Wikileaks i NLO

Zdravo

Culi ste sigurno za Oblast 51,i sta se tamo desavalo.A zamisli te koja je tehnologija u tim letelicama.Nije sigurno iz 2010,vec daleko naprednije.Mozda je to razlog zasto Americka vlada sve to zataskava,samo je pitanje dokle.

msm mnogi bi 1974 rekli da su ovo vanzemaljci :cool:

images

tesko da je to tada bilo i u planu da se pravi

Zdravo

Culi ste sigurno za Oblast 51,i sta se tamo desavalo.A zamisli te koja je tehnologija u tim letelicama.Nije sigurno iz 2010,vec daleko naprednije.Mozda je to razlog zasto Americka vlada sve to zataskava,samo je pitanje dokle.

Ja bih rekao da je to tehnologija 2010 za koju mi ne znamo.I ne krije samo Američka već i Ruska i Kineska vlada

Pa naravno da na Zemlji postoji tehnologija koja je skrivena od obicnih ljudi, i da su napravljene letelice koje mogu da izgledaju slicno sa originalnim letelicama drugih rasa.

Kada se na nebu budu pojavile letelice koje nisu sa Zemlje, znacete.

asanz-v.jpg

Sajt „vikiliks“ će nastaviti da objavljuje tajna dokumenta

Asanž u zatvoru!
Sreda - 08.12.2010

Džulijan Asanž (39), osnivač sajta „vikiliks“, koji je poslednjih 10 dana uzdrmao američku i svetsku diplomatiju objavljujući tajna dokumenta, predao se londonskoj policiji!

Asanž je uhapšen po crvenoj poternici Interpola koju je raspisala Švedska zbog optužbi za silovanje.
Asanž je u policijsku stanicu u Londonu stigao u pratnji svojih advokata Marka Stivensa i Dženifer Robinson. Portparol sajta „vikiliks“ najavio je da će se nastaviti sa objavljivanjem tajnih dokumenata.

„Asanž će se boriti protiv izručenja. Reč je o političkom procesu čiji je cilj na kraju da bude izručen američkim vlastima“, rekao je advokat Stivens. Posle saslušanja pred sudijom, odbijen je Asanžov zahtev da bude pušten uz kauciju. Sud je odlučio da ostane u zatvoru najkasnije do 14. decembra. Uhapšeni je ponovo odbacio navode optužnice o silovanju dve žene. Prema zakonu, sud ima 21 dan da odluči o zahtevu Švedske za ekstradiciju Asanža. Asanž je osramotio SAD, a naročito Hilari Klinton, državnu sekretarku, objavljivanjem tek dela od 250.000 tajnih diplomatskih depeša. Političari poput Sare Pejlin i Majka Hakabija žele da bude osuđen na smrt. U Americi se razmatra pravni osnov za podizanje optužnice protiv Asanža zbog izdaje, iako nije državljanin SAD, već Australije.

Da je u pitanju montiran slučaj čiji je cilj da Asanž dospe u ruke Amera svedoči i podatak iz Švedske. Tužilaštvo u Stokholmu je u avgustu odustalo od podizanja optužnice zbog nedostatka dokaza da je silovao dve žene. Ali, onda je slučaj pod pritiskom političara dospeo u ruke tužioca u Geteborgu, koji je podigao optužnicu.

„Silovana“ Šveđanka povezana s CIA!

Jedna od dve žene koje je Asanž navodno silovao je Ana Ardin, sekretar kontroverzne Socijaldemokratske partije u Švedskoj, koja ima antisemitske stavove. Povod za optužbe za silovanje je to što je Ana imala dobrovoljan seks s Asanžom, ali on nije koristio kondom. Ana navodno ima i veze s CIA. Druga „žrtva“ je Sofija Vilen.

Uzdrmaće svet!

Pre par dana, Asanž je zapretio da će u slučaju da bude uhapšen ili ako sajt „vikiliks“ bude ugašen objaviti nova dokumenta, koja je nazvao „otrovnom pilulom“, a koja će uzdrmati svet. Radi se o necenzurisanim dokumentima, koji su zaštićeni neprobojnom lozinkom sa 256 znakova. Između ostalog, radi se o dokumentima u vezi s „Britiš petroleumom“ i američkim zatvorom u bazi Gvantanamo.

Predrag Simić: Hapšenje neće zaustaviti buru

Predrag Simić, profesor međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, kaže za „Alo!“ da hapšenje Asanža sigurno neće zaustaviti buru koju je u svetskoj diplomatiji izazvao njegov portal „vikiliks“.

- Videćemo šta će se sa Asanžom dešavati, ali Švedska, koja je objavila poternicu za njim, još nije podnela optužnicu za navodno silovanje. Videćemo da li i po kom osnovu može biti okrivljen za iznošenje tajnih dokumenata u javnost, ali mislim da treba imati poverenja u britansko pravosuđe - smatra Simić. Prema njegovim rečima, Asanž se može pozvati na prvi amandman američkog ustava, koji garantuje slobodu govora i štampe.

http://www.alo.rs/vesti/33643/Asanz_u_zatvoru

Hoces da mi kazes da ti mislis da nema inteligentnih rasa van Zemlje? =) Da li je moguce da je neko jos u tom programu? =)

Mozda ih ti nemas, ali dokazi naravno da postoje, moras samo malo dublje da trazis.

Ne, necu da kazem da ja mislim da nema inteligentnih bica osim nas. Kazem da nema dokaza da na Zemlji ima vanzemaljaca. I ja bih voleo da vanzemaljci dodju, donesu novu kulturu i tehnologiju i svet krene u nekom dobrom pravcu.

Back