Vučić otkrio: Strane službe želele dečaka ubicu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da lupa gluposti jer zna da ima dosta njegovih koji se lože na to.
Ne targetira on mene ili tebe nego one svoje ne najbistrije, kojima je sve zavera zapada i kod kojih ta priča može da se primi. Kao i ona priča o "lojalistima" na krvi zakletim. Služi za disciplinu koja je poremećena u njihovim redovima. Ako pritom zakači nekog iskrenog nestorovog svedoka ili extremnog putinofila, to je bonus.

Pošto je pritisak ovih dana porastao sada počinje baš da lupeta neselektivno i na dnevnom nivou, više nema kočnica.
Na neki uvrnut način ovo njegovo sve veće javno ludilo je i dobar znak, iako su sada najopasniji.
Najmračnije je pred zoru kaže naš narod ;)
Ko se loži na to? Zahebava namerno jer zna da mu se može. Preglasavajte se s njim do mile volje.

Ili smenjuješ režim ili “priznaješ” tzv. “Kosova”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da su strane službe bezbednosti tražile da im prepuste dečaka ubicu "Ribnikara" K. K.
Upitan da li je tačno da su strane službe tražile K. K, Vučić je rekao da su ga tražili od Srbije da im da K. K. samo dan nakon masakra,
uz obrazloženje da on ovde ne može da bude sankcionisan.

"U mom kabinetu su dan posle toga tražili sa im damo K. K. Dan posle, tačno dan posle, 'pošto nećete moći da ga kaznite, a to dete mora da živi - prepustite ga nama' i tako dalje. Odbio sam razgovor na tu temu, jer znam koliko bi ti bilo nepravedno prema porodicama žrtava. Direktno predstavnik jedne strane zemlje i strane službe je to tražio od nas", rekao je Vučić i dodao:

"Tragedije se događaju, uvek će se događati, a nečasni ljudi će uvek tražiti da pronađu prostor za sebe. Časni će gledati kako da tuguju i kako da smanje mogućnost ponavljanja takvih dela. Smanjili smo izvršenje krivičnih dela oduzimanjem preko 100.000 ubojitih komada, Bog zna koliko bi do sada bilo više stradalih i u bračnim raspravama i u svemu drugom. To je bila izuzetna akcija. Mislim da je to bila dobra akcija, i ne mislim da bi u budućnosti bilo dobro da se ponovi", naveo je Vučić
.link

Ljudi, da li je ovo moguce ili mi živimo u dva paralelna univerzuma..Ovaj stvarni i onaj Vučićev?
Vrhovni komandant je dobro proucio Makijavelija.

Pod pretpostavkom da je neki institut "tražio" malog psihopatu, kapiram da taj zahtev nije upućen njemu nego našim institutima, u cilju naučne saradnje.
I da nisu ni pomislili da će "ludi kralj" ( kojeg su već proučili, ali drugi instituti koji se bave poremećenim vladarima) toliko daleko da ode, da iskoristi i izopači u "strane službe".

Pod pretpostavkom da je neki institut "tražio" malog psihopatu, kapiram da taj zahtev nije upućen njemu nego našim institutima, u cilju naučne saradnje.
I da nisu ni pomislili da će "ludi kralj" ( kojeg su već proučili, ali drugi instituti koji se bave poremećenim vladarima) toliko daleko da ode, da iskoristi i izopači u "strane službe".
To mi je u jednom momentu palo na pamet, ali to što je eventualno neka kriminalistička služba bila zainteresovana za forenzičko posmatranje tako mladog masovnog ubice ne podrazumeva da je “neka služba zahtevala dotičnog” iz ko zna kog razloga.

Folira.

To mi je u jednom momentu palo na pamet, ali to što je eventualno neka kriminalistička služba bila zainteresovana za forenzičko posmatranje tako mladog masovnog ubice ne podrazumeva da je “neka služba zahtevala dotičnog” iz ko zna kog razloga.

Folira.
I ti si poceo da prepoznajes te njegove sitne lazi za publiku.... Aplauz....

U "najgorem" slucaju bi moglo da bude tako nesto, da se istrazi psihicko stanje deteta koje je pocinilo takav zlocin i da se ujedno skloni iz zemlje...Ali ako je za to pitao neki predstavnik on ga je preinacio u "stranu sluzbu", da bi to zvucalo kao da su oni od prilike organizovali ubistvo u ribnikaru ili kao da oni zele da spasu krivca, ali da on to neda jer je on na strani naroda....
Pošto je počinio nekoliko ubistava onako lagano,uz dodatnu obuku bi mogao da bude dobar plaćeni ubica u nekoj stranoj državi.Nije nemoguće,a očigledno je dobar materijal za to.

Back