Wikileaks i NLO

To je bilo iznad Novog Sada..... Sad ne znam da li je bilo 1973 ili 1974. godine...

"DNEVNIK" je o tome tada nasiroko pisao...

Videlo se iz skoro cele Vojvodine...

Pogledaj ako ima nesto.

rekoh da je arhiva impresivna :lol:

Yugoslavia-1974_1.gif

17.07.1974.
http://www.nicap.org/yugo74.htm
http://www.checktheevidence.co.uk/Disclosure/Web Pages/The Best UFO Pictures Ever Taken, Page 2.htm

Poslednja izmena:

O yes!

Samo, ja nisam video kao sto se vidi na toj slici.

Video sam, oko 4 po podne, na uglu Kisacke i Temerinske jos jedno malo Sunce!

To me je zaprepastilo u usao sam u jedan komision i zamolio da mi daju dvogled koji su prodavali samo da pogledam s vrata.

Secam se da su mi trazili licnu kartu..

Sa dvogledom se video PRAVILAN JEDNAKOKRAKI TROUGAO koji se vrlo, vrlo polako kretao i to SA OSNOVICOM unapred! (veoma neobican detalj!)

Ceo Novi Sad je gledao u nebo...

Videlo se to jedno dva sata, a onda je odjednom isceznulo!

Imao sam utisak da je bilo veoma veliko i veoma visoko...

Poslednja izmena:
o cemu ti to..., samo sam lepo rekao ako neko naidje na tu informaciju, posto ima raznih dokumenata , nije Asanz odgovarao o tome da li je to sve tacno ili ne, on je covek samo objavio, sintaksa i da ti prodje nekako al semantika..., ili i ti namerno sad lupas ko ovi neki...

vidim i ova tema konvergira da ode tema po k....

msm mnogi bi 1974 rekli da su ovo vanzemaljci :cool:

images
pa mnogi bi, al ne bi oni koji su ga pravili, a slicni njima, i oni koji znaju sta su ti pravili, a oni koji su pravili su izvor informacija objavljenih na vikiliksu :mrgreen:
ako ste sve povatali :mrgreen:
jer vidim nismo bas svi na istoj frekvenciji sto se tice ove teme:neutral:

oni tamo poceli jos sta je hitler radio bog te, onda odma ode tema na univerzalnu o nlo-ima a ne na vikiliks nlo-e:D

o cemu ti to..., samo sam lepo rekao ako neko naidje na tu informaciju, posto ima raznih dokumenata , nije Asanz odgovarao o tome da li je to sve tacno ili ne, on je covek samo objavio, sintaksa i da ti prodje nekako al semantika..., ili i ti namerno sad lupas ko ovi neki...

vidim i ova tema konvergira da ode tema po k....

Baci pogled na naslov teme pa ce ti biti jasan moj post.

Back