Vučićevi glasači

Пленум студената Филозофског факултета се дистанцирао од 24-сатне блокаде Моста слободе​

Studenti de pobunili zbog izbora govornika na skupu u Novom Sadu. Zoran Kesić, Ivan Ivanović, Jelena Obućina i Dragan Bjelogrlić(Proglas) nisu bili po volji velikog broja studenata. Plenum Filozofskog fakulteta se oglasio saopštenjem i povukao sa blokade Mosta slobode.

дакле господине из далеке недођије од новог сада,
студенти су се после блокаде три моста , ОГРОМАН ДЕО ЊИХ СКОРО 90 ПРОЦЕНАТА повукао увече управо због рецимо те твоје ОБУЋИНЕ , али и кесића бјелогрлића и осталих полтичких марионета. :mazi:

јел ти ниси у току човече ? па одустали од блоакде 24 х због изненадне промене плана и убацивања обућине и ових слепаца за говорнике а ти се њомњ хвалиш ?

у недењу није било ни 3 до 4000 демонстраната ...

кањда ниси у току па студенти су се У СУБОТУ ДИСНТАНЦИРАЛИ од ове твоје обућине.

нису студенти наивни бар не они у бг! браво ѕа њих!

Recimo Turska ima jaku opoziciju i vrlo blizu su da svrgnu Erdogana. Tjst osvojili su Istanbul i Ankaru. Mi ne mozemo ni Novi Sad
Malo je falilo da izgubi Niš, jedan odbornik. U Beogradu ga je Nestor spasio. Što se tiče Novog Sada tamo se opozicija samoubila podrškom Dinku. Mada ova nadstrešnica možda i tamo dovede da opozicija bude blizu pobede ako se opozicija dobro organizuje i naravno mora biti lista profesora i studenata.

Dakle, bez ono botine, dendvicari, polupismenjaci itd... Slusajuci ih ovih dana oko ove situacije(mahom jesu stariji ljudi) njima jeste tesko ispran mozak. Ne vide dalje od pinka i informera. Za njih su studenti i demonstranti strani placenici, Djilasovi placenici, drugosrbijanci itd... Tako da ne verujem da je nesto izgubio podrsku ovom aferom. Komsinica koja zivi preko puta mene(nisam znao da je avovka) videla me da idem na demonstracije i kad sam je nesto pitao da ni pozajmi za dvoriste, kaze nek ti da Djilas. Videli smo da i gaze, napadaju ljude, ozbiljno ih zaglavio vucic. Toliki fanatizam, kult je stvorio da ga zabole i da izadje preostala cela Srbija, zna da nemaju neku opciju za glasanje. On je svoje biracko telo ocuvao i to mu je cilj. Ne, ne treba pljuvati pink jer je privatna televizaja vec RTS
Pisao sam ranije da treba da bude sto veca izlaznost i da oni koji nisu opredeljeni,sada vide kakvo je stanje,ako budu izbori,da izadju i da glasaju za bolje sutra.da ne dozvole da ih neko zastrasuje.Inace vucko koristi malu izlaznost i o tome prica kako je pobedio sa 40 i nesto procenata,ne svog naroda,vec onoga sto je izaslo na glasanje.Onda ne bi ovi njegovi matorci imali nikakve sanse.Uhhh sto bih to boleo da vidim na facama nekih ljudi u okolini.

Malo je falilo da izgubi Niš, jedan odbornik. U Beogradu ga je Nestor spasio. Što se tiče Novog Sada tamo se opozicija samoubila podrškom Dinku. Mada ova nadstrešnica možda i tamo dovede da opozicija bude blizu pobede ako se opozicija dobro organizuje i naravno mora biti lista profesora i studenata.
Pa fora je sto mi nemamo opoziciju. To su njegovi pijuni sa kojima igra sah. Sve je receno Sutanovcem. Djilas sluzi da "kao" eto ima opozicije, a ovog boli uvo ima milione i zezaju se. To narod tek sad uvideo i izasao na ulice, ali kasno

Pisao sam ranije da treba da bude sto veca izlaznost i da oni koji nisu opredeljeni,sada vide kakvo je stanje,ako budu izbori,da izadju i da glasaju za bolje sutra.da ne dozvole da ih neko zastrasuje.Inace vucko koristi malu izlaznost i o tome prica kako je pobedio sa 40 i nesto procenata,ne svog naroda,vec onoga sto je izaslo na glasanje.Onda ne bi ovi njegovi matorci imali nikakve sanse.Uhhh sto bih to boleo da vidim na facama nekih ljudi u okolini.
I za koga da se glasa? Zadnji put sam glasao za Belog Preletacevica iz sprdnje

SNS ima najmanje 700.000 članova

Da li je opozicija sa svim svojim kolonama imala preko 700.000 na nekim nedavnim izborima?
Kada saberes sve gradove gde su izasli ljudi na protest, ima sigurno oko 500000. Najveci protesti posle 5. Oktobra, ali kada dodje dan za glasanje nemas za koga. Protiv njega je hipoteticki 70 posto Srbije. Jedino da se uvede obavezno glasanje i akademici i studenti da naprave pokret

Kada saberes sve gradove gde su izasli ljudi na protest, ima sigurno oko 500000. Najveci protesti posle 5. Oktobra, ali kada dodje dan za glasanje nemas za koga. Protiv njega je hipoteticki 70 posto Srbije. Jedino da se uvede obavezno glasanje i akademici i studenti da naprave pokret
Ne možeš da računaš te koji ne izlaze na izbore da su automatski protiv AV.

Za mene su Vucicevi glasaci i oni koji se dobro adaptiraju i kada treba kritikovati rezim u nekom drustvu, oni to i cine. Pricaju kako su plate male, a cene visoke, a u sustini glasaju za Vucica...Takodje je i jedan od preduslova misliti da nas ceo svet mrzi, da zele da nas uniste zato sto smo pravoslavci, da smo uvek na strani uzvisene pravde i da nikada nismo napadali vec samo se branili...To je takodje Vucicev glasac, eventualno Nestorovicev, a to je skoro svaki prosecan glasac u Srbiji...Njemu treba neki podsticaj, rat, ili Vuciceva otvoreno komfrontacija sa EU, da bi shvatio da je on taj....

Back