, :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
само се бојим да ни тада не би видели!
:evil::evil::evil:

TO je jedan od razloga zašto te cijenim, mada smo skroz dijametralno suprotnih političkih opcija.;)

Znao sam da je Dodik izdajnik.

Ja nisam znala, i mada ne baratam takvim izrazima, bas sam se zapanjila zbog njegove izjave. Mislim, toliko ga hvale, a on...:confused:

Mada meni nikad nije bio simpatican.

Немој да вређаш,
МОГАО БИХ ТУ ДА ПАДНЕ И НЕКИ ТРОКУТИЧ!

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Onda nemoj ni ti da vredjas, jer bi i od mene mogao da padne trokutic.

Da, ali sve to sigurno nece da razocara njegove birace. Ovo sto si bar naveo do sad.

хоћеш да кажеш да су његови бирачи олош над олошима???
робијаши и пројугословенски некромансери и садисти?
па онда ће поготово да на****
ццц, нисам знао да их толико цениш :lol:

Poslednja izmena:
хоћеш да кажеш да су његови бирачи олош над олошима??? робијаши?
па онда ће поготово да на****

Ne , nego ne znam sta je strasno u tome sto si naveo, npr. da je (polu) Hrvat?

To vec polovina ljudi i misli.

Meni npr, nije bitno da je neko "cistokrvan" Srbin na vlasti, vec da je sposoban (sto naravno ne znaci za BoTu, vec ti kazem kao princip).

Ne , nego ne znam sta je strasno u tome sto si naveo, npr. da je (polu) Hrvat?

To vec polovina ljudi i misli.

Meni npr, nije bitno da je neko "cistokrvan" Srbin na vlasti, vec da je sposoban (sto naravno ne znaci za BoTu, vec ti kazem kao princip).

ма не може да буде полу ово полу оно, прошла су та времена, треба да одрасте коначно, изабере.
можда га после тога и неки озбиљни људи приме у друштво, ако одабере праву страну.
судећи по оном идијотском осмеху са фотки он се добро осећа међу мајмуноликим попут месића,
а кад је већ тако - треба неко и да му каже да није полусрбин председник хрватске,
нема реципроцитета, прави будалу од себе.
није мени што он прави будалу од себе, то је његово приватно, будала и квит, него је проблем што је председник.

ма не може да буде полу ово полу оно, прошла су та времена, треба да одрасте коначно, изабере.
можда га после тога и неки озбиљни људи приме у друштво, ако одабере праву страну.
судећи по оном идијотском осмеху са фотки он се добро осећа међу мајмуноликим попут месића,
а кад је већ тако - треба неко и да му каже да није полусрбин председник хрватске,
није мени што он прави будалу од себе, то је његово приватно, будала и квит, него је проблем што је председник.

Da, ali je legitimno izabran predsednik - makar do narednih izbora.

I mislim da to njegovim biracima nije mnogo znacilo (sto je polu Hrvat).

Ма да је само ПОЛУСРБИН па да му прогледамо кроз прсте, него изгледа да је ПОЛУЧОВЕК--- ***... а то је већ озбиљан проблем - КАКО ДА ПОДСЕЋАМ ОВЕ ЖУТЕ НЕСРЕТНИКЕ НА ЊЕГОВЕ ЛАЖИ... БИО ЈЕ ЈЕДАН ДОБАР КЛИП ЊЕГОВИХ ОБЕЋАЊА...

@ остали корисници:
кхм.... него могли би да погађамо шта ће се све ОТКРИТИ за ове наше... то би била сјајна игрица......

Back