Vučić otkrio: Strane službe želele dečaka ubicu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зашто би стране службе желеле очигледно поремећеног дечака? Не треба такав ниједној служби...
Ovo je samo kontriranje opoziciji koja takođe ima sumanute teorije o tim ubistvima na način da ih pripisuje vlastima.Nije opozicija ništa manje lišena časti od Vučića.Isti su.Jedno su.

U "najgorem" slucaju bi moglo da bude tako nesto, da se istrazi psihicko stanje deteta koje je pocinilo takav zlocin i da se ujedno skloni iz zemlje...Ali ako je za to pitao neki predstavnik on ga je preinacio u "stranu sluzbu", da bi to zvucalo kao da su oni od prilike organizovali ubistvo u ribnikaru ili kao da oni zele da spasu krivca, ali da on to neda jer je on na strani naroda....
To skroz realno, jer nema često takvih zločina koje počine bukvalno deca.

Čitala sam jednu studiju gde su naučnici (USA) koji se bave antisocijalnim poremećajima ličnosti napravili kamp za decu koja su pokazivala takve simptome. Ali nijedno od njih nije bilo ubica, a tek ne masovni ubica.

Jedno od najvećih nesoumica je u kom uzrastu se može predvideti takav razvoj ličnosti...

Inače ni u jednoj državi se maloletnicima ne dijagnostikfikuju poremećaju ličnosti.

Ali im verovatno nije palo na pamet da će ludak to da izvrne, ako je to slučaj, osećam da se sad krste:pop:

"'desperate times call for desperate measures"

Samo pokazuje ocajne poteze coveka koji je trenutno u sah-matu
Resenja nema, vec se redjaju ocajni odgovori koji ga jos vise obaraju, sto je odlicno.

Sta je poenta ove njegove izjave: strane sluzbe koje su po njegovoj propagandi organizovale proteste studenata, iste su one koje su pokusale da vrbuju decaka-ubicu
Pokusava da poveze u glavama ljudi ta dva slucaja tj. nalogodavca i time da oskrnavi proteste

U "najgorem" slucaju bi moglo da bude tako nesto, da se istrazi psihicko stanje deteta koje je pocinilo takav zlocin i da se ujedno skloni iz zemlje...Ali ako je za to pitao neki predstavnik on ga je preinacio u "stranu sluzbu", da bi to zvucalo kao da su oni od prilike organizovali ubistvo u ribnikaru ili kao da oni zele da spasu krivca, ali da on to neda jer je on na strani naroda....
Ти да одеш иза куће,мало пилиш Дрва на ову Зиму,бићеш далеко кориснији.
И себи и овде присутној дружини.

To skroz realno, jer nema često takvih zločina koje počine bukvalno deca.

Čitala sam jednu studiju gde su naučnici (USA) koji se bave antisocijalnim poremećajima ličnosti napravili kamp za decu koja su pokazivala takve simptome. Ali nijedno od njih nije bilo ubica, a tek ne masovni ubica.

Jedno od najvećih nesoumica je u kom uzrastu se može predvideti takav razvoj ličnosti...

Inače ni u jednoj državi se maloletnicima ne dijagnostikfikuju poremećaju ličnosti.

Ali im verovatno nije palo na pamet da će ludak to da izvrne, ako je to slučaj, osećam da se sad krste:pop:
Ми немамо психологе и психијатре, немамо педагоге и психо терапеуте...немамо студенте истих...немамо сарадњу са другим страним институцијама...немамо малолетничке затворе...
...ми не умемо да рударимо...направимо мост...ништа ми не умемо...важи

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da su strane službe bezbednosti tražile da im prepuste dečaka ubicu "Ribnikara" K. K.
Upitan da li je tačno da su strane službe tražile K. K, Vučić je rekao da su ga tražili od Srbije da im da K. K. samo dan nakon masakra,
uz obrazloženje da on ovde ne može da bude sankcionisan.

"U mom kabinetu su dan posle toga tražili sa im damo K. K. Dan posle, tačno dan posle, 'pošto nećete moći da ga kaznite, a to dete mora da živi - prepustite ga nama' i tako dalje. Odbio sam razgovor na tu temu, jer znam koliko bi ti bilo nepravedno prema porodicama žrtava. Direktno predstavnik jedne strane zemlje i strane službe je to tražio od nas", rekao je Vučić i dodao:

"Tragedije se događaju, uvek će se događati, a nečasni ljudi će uvek tražiti da pronađu prostor za sebe. Časni će gledati kako da tuguju i kako da smanje mogućnost ponavljanja takvih dela. Smanjili smo izvršenje krivičnih dela oduzimanjem preko 100.000 ubojitih komada, Bog zna koliko bi do sada bilo više stradalih i u bračnim raspravama i u svemu drugom. To je bila izuzetna akcija. Mislim da je to bila dobra akcija, i ne mislim da bi u budućnosti bilo dobro da se ponovi", naveo je Vučić
.link

Ljudi, da li je ovo moguce ili mi živimo u dva paralelna univerzuma..Ovaj stvarni i onaj Vučićev?
Moguće je. Ne bi me čudilo da saznamo da je on lično predložio Tesli da svoje izume i nacrte, nikako ne pokazuje amerima, al ovaj ga nije slušao.

Ми немамо психологе и психијатре, немамо педагоге и психо терапеуте...немамо студенте истих...немамо сарадњу са другим страним институцијама...немамо малолетничке затворе...
Ne patetiši

E za ovakve je on i ispričao tu glupost… Kažem vam, prosto zna šta narod treba da čuje…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da su strane službe bezbednosti tražile da im prepuste dečaka ubicu "Ribnikara" K. K.
Upitan da li je tačno da su strane službe tražile K. K, Vučić je rekao da su ga tražili od Srbije da im da K. K. samo dan nakon masakra,

"U mom kabinetu su dan posle toga tražili sa im damo K. K. Dan posle, tačno dan posle, 'pošto nećete moći da ga kaznite, a to dete mora da živi - prepustite ga nama' i tako dalje. Odbio sam razgovor na tu temu, jer znam koliko bi ti bilo nepravedno prema porodicama žrtava. Direktno predstavnik jedne strane zemlje i strane službe je to tražio od nas", rekao je Vučić i dodao:

"Tragedije se događaju, uvek će se događati, a nečasni ljudi će uvek tražiti da pronađu prostor za sebe. Časni će gledati kako da tuguju i kako da smanje mogućnost ponavljanja takvih dela. Smanjili smo izvršenje krivičnih dela oduzimanjem preko 100.000 ubojitih komada, Bog zna koliko bi do sada bilo više stradalih i u bračnim raspravama i u svemu drugom. To je bila izuzetna akcija. Mislim da je to bila dobra akcija, i ne mislim da bi u budućnosti bilo dobro da se ponovi", naveo je Vučić
.link

Ljudi, da li je ovo moguce ili mi živimo u dva paralelna univerzuma..Ovaj stvarni i onaj Vučićev?

Naravno da lupa gluposti jer zna da ima dosta njegovih koji se lože na to.
Ne targetira on mene ili tebe nego one svoje ne najbistrije, kojima je sve zavera zapada i kod kojih ta priča može da se primi. Kao i ona priča o "lojalistima" na krvi zakletim. Služi za disciplinu koja je poremećena u njihovim redovima. Ako pritom zakači nekog iskrenog nestorovog svedoka ili extremnog putinofila, to je bonus.

Pošto je pritisak ovih dana porastao sada počinje baš da lupeta neselektivno i na dnevnom nivou, više nema kočnica.
Na neki uvrnut način ovo njegovo sve veće javno ludilo je i dobar znak, iako su sada najopasniji.
Najmračnije je pred zoru kaže naš narod ;)

.link

Mi moje mačke su dobile transfer blama! Šta sve Zemlja trpi, i to sve zbog toga što neki ne mogu da se ograde od “podrške” Nataše Kandić & Co.

Odavno ne glasam, a i ne nameravam.

E za ovakve je on i ispričao tu glupost… Kažem vam, prosto zna šta narod treba da čuje…
Не обраћа се он оваквима.
У том случају би се питале поменуте институције које не постоје.
У пет дана врти седам прича...пеца...

Не обраћа се он оваквима.
У том случају би се питале поменуте институције које не постоје.
У пет дана врти седам прича...пеца...
Spinuje, i spinovaće, i tako sve dok se izvesni ne reše da se odrede prema Mili Pajić & Co.

Ili smenjuješ režim ili priznaješ “Kosova”, vrlo prosto.

Tačno od maja 2012 da budemo precizni

Jer si zadovoljan A. Vučićem najlepšim srbinom
Vučko uči od najboljih. Ti bar ne patiš od transfera blama.
9ABBE45F-6847-4839-949A-AF73D1C127A6.jpeg

Back