Vučićevi glasači

Obišao sam deo Srbije za ovaj vikend, sa velikim brojem ljudi sam pričao, pa i nove upoznao i mogu potvrditi da je apsolutno nemoguće da on izgubi podršku kod starih ljudi. To ne zavisi, bukvalno, ni od kakvog poteza koji preuzme vlast.

To se može desiti isključivo ukoliko se propadne TV Informer, kablovski operateri ga povuku sa opcija ili regulatorna tela im zabrane dotično...a to je načisto nezamislivo.

Ништа у Србији није незамисливо, запамтите то.

Dakle, bez ono botine, dendvicari, polupismenjaci itd... Slusajuci ih ovih dana oko ove situacije(mahom jesu stariji ljudi) njima jeste tesko ispran mozak. Ne vide dalje od pinka i informera. Za njih su studenti i demonstranti strani placenici, Djilasovi placenici, drugosrbijanci itd... Tako da ne verujem da je nesto izgubio podrsku ovom aferom. Komsinica koja zivi preko puta mene(nisam znao da je avovka) videla me da idem na demonstracije i kad sam je nesto pitao da ni pozajmi za dvoriste, kaze nek ti da Djilas. Videli smo da i gaze, napadaju ljude, ozbiljno ih zaglavio vucic. Toliki fanatizam, kult je stvorio da ga zabole i da izadje preostala cela Srbija, zna da nemaju neku opciju za glasanje. On je svoje biracko telo ocuvao i to mu je cilj. Ne, ne treba pljuvati pink jer je privatna televizaja vec RTS
Vucic je potrosio kredit kod svakoga ko imalo misli svojom glavom.Prodaje se kao nacionalista a u stvari nije.Na Kosovu i Metohiji je imao katastrofalnu politiku.Jednako losu kao i zuti.
Gdje su njegovi gazili studente?
Pa onaj sto je udario studentkinju i ona sto je oborila dvoje su uhapseni i optuzeni za pokusaj teskog ubistva.Prijeti im ozbiljan zatvor.Hvala Bogu vucic do sada nije upotrebljavao silu ni tamo gdje je mogao a mozda i trebao.Znaci ako ga ne volimo ne moramo da izmisljamo nesta sto se nije desilo.

Lepo sam ja rekao, njegova partija je u ravni sa nacističkim SS-om. Oni najodaniji fireru koji su polagali zakletvu. Ima tu dobre paralele.
Nisi lepo rekao jer to su budalaštine. Njihova lojalnost proističe ne iz neke vere u njihovu ideologiju jer oni nemaju nikakvu ideologiju pogotovo ne nešto slično kao SS već iz koristoljublja ili zbog pažnje i manipulacije koju ta partija pruža penzionerima koje su svi odbacili.
I to je tih ajde da kažemo 35 ili sa krađama cc40 posto standardnih glasača SNS-a u ukupnoj glasačkih populaciji.
Šta je sa ostalima? Kako je moguće da opozicija nije u stanju da ostali deo populacije animira da isti izađu i glasaju ? Šta je sa opozicionim glasovima koji apstiniraju ?, mora da postoji neki razlog.

Tako su pricali i 90ih ne mora da znaci da su protiv Slobe, pa se probudili 5. Oktobra. Moji cale recimo koji kaze jednom sam se opekao(5.Oktobar) i vise nikad, i od tad nije ni glasao, a to ti je pola Srbije koja ne izlazi na izbore. Ne zelim ni da ovi avovci ako sam protiv njih da misle da sam djilasovac automatski, bolje da mi kazu studenti te kupili 😃 A i jesu. Svojom hrabroscu, pameti, kreativnoscu... Pinavljam opet, to je kao fudbalu kad imas dobre veznjake, otvaraju ti stalno sanse i asistencije, ali nemas golgetera da da gol
Misliš?

Pa koja hiljada glasova je falila da Beograd bude opozicioni grad, gde su tada bili?

Gde su ti ljudi na prošlih par izbora, ništa im nije smetala SNS vlast sa Vučićem na čelu proteklih 13 godina?

Misliš?

Pa koja hiljada glasova je falila da Beograd bude opozicioni grad, gde su tada bili?

Gde su ti ljudi na prošlih par izbora, ništa im nije smetala SNS vlast sa Vučićem na čelu proteklih 13 godina?
U pravu si. Kasno se dizu. Koliko je bilo samo afera. Gde su bili za ubistva Cvijana, Olivera I. Naplatna rampa, Savamala, Andrejevi "biznisi" to smo sve precutali i ko zna cega sve. Koridori, kolike su tu pljacke bile itd...

Nisi lepo rekao jer to su budalaštine. Njihova lojalnost proističe ne iz neke vere u njihovu ideologiju jer oni nemaju nikakvu ideologiju pogotovo ne nešto slično kao SS već iz koristoljublja ili zbog pažnje i manipulacije koju ta partija pruža penzionerima koje su svi odbacili.
I to je tih ajde da kažemo 35 ili sa krađama cc40 posto standardnih glasača SNS-a u ukupnoj glasačkih populaciji.
Šta je sa ostalima? Kako je moguće da opozicija nije u stanju da ostali deo populacije animira da isti izađu i glasaju ? Šta je sa opozicionim glasovima koji apstiniraju ?, mora da postoji neki razlog.
I ljudi koji su dolazili u SA (originalni SS) su to radili iz koristoljublja jer im je trebao posao, a uz to bi postali batinaši. Kasnije kako je broj rastao, ime je promenjeno u SS. Zašto su ljudi voleli Hitlera? Zato što im je davao poslove, podigao zemlju iz jako teške situacije. Dakle, benefiti, benefiti. Uz to je ulegla Gebelsova propagandna mašinerija (a imamo i vučkove medije propagande). Odanost penzionera vučiću je jednaka odanosti pripadnika SS-a fireru.

Tvoj argument da su pod vučkovom vlašću iz koristi identičan je i u naci režimu za firerove pristalice, izuzev onih koji su baš bili fanatici, indoktrinisani. Evo ti Himler. On je bio niko i ništa celog života, totalno neadekvatan tip za primer arijevske rase. Ali ga je njegova ambicija i želja da ima moć dovela do čoveka koji je tvorac konc. logora.

Vucic je potrosio kredit kod svakoga ko imalo misli svojom glavom.Prodaje se kao nacionalista a u stvari nije.Na Kosovu i Metohiji je imao katastrofalnu politiku.Jednako losu kao i zuti.
Gdje su njegovi gazili studente?
Pa onaj sto je udario studentkinju i ona sto je oborila dvoje su uhapseni i optuzeni za pokusaj teskog ubistva.Prijeti im ozbiljan zatvor.Hvala Bogu vucic do sada nije upotrebljavao silu ni tamo gdje je mogao a mozda i trebao.Znaci ako ga ne volimo ne moramo da izmisljamo nesta sto se nije desilo.
Problem je sto ih malo misli svojom glavom

Obišao sam deo Srbije za ovaj vikend, sa velikim brojem ljudi sam pričao, pa i nove upoznao i mogu potvrditi da je apsolutno nemoguće da on izgubi podršku kod starih ljudi. To ne zavisi, bukvalno, ni od kakvog poteza koji preuzme vlast.

To se može desiti isključivo ukoliko se propadne TV Informer, kablovski operateri ga povuku sa opcija ili regulatorna tela im zabrane dotično...a to je načisto nezamislivo.
To je dokaz moje tvrdnje da ogromna većina uopšte nema svoje mišljenje već prihvata ono što joj se servira sa televizije. Njih ne dotiču kriminal, korupcija, stradanje ljudi zbog pohlepe funkcionera... ništa od toga im ne smeta. Kako im se kaže sa Informera i drugih režimskih televizija, tako misle.

Isto važi i za geopolitička pitanja, ljubav prema Rusiji i mržnju prema Zapadu.

Da, otprilike je tako. Malo je problem što beogradska elita ne razume baš kako stoje stvari, oni su sad svi poneseni energijom protesta da imaju utisak da su lično Boga uhvatili za muda... a u stvari to što rade je gotovo bez ikakvog efekta. Ono, mora bar 10x jače. Ne blokiraš jednu raskrsnicu na 10 dana, nego 10 svaki dan. To su onda protesti. Ovo sada je "igrala se deca" i verovatno će se tako i završiti. Osim ako se malo ne opamete i počnu zaista da rade ;)

Пленум чека да се на осталих 9 раскрсница појави велика већина србије

адвокати
пољопривредници
фриленсери
лекари
старији
просвета
енергетичарство
комуникације
вовдововод

...

Нема смисла да 'деца' раде 100% посла а 9/10 једе кокице

Најоданији Вучићеви гласачи јесу они који редовно бојкотују изборе!
Да није тих и таквих гласача Вучић би брзо отишао са власти...
Знате их већ, стално нешто као пљују по Вучићу, али кад дође до избора онда "бојкотују" иако тиме директно омогућавају да победи са оно чланова партије... То су исти они који на изборима "немају за кога да гласају" али ће здушно подржати сваког наметнутог вођу... виђате их ових дана на улицама... Чекају да виде ког пастира ће им представити...
И ко је ту луд...

Ми смо луди!

Gde su jos 900000 clanova. Av ima dosta precutnu podrsku. To su ljudi koji su dobili posao preko Snsa ali ih blam da kazu. Ovi stariji su barem iskreniji dosta. Ovi prvi ga cak i pljuju u javnosti. Ja skidam maske tako sto zovem na proteste. Nije pokazatelj jer ima dosta neutralnih ljudi koji ih zabole za sve ovo, ali ako ga pljujes toliko a ne izlazis onda si u ormaru Snsa. Plus sto Vucica podrzavaju svi skoro svetski predsednici. Jako tesko ce da se skida i bojim se da ko Palma ne zavrsi vlast u sanduku(dozivotna vladavina)

У сандуку кажеш..?!

;)

U poverenju stalno se smenjuju posade u pripravnosti na avionima Tupoljev na surčinskom aerodromu,Avioni su namenjeni za evakuaciju predsednika i njegovih najbližih saradnika zajedno sa blagom koje su ... Unapred se zna već i raspored sedenje.Zna se gde će sedeti Vučić,gde Vulin,Brnabić...

Не бих саветовао неком ко управља тим летилицама да полети. #НијеСвеједно

I ljudi koji su dolazili u SA (originalni SS) su to radili iz koristoljublja jer im je trebao posao, a uz to bi postali batinaši. Kasnije kako je broj rastao, ime je promenjeno u SS. Zašto su ljudi voleli Hitlera? Zato što im je davao poslove, podigao zemlju iz jako teške situacije. Dakle, benefiti, benefiti. Uz to je ulegla Gebelsova propagandna mašinerija (a imamo i vučkove medije propagande). Odanost penzionera vučiću je jednaka odanosti pripadnika SS-a fireru.

Tvoj argument da su pod vučkovom vlašću iz koristi identičan je i u naci režimu za firerove pristalice, izuzev onih koji su baš bili fanatici, indoktrinisani. Evo ti Himler. On je bio niko i ništa celog života, totalno neadekvatan tip za primer arijevske rase. Ali ga je njegova ambicija i želja da ima moć dovela do čoveka koji je tvorac konc. logora.
Alita,da li sami pisali ovu poruku ili Vam je neko pomagao ?

Stvarno si smesan, brane ga Tramp i Mosad. Ukoliko dodje do revolucije, ukoliko vojska bude presla na stranu naroda koji protestuje, svakako ce ga njegovi izvuci na sigurno kao stoje Asad izvucen. Ali nije to sustina stvari. Sustina stvari je da se zadovolji prvada. Zrtve nastresnice kao posledica korupcije, a zrtve Ribnikara kao posledica otudjenog drustva koje doduse nije posledica samo SNS-a, nego dogadjaja od devedesetih, ratova, sankcja, trnazicije, vladavine DOS-a itd ..

Трамп и Мосад требају да гледају своје двориште. :hvala:

Back