Gruban
Buduća legenda
- Poruka
- 46.909
Ništa dok ne potvrde Kozomora i Zelembaba.Obućina sam nije dovoljan autoritet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa dok ne potvrde Kozomora i Zelembaba.Obućina sam nije dovoljan autoritet.
Е, јбг, а рекордна запосленост!?i javni sektor gde bi viškovi odmah popili otkaz i pravo na biro da im ne trebaju kapilarni glasovi.
Па, што га још траже, кад га је дао?Dao kosovo dok vice da ga nece dati - nece vucic dati kosovo
јадна мајкоSNS ima najmanje 700.000 članova
Da li je opozicija sa svim svojim kolonama imala preko 700.000 na nekim nedavnim izborima?
Malo je falilo da izgubi Niš, jedan odbornik. U Beogradu ga je Nestor spasio. Što se tiče Novog Sada tamo se opozicija samoubila podrškom Dinku. Mada ova nadstrešnica možda i tamo dovede da opozicija bude blizu pobede ako se opozicija dobro organizuje i naravno mora biti lista profesora i studenata.Recimo Turska ima jaku opoziciju i vrlo blizu su da svrgnu Erdogana. Tjst osvojili su Istanbul i Ankaru. Mi ne mozemo ni Novi Sad
To stoji.Е, јбг, а рекордна запосленост!?
А?
А?![]()
Ne trazi mu vise niko nista, dao je svaku sitnicu i sve sto je trebaloПа, што га још траже, кад га је дао?![]()
Pisao sam ranije da treba da bude sto veca izlaznost i da oni koji nisu opredeljeni,sada vide kakvo je stanje,ako budu izbori,da izadju i da glasaju za bolje sutra.da ne dozvole da ih neko zastrasuje.Inace vucko koristi malu izlaznost i o tome prica kako je pobedio sa 40 i nesto procenata,ne svog naroda,vec onoga sto je izaslo na glasanje.Onda ne bi ovi njegovi matorci imali nikakve sanse.Uhhh sto bih to boleo da vidim na facama nekih ljudi u okolini.Dakle, bez ono botine, dendvicari, polupismenjaci itd... Slusajuci ih ovih dana oko ove situacije(mahom jesu stariji ljudi) njima jeste tesko ispran mozak. Ne vide dalje od pinka i informera. Za njih su studenti i demonstranti strani placenici, Djilasovi placenici, drugosrbijanci itd... Tako da ne verujem da je nesto izgubio podrsku ovom aferom. Komsinica koja zivi preko puta mene(nisam znao da je avovka) videla me da idem na demonstracije i kad sam je nesto pitao da ni pozajmi za dvoriste, kaze nek ti da Djilas. Videli smo da i gaze, napadaju ljude, ozbiljno ih zaglavio vucic. Toliki fanatizam, kult je stvorio da ga zabole i da izadje preostala cela Srbija, zna da nemaju neku opciju za glasanje. On je svoje biracko telo ocuvao i to mu je cilj. Ne, ne treba pljuvati pink jer je privatna televizaja vec RTS
Пусти боћка, укинуо му Трампара џепарац, што си такав!?јел ти ниси у току човече ?
Pa fora je sto mi nemamo opoziciju. To su njegovi pijuni sa kojima igra sah. Sve je receno Sutanovcem. Djilas sluzi da "kao" eto ima opozicije, a ovog boli uvo ima milione i zezaju se. To narod tek sad uvideo i izasao na ulice, ali kasnoMalo je falilo da izgubi Niš, jedan odbornik. U Beogradu ga je Nestor spasio. Što se tiče Novog Sada tamo se opozicija samoubila podrškom Dinku. Mada ova nadstrešnica možda i tamo dovede da opozicija bude blizu pobede ako se opozicija dobro organizuje i naravno mora biti lista profesora i studenata.
Па, шта сад студенти хоће?Ne trazi mu vise niko nista,
I za koga da se glasa? Zadnji put sam glasao za Belog Preletacevica iz sprdnjePisao sam ranije da treba da bude sto veca izlaznost i da oni koji nisu opredeljeni,sada vide kakvo je stanje,ako budu izbori,da izadju i da glasaju za bolje sutra.da ne dozvole da ih neko zastrasuje.Inace vucko koristi malu izlaznost i o tome prica kako je pobedio sa 40 i nesto procenata,ne svog naroda,vec onoga sto je izaslo na glasanje.Onda ne bi ovi njegovi matorci imali nikakve sanse.Uhhh sto bih to boleo da vidim na facama nekih ljudi u okolini.
Са ким ти видиш боље сутра?da glasaju za bolje sutra.
Kada saberes sve gradove gde su izasli ljudi na protest, ima sigurno oko 500000. Najveci protesti posle 5. Oktobra, ali kada dodje dan za glasanje nemas za koga. Protiv njega je hipoteticki 70 posto Srbije. Jedino da se uvede obavezno glasanje i akademici i studenti da naprave pokretSNS ima najmanje 700.000 članova
Da li je opozicija sa svim svojim kolonama imala preko 700.000 na nekim nedavnim izborima?
HOCE USTAV ZAKONE I ODGOVORNOSTПа, шта сад студенти хоће?
Мислиш да ће и њима да да?
Богу Божје, студенту студентско?![]()
Ne možeš da računaš te koji ne izlaze na izbore da su automatski protiv AV.Kada saberes sve gradove gde su izasli ljudi na protest, ima sigurno oko 500000. Najveci protesti posle 5. Oktobra, ali kada dodje dan za glasanje nemas za koga. Protiv njega je hipoteticki 70 posto Srbije. Jedino da se uvede obavezno glasanje i akademici i studenti da naprave pokret
А ми, остали, то нећемо?HOCE USTAV ZAKONE I ODGOVORNOST