- Poruka
- 941
dodati - probleme takvima kao ti
oduzeti - tricetvrt hrvatske teritorije
interpretirati - nemam pojma za ovo, al isto nesto protiv vas u svakom slucaju
ha,ha,ha...evo,jedno vam priznajem,nema naroda koji tako duhovito gubi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dodati - probleme takvima kao ti
oduzeti - tricetvrt hrvatske teritorije
interpretirati - nemam pojma za ovo, al isto nesto protiv vas u svakom slucaju
Ja sam licno drzao u rukama hrvatski udzbenik iz istorije za treci razred srednje skole i tamo se bukvalno da bukvalnije ne moze biti Jasenovac izjednacava sa Blajburgom. Sve uz prisivanje epiteta genocid ovom zadnjem.p.s. nazvala sam poznanicu, uciteljicu u skoli, takvo nesto definitivno ne pise u povijesnim udzbenicima..,
zds srpski i hrvatski se i dalje poklapaju 97%..tako da samo vi izmishljajte nove rechi,a mi ce mo uzeti one koje su primenjivije od postojecih..
Ja sam licno drzao u rukama hrvatski udzbenik iz istorije za treci razred srednje skole i tamo se bukvalno da bukvalnije ne moze biti Jasenovac izjednacava sa Blajburgom. Sve uz prisivanje epiteta genocid ovom zadnjem.
Inace, iz nekog razloga, Hrvati gotive naseg Petra I.
molim te, pojasni malo ovo...
dali si siguran da je to tocno....![]()
budimo iskreni,padezi mu nisu bili najbolji.
ali kako ce,kad je i sam jovan krstitelj bio iz cacak.
Pisanje velikog H kod riči sa osnovom Hrvat, čak i kod pridiva, dok ostale narode pišeš s malim početnim slovom je odraz krajnjeg primitivizma, nedostatka elementarne kulture i uvrida za sagovornike.
Mora da je to uticaj "tisućljetne uljudbe".
mozda sve to i shtima.
ali vec mi je sve to postalo automatizam,pa vise i ne razmisljam.
cak vise nije ni s ciljem provokacije..

nema tu puno filozofije.
i ako dodamo cinjenicnu situaciju,
da su 90% optuzenih u hagu etnicki Srbi.
onda se pitam a i pitam vas,
sta se tu ima jos dodat,oduzet ili interpretirat?
sve jasno ko suza.

ha,ha,ha...evo,jedno vam priznajem,nema naroda koji tako duhovito gubi.![]()
Ne, Blajburg je bio vracanje nekih dugova i rezimski obracun sa potencijalnom neprijateljski raspolozenom emigracijom. Potsetimo se da je na istom nahebalo puno cetnika (Djujicevci, ako me secanje ne vara). U svakom slucaju, velika vecina pobijenih su bili ustase i domobrani, a ove druge samo hrvatska istoriografija smatra benignim. Po secanjima bosanskih staraca, bili su sve samo ne to.i jedno(jasenovac) i drugo(bleiburg) je bio genocid.
Za povjesnicare ne sumnjam, ali nijedan relevantni istoricar, srpski, hrvatski ili svetski ne bi nesto tako izvalio.ako je virovat poviesnicarima i istoricarima
na bleiburgu je pobijeno barem dvaput
vise ljudi.
a shto bi se sramio..da znash neshto o lingvistici znao bi da ti je jezik sastavljen od mnogih drugih,pocevshi od keltskog pa nadalje..shta mislish koliko samo turcizama imash,pa germanizama..ma kad bi izbacio strane reci ne bi mogao poruciti ni vodu u kafani,a kamo li nesto drugo..

S obzirom da su sve to Hrvati, valjda su 100% optuženih u Hagu etnički Hrvati?![]()
to je tacno.
secam se i one "radi ti sine svoj posao". daleko najduhovitije gubljenje zivota u istoriji gubljenja zivota.

slavene,o prisvajanju svega i svaceg(deretic i ekipa),posebno o negiranju i prisvajanju Hrvata,ste vi Srbi zadnji koji imate pravo nekom nesto
prebacit,sto se tice ove "tematike".
ja samo ucim od istih,brzo i efikasno,koliko vidim.

Nemam detaljne podatke, tako da neću ulaziti točno što se dogodilo (možda su neki od ubijenih civila napali policajca, ni to nije isključeno, jer je u pitanju samoobrana, a ti ljudi su vršili samo svoju dužnost), ja samo imam po izvještaju UN iz tih vremena kako su hrvatski policajci ušli u grad i u konfliktu (između ostalog) ubili 20 civila srpske nacionalnosti.
zds srpski i hrvatski se i dalje poklapaju 97%..tako da samo vi izmishljajte nove rechi,a mi ce mo uzeti one koje su primenjivije od postojecih..

i jedno(jasenovac) i drugo(bleiburg) je bio genocid.
ako je virovat poviesnicarima i istoricarima
na bleiburgu je pobijeno barem dvaput
vise ljudi.
Kad pre odbanovashe ovu dileju i ko?

Dakle, da rasčistimo: Ti si pohrvaćen Srbin, popravoslavljen u Hrvatskoj od strane Velikosrpskoj Vječnog Projekta Crkve, po porijeklu katolički Rumun iz Srbije koji je prebjegao pred Turcima?
Rekao si da si ti pravoslavan pa kud puklo, puklo, otvoreno.
P.S. Što je bilo sa snimkom sa Briona?
90% dalmatinaca jel????
pa najvise su kralja podrzavali ljudi iz primorskih delova a u Dalmaciji je postojala i jedna od najvecih cetnickih divizija ... potom tih 90% pada u vodu

raščisti ti sa svojom mamom i tatom ko si,
ja znan da san hrvat ka i svi moji preci a sad od*ebi..![]()
kad se u dalmaciji kaže dalmatinac misli se na hrvata porijeklom iz dalmacije, srbe iz dalmacije smo uvik zvali srbi...
to za četnike je istina, puno zločina su oni počinili na području dalmacije!