Vuk Jeremić:U Operaciji Oluja bilo etničkog čišćenja Srba

kad se u dalmaciji kaže dalmatinac misli se na hrvata porijeklom iz dalmacije, srbe iz dalmacije smo uvik zvali srbi...:p

to za četnike je istina, puno zločina su oni počinili na području dalmacije!

Koji su to Hrvati iz dalmacije? Nemaš bre pojma! Ustvari kako i da imaš kad vam istoriju menjaju svakih 5 godina! Koja ste vi jada jadna hrvatska!!!

@ registra
zaboravljas da je gotovo svatko od nas imao izbjeglice u kuci i cuo njihove price...samo nase izbjeglice su dolazile sa najlonskom vrecicom u ruci, i bez oceva, sinova, djedova...a ne sa traktorima i cijelim pokucstvom...cak i onim od susjeda ukradenim i opljackanim...
izbjeglicke price uvijek su tuzne i emotivne...i nesretne...
a da su uvjezbavali bjezanje, koliko god se to ne cini stvarnim , je tocno i dokazano...

Da su "moje izbeglice" vežbale bežanje i znale da će se desiti to što se desilo, verovatno bi pokupili makar garderobu. Jedino što su poneli, bili su albumi sa slikama i lična dokumenta. Ne nasedaj na priče.

Uopšte se ne slažem s tobom. Mislim da je samo propaganda uradila svoje. Vežbanje bežanja i slične budalaštine. Da nisam imala izbeglice u kući, pa i da poverujem, ovako...:roll:

Nije propaganda vec su Hrvati jednostavno takvi.
Garantujem 100% da kada bi sada opet doslo do nekog veceg sukoba u Evropi da bi Hrvati opet novi Jasenovac za Srbe pravili. Jednostavno to je otpadak ljudstva i Srbija nikakve odnose sa njima ne treba da ima tj cisto onolike koliko je to potrebno za Srbiju.
Dok je jos bilo bratstvo i jedinstvo njih je katolicka crkva dojila mrznjom prema Srbima i ta mrznja nikada nije prestajala. Mozda kd onih Hrvata iz Zagorja i delova Dalmacije a kod onih prekrstenih nikada.To su ljudi kojima je vec genetski usadjena mrznja prema svemu sto je srpsko.Od malih nogu se odgajaju tako.
Inace imao sam i ja izbeglice u kuci tako da sam vrlo dobro upoznat sa situacijom.Takodje cinjenica je i da je Slobodan Milosevic izdao te Srbe i to od prvog dana tog sukoba.

Poslednja izmena:
ČEKA TE PODUŽI POST DOLE NA KOJI SI JOŠ ODRANIJE OSTAO DUŽAN.

KADA ME VEĆ PITAŠ ZA STOKU, BELU TEHNIKU I OSTALO... PA PITAJ SVOJE ZEMLJAKE GDE JE ONO ŠTO JE MENI POKRADENO, SRUŠENO, UNIŠTENO ITD.

OD BELE TEHNIKE, PA SVE DO GREDA SA KROVOVA I UTIKAČA ZA STRUJU... O WC ŠOLJAMA DA TI I NE GOVORIM...

samo vratili svoje oni koji su od vas pobjegli 91.

Da su "moje izbeglice" vežbale bežanje i znale da će se desiti to što se desilo, verovatno bi pokupili makar garderobu. Jedino što su poneli, bili su albumi sa slikama i lična dokumenta. Ne nasedaj na priče.

eto vidi se ko nasjeda!!!
pročitaš par postova od onih ustaša i sve vjeruješ!!!
NIJE BILO VJEŽBANJA "BJEŽANJA"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je ustaška propaganda!!!!!!!!!!!:dash::rtfm:

Nije baš tako!!!

Čemu onda one kolone automobila,traktora natovarenih do vrha sa stvarima.

Ne rugam se tim nesretnim ljudima. Kod njih je stvorena psihoza da moraju ići jer sa Hrvatima nema života. Kome je taj izbjeglički val odgovarao u Hrvatskoj i Srbiji to je posebna priča.

Predao se cijeli jedan korpus tkz.RSK,da je bio obrazac kao u Srebrenici nitko živ ne bi došao u Srbiju.

Pokatoličeni SRBINE, meni je stvarno žao ali ti ne mogu pomoći... Teško je to kada ništa neznaš... ***. ne mogu da razumem tvoje komplekse, ja barem znam ko sam i šta sam... :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:ahahhahahaha:rotf::rotf::rotf::rotf:

Prema poznatom turskom putopiscu Evliji Èelebiji, koji je boravio u Beogradu (DAROL DŽIHAD) 1660. godine, Beograd je tada imao oko
98.000 stanovnika, od kojih samo 21.000 nisu bili Muslimani. Osmanlijski geograf Hadži Kalfa, zabilježio je èak 100 džamija!!!! :shock:

ma o čemu ti pričaš pravoslavni turčine:rotf:

Nije baš tako!!!

Ne rugam se tim nesretnim ljudima. Kod njih je stvorena psihoza da moraju ići jer sa Hrvatima nema života. Kome je taj izbjeglički val odgovarao u Hrvatskoj i Srbiji to je posebna priča.

Predao se cijeli jedan korpus tkz.RSK,da je bio obrazac kao u Srebrenici nitko živ ne bi došao u Srbiju.

Da nije bio tal da ljudi odu što bi vi osvojili rsk!!! Vi ste kao vrlo viteški i borben i hrabar narod! :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:Nemoj da me zaj...vaš... :rotf::rotf::rotf:

Daj čitaj malo pažljivije. :roll: Upravo to i kažem: nije bilo nikakvog uvežbavanja bežanja. Bukvalno su pobegli s garderobom koju su imali na sebi, bar najveći broj njih. Bilo je i onih promućurnijih, koji su uspeli da potrpaju na traktor ponešto, ali to je sve besmisleno. Niko se nije ovajdio od polovnog šporeta.

Pričaju bezveze, nasedaju na propagandu sopstvene vlasti. Gluposti.

Prema poznatom turskom putopiscu Evliji Èelebiji, koji je boravio u Beogradu (DAROL DŽIHAD) 1660. godine, Beograd je tada imao oko
98.000 stanovnika, od kojih samo 21.000 nisu bili Muslimani. Osmanlijski geograf Hadži Kalfa, zabilježio je èak 100 džamija!!!! :shock:

ma o čemu ti pričaš pravoslavni turčine:rotf:

Ako sam ja pravoslavni turčin, ti si onda pokatoličeni pravoslavni turčin!!!:rotf::rotf::rotf::rotf: Tek sada je konfuzija u tvojoj glavi.... Zaj...no:rotf::rotf::rotf:

ti se bosanac po "defoultu" javljaš svaki put kad se spomenu hrvati..:lol:

dobro nije bilo bižanja, nego ste se hrabro borili četrdesetak sati i to ćše biti junački opjevano za koji stotinjak godina po vašen običaju, jel sad bolje??:super:

Nije baš tako!!!

a jeli????
a što je onda moj tetak ubijen u Okučanima???
kada su svi krenuli u bježaniju, Hrvati su presjekli put i oni koji su ostali iza, nikada nisu pronađeni!!! svi preživjeli govore da se osjećao užasan smrad, paljevine....-Hrvati su spaljivali leževe ubijenih ljudi!!!!!-
o čemu vi pričate???

doista ne nasjedam na price, koliko god ti zvucalo nevjerojatno, to su fakti...
velika vecina Srba iz zapsjednutih dijelova RH pobjegla je organizirani i uvjezbano, ne kazem da je to isto bilo i sa "tvojim" izbjeglicama...i nista nekazes za "nase" protjerane..., doista protjerane...s najlonskom vrecicom u ruci (i to ako), obicno sa golim zivotom...jedna poznanica, iz vocina, stigla je sa ostalom grupom mladih zena u Osijek, roditelje i brata je izgubila jer su ih domcilin Srbi (susjedi)zajedno sa seseljevcima kao stoku natjerali da idu kroz minsko polje...samo jedan od niza slicnih slucajeva...a ti isti domcilni Srbi, oslobodeni abolicijom, seru po Vocinu jos i danas "ovo je Srbija"

Nije propaganda vec su Hrvati jednostavno takvi.
Garantujem 100% da kada bi sada opet doslo do nekog veceg sukoba u Evropi da bi Hrvati opet novi Jasenovac za Srbe pravili. Jednostavno to je otpadak ljudstva i Srbija nikakve odnose sa njima ne treba da ima tj cisto onolike koliko je to potrebno za Srbiju.
Dok je jos bilo bratstvo i jedinstvo njih je katolicka crkva dojila mrznjom prema Srbima i ta mrznja nikada nije prestajala. Mozda kd onih Hrvata iz Zagorja i delova Dalmacije a kod onih prekrstenih nikada.To su ljudi kojima je vec genetski usadjena mrznja prema svemu sto je srpsko.Od malih nogu se odgajaju tako.
Inace imao sam i ja izbeglice u kuci tako da sam vrlo dobro upoznat sa situacijom.Takodje cinjenica je i da je Slobodan Milosevic izdao te Srbe i to od prvog dana tog sukoba.

ti koji se koristis nacionalisticko-sovinisticko-fasistickim argumentima, uzimas sebi za pravo da nekoga ili nesto osudujes...zbog takvih poput tebe se i desilo sve sto se desilo...
otpusi glupane...

Back