Vučićevi glasači

Ružan finansijski

Aktivan član
Poruka
1.153
Slusajuci ih ovih dana oko ove situacije(mahom jesu stariji ljudi). Ne vide dalje od pinka i informera. Za njih su studenti i demonstranti strani placenici, Djilasovi placenici, drugosrbijanci itd... Tako da ne verujem da je nesto izgubio podrsku ovom aferom. Komsinica koja zivi preko puta mene(nisam znao da je avovka) videla me da idem na demonstracije i kad sam je nesto pitao da ni pozajmi za dvoriste, kaze nek ti da Djilas. Videli smo da i gaze, napadaju ljude, ozbiljno ih zaglavio vucic. Toliki fanatizam, kult je stvorio da ga zabole i da izadje preostala cela Srbija, zna da nemaju neku opciju za glasanje. On je svoje biracko telo ocuvao i to mu je cilj. Ne, ne treba pljuvati pink jer je privatna televizaja vec RTS

Poslednja izmena od moderatora:
Dakle, bez ono botine, dendvicari, polupismenjaci itd... Slusajuci ih ovih dana oko ove situacije(mahom jesu stariji ljudi) njima jeste tesko ispran mozak. Ne vide dalje od pinka i informera. Za njih su studenti i demonstranti strani placenici, Djilasovi placenici, drugosrbijanci itd... Tako da ne verujem da je nesto izgubio podrsku ovom aferom. Komsinica koja zivi preko puta mene(nisam znao da je avovka) videla me da idem na demonstracije i kad sam je nesto pitao da ni pozajmi za dvoriste, kaze nek ti da Djilas. Videli smo da i gaze, napadaju ljude, ozbiljno ih zaglavio vucic. Toliki fanatizam, kult je stvorio da ga zabole i da izadje preostala cela Srbija, zna da nemaju neku opciju za glasanje. On je svoje biracko telo ocuvao i to mu je cilj. Ne, ne treba pljuvati pink jer je privatna televizaja vec RTS
autoprojekcija brajo....u njima vidiš ono što jesi sam...

Ne znam gde da pitam - pa hajde ovde:
Čime je Vučić kupio ovog Ćirjakovića?
Ovo je zilioniti put da ga vidim na Vučkovim gov.novizijama (trenutno u Ćirilici), pa me zanima da li ih spajaju samo zajedničke eUropske "vrednosti" i ljubljeni Nato pakt, ili postoji i neka značajnija, materijalna veza?

Dakle, bez ono botine, dendvicari, polupismenjaci itd... Slusajuci ih ovih dana oko ove situacije(mahom jesu stariji ljudi) njima jeste tesko ispran mozak. Ne vide dalje od pinka i informera. Za njih su studenti i demonstranti strani placenici, Djilasovi placenici, drugosrbijanci itd... Tako da ne verujem da je nesto izgubio podrsku ovom aferom. Komsinica koja zivi preko puta mene(nisam znao da je avovka) videla me da idem na demonstracije i kad sam je nesto pitao da ni pozajmi za dvoriste, kaze nek ti da Djilas. Videli smo da i gaze, napadaju ljude, ozbiljno ih zaglavio vucic. Toliki fanatizam, kult je stvorio da ga zabole i da izadje preostala cela Srbija, zna da nemaju neku opciju za glasanje. On je svoje biracko telo ocuvao i to mu je cilj. Ne, ne treba pljuvati pink jer je privatna televizaja vec RTS

Da, otprilike je tako. Malo je problem što beogradska elita ne razume baš kako stoje stvari, oni su sad svi poneseni energijom protesta da imaju utisak da su lično Boga uhvatili za muda... a u stvari to što rade je gotovo bez ikakvog efekta. Ono, mora bar 10x jače. Ne blokiraš jednu raskrsnicu na 10 dana, nego 10 svaki dan. To su onda protesti. Ovo sada je "igrala se deca" i verovatno će se tako i završiti. Osim ako se malo ne opamete i počnu zaista da rade ;)

Poslednja izmena:

Obišao sam deo Srbije za ovaj vikend, sa velikim brojem ljudi sam pričao, pa i nove upoznao i mogu potvrditi da je apsolutno nemoguće da on izgubi podršku kod starih ljudi. To ne zavisi, bukvalno, ni od kakvog poteza koji preuzme vlast.

To se može desiti isključivo ukoliko se propadne TV Informer, kablovski operateri ga povuku sa opcija ili regulatorna tela im zabrane dotično...a to je načisto nezamislivo.

Te tri kolone su nespojive u istu vladu. Nacionalna nikada, ali nikada neće sa ovakvom građanskom, kakva je sada. Uz studentsku kolonu dobićete i antistudentsku a koja uopšte nije vučićevska.

Bez tri kolone na izborima (nacionalne, gradjanske, studentske) i predsedničkog kandidata koji je desno, na primer Lompar, opozicija nema nikakve šanse.
Nema opozicija šanse ni pojedinačno ni u kolonama ni u gomili.Ni sa Lomparom koji se na televiziji zalaže za nestanak medijskog mraka.
Gospodinu Vučiću je sasvim svejedno da li će opoziciju pobediti pojedinačno,u kolonama ili u gomili.

Најоданији Вучићеви гласачи јесу они који редовно бојкотују изборе!
Да није тих и таквих гласача Вучић би брзо отишао са власти...
Знате их већ, стално нешто као пљују по Вучићу, али кад дође до избора онда "бојкотују" иако тиме директно омогућавају да победи са оно чланова партије... То су исти они који на изборима "немају за кога да гласају" али ће здушно подржати сваког наметнутог вођу... виђате их ових дана на улицама... Чекају да виде ког пастира ће им представити...
И ко је ту луд...

Da, otprilike je tako. Malo je problem što beogradska elita ne razume baš kako stoje stvari, oni su sad svi poneseni energijom protesta da imaju utisak da su lično Boga uhvatili za muda... a u stvari to što rade je gotovo bez ikakvog efekta. Ono, mora bar 10x jače. Ne blokiraš jednu raskrsnicu na 10 dana, nego 10 svaki dan. To su onda protesti. Ovo sada je "igrala se deca" i verovatno će se tako i završiti. Osim ako se malo ne opamete i počnu zaista da rade ;)
Gde su jos 900000 clanova. Av ima dosta precutnu podrsku. To su ljudi koji su dobili posao preko Snsa ali ih blam da kazu. Ovi stariji su barem iskreniji dosta. Ovi prvi ga cak i pljuju u javnosti. Ja skidam maske tako sto zovem na proteste. Nije pokazatelj jer ima dosta neutralnih ljudi koji ih zabole za sve ovo, ali ako ga pljujes toliko a ne izlazis onda si u ormaru Snsa. Plus sto Vucica podrzavaju svi skoro svetski predsednici. Jako tesko ce da se skida i bojim se da ko Palma ne zavrsi vlast u sanduku(dozivotna vladavina)

Obišao sam deo Srbije za ovaj vikend, sa velikim brojem ljudi sam pričao, pa i nove upoznao i mogu potvrditi da je apsolutno nemoguće da on izgubi podršku kod starih ljudi. To ne zavisi, bukvalno, ni od kakvog poteza koji preuzme vlast.

To se može desiti isključivo ukoliko se propadne TV Informer, kablovski operateri ga povuku sa opcija ili regulatorna tela im zabrane dotično...a to je načisto nezamislivo.
Mogu da zabrane informer, samo da ih neko ne sprecava

ne verujem da je nesto izgubio podrsku ovom aferom.
Пре, да је добио; не много, али овим је опозиција нестала у магли бесмислености.
Има једна добра ствар са овим "протестима"; створен је простор за нову, суштинску опозицију, са програмом и планом, и суштинским алтернативама режиму, који је, реално- забрљао на много поља...

Иначе најлуђа ствар око ових назови демонстрација - јесте што је током дана трагедије у Новом Саду буквално са свих Вучићевих медија ишао позив на демонстрације од пробраних лица која су све нешто причале о трагедији и истовремено позивала на демонстрације, непослушност, обарање владе... и све то са директно на његовим телевизијама...

И људи још верују да је овај циркус заиста везан за обарање Вучића?

Pa nek se bore profesori i studenti da dobiju sami većinu al nešto sam skeptičan da to mogu.
Svakako ima dosta pametnijih i sposobnijih akademika od njih. Svi su ispricana prica i rokadiraju se 35god. Bukvalno svako sa svakim je bio. Da mi neko reko pre 15tak godina da ce Seselj i Ceda biti u istom kosu, to jedino nisam verovao. Narod ne zeli da gleda vise njihove cirkuse

U poverenju stalno se smenjuju posade u pripravnosti na avionima Tupoljev na surčinskom aerodromu,Avioni su namenjeni za evakuaciju predsednika i njegovih najbližih saradnika zajedno sa blagom koje su ... Unapred se zna već i raspored sedenje.Zna se gde će sedeti Vučić,gde Vulin,Brnabić...
Druze, svi sanjaju da ce proci ko Sloba scenarijo, ali nazalost nece. Previse se ustolicio i ne rusi se to preko noci. Prostudirao je on sve od Karadjordjevicih do zutih. Reko je sam ko je taj junak(Apis)? Znacikaze samo metak ga moze oterarati. Itekako inteligentan i rodjen za politiku

Back