Vučić otkrio: Strane službe želele dečaka ubicu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
368.230
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da su strane službe bezbednosti tražile da im prepuste dečaka ubicu "Ribnikara" K. K.
Upitan da li je tačno da su strane službe tražile K. K, Vučić je rekao da su ga tražili od Srbije da im da K. K. samo dan nakon masakra,
uz obrazloženje da on ovde ne može da bude sankcionisan.

"U mom kabinetu su dan posle toga tražili sa im damo K. K. Dan posle, tačno dan posle, 'pošto nećete moći da ga kaznite, a to dete mora da živi - prepustite ga nama' i tako dalje. Odbio sam razgovor na tu temu, jer znam koliko bi ti bilo nepravedno prema porodicama žrtava. Direktno predstavnik jedne strane zemlje i strane službe je to tražio od nas", rekao je Vučić i dodao:

"Tragedije se događaju, uvek će se događati, a nečasni ljudi će uvek tražiti da pronađu prostor za sebe. Časni će gledati kako da tuguju i kako da smanje mogućnost ponavljanja takvih dela. Smanjili smo izvršenje krivičnih dela oduzimanjem preko 100.000 ubojitih komada, Bog zna koliko bi do sada bilo više stradalih i u bračnim raspravama i u svemu drugom. To je bila izuzetna akcija. Mislim da je to bila dobra akcija, i ne mislim da bi u budućnosti bilo dobro da se ponovi", naveo je Vučić
.link

Ljudi, da li je ovo moguce ili mi živimo u dva paralelna univerzuma..Ovaj stvarni i onaj Vučićev?

Znam da je lazovcina ali je ovo moguce
Od takvih malih se prave velika cudovista

Ma, garant je izmislio. Baš će sada CIA da zove Vučića da im preda nekog psiho lika, ko da oni tamo nemaju takve. Mislim, budalaština. Nego naš predsednik zna da smo nacija Čvorovića i da se ložimo na te gluposti.

Ma, garant je izmislio. Baš će sada CIA da zove Vučića da im preda nekog psiho lika, ko da oni tamo nemaju takve. Mislim, budalaština. Nego naš predsednik zna da smo nacija Čvorovića i da se ložimo na te gluposti.
Možda je KK-u bezbednost ugrožena, a ako mu se dodeli domaći sekjuriti oni će takođe da pogledaju na drugu stranu.

Da li je moguće da je Hil doktor Kristofer toliki humanista da spašava malu decu i po drugim zemljama? Pa, da.

Муслију је овог пута испао разборит.
Што би Клинца уваљали сад за 100К долара кад можемо,за 2,3 године Обуке да узмемо за њега 20 Милиона.
То је Бизнис!

Samo da se ne priča o nadstrešnici.
Upravo je to poenta njegove izjave ili još jednog spina izmedju "hiljade" koje je izjavljivao..
Studenti su ga razbili onog momenta kada su rekli da se on ništa ne pita i da nije nadležan i sada ne zna kako da se sakupi
I zar ovo nije korišcenje dece u politicke svrhe ?

Bitno je da ljudi stalno budu u strahu od toga da nas progone neke strane sluzbe i strani faktori i da oni uticu na svo zlo u zemlji... Ako neko i pomisli da su strane sluzbe srusile nadstresnicu da bi posle organizovale proteste on sigurno nece reci "ljudi pa nije tako"....Ili ako povezuju ubistva u ribnikaru i mladenovcu sa stranim sluzbama to bi bilo idealno za vlast... Secate se da je pricao za onog iz Mladenovca kakvu majicu nosi ili onoga kako smo eto zapadne vrednosti dosle kod nas....

Bitno je da ljudi stalno budu u strahu od toga da nas progone neke strane sluzbe i strani faktori i da oni uticu na svo zlo u zemlji... Ako neko i pomisli da su strane sluzbe srusile nadstresnicu da bi posle organizovale proteste on sigurno nece reci "ljudi pa nije tako"....Ili ako povezuju ubistva u ribnikaru i mladenovcu sa stranim sluzbama to bi bilo idealno za vlast... Secate se da je pricao za onog iz Mladenovca kakvu majicu nosi ili onoga kako smo eto zapadne vrednosti dosle kod nas....
"Zobenica mi je rekao da je njegov glas montirao AI."

Posle kad se ispostavi da nije, on ima odstupnicu: "Pa nisam ja rekao da jeste AI, nego sam rekao da je Zobenica rekao."

A čitav Zvornik: "Aa... ja, ja.."

Зашто би стране службе желеле очигледно поремећеног дечака? Не треба такав ниједној служби...
Meni jedino pada na pamet što bi moglo, je da su ga tražili neki instituti za psihologiju zarad "proučavanja" ili tako nešto, a ovaj preinačio u "strane službe"

Meni jedino pada na pamet što bi moglo, je da su ga tražili neki instituti za psihologiju zarad "proučavanja" ili tako nešto, a ovaj preinačio u "strane službe"
U "najgorem" slucaju bi moglo da bude tako nesto, da se istrazi psihicko stanje deteta koje je pocinilo takav zlocin i da se ujedno skloni iz zemlje...Ali ako je za to pitao neki predstavnik on ga je preinacio u "stranu sluzbu", da bi to zvucalo kao da su oni od prilike organizovali ubistvo u ribnikaru ili kao da oni zele da spasu krivca, ali da on to neda jer je on na strani naroda....

Back