kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 13.577
To je najverovatnije..A možda i laže
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je najverovatnije..A možda i laže
Veruju ljudi,da ne veruju on ne bi pričao ovakve budalastine.Ма ко још верује у бајке Вучића ?
Neoliberali stvaraju teroriste koji za njih obavljaju taj posao, kreiraju i vestacke ratove , obaraju legalno izabrane vlade ili ne priznaju ....Zna se ko strelja nacisti, nacionalisti, komunisti, totalitasristi i slicni...Gde si video da liberali streljaju ljude?![]()
Tako je, kreiraju i masovne ubice, za mene je ono u Ribnikaru i Mladenovcu i okolini teroristicki na-cin sto je bilo pretprosle godine vec..Neće biti,evo ti podatak,maja 2023. godine u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar" u centru Beograda, pucajući iz pištolja, ubio devetoro đaka i čuvara i ranio još petoro učenika i nastavnicu istorije.
Jel bi ti mogao da ubiješ 10 mačaka ili pasa?Ja recimo ne bih mogao.
Svakakvi razlozi kroz istoriju postoje zbog kojih su oni streljani.... Sad su u modi ovi...Neoliberali stvaraju teroriste koji za njih obavljaju taj posao, kreiraju i vestacke ratove , obaraju legalno izabrane vlade ili ne priznaju ....
otiso si ti odavno tamo.Opet nas je predsednik spasao... dobro je, da nema njega otišli bismo dođavola.
Otkad ti za SNS, Marče?otiso si ti odavno tamo.
nema to veze sa tim lojalistima crnorukasima sta vec...Otkad ti za SNS, Marče?
Talibani i njihova ATN agencija.Kinezi?
Rusi?
Izraelci?
Nemci?Englezi? Amerikanci?
Severna Koreja?
Ne pitam te to, nego otkad ti napadaš kritičare vlasti?nema to veze sa tim lojalistima crnorukasima sta vec...
to ja tebi od milosti
nisam.Ne pitam te to, nego otkad ti napadaš kritičare vlasti?
Mislio sam da ti nisi za SNS.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da su strane službe bezbednosti tražile da im prepuste dečaka ubicu "Ribnikara" K. K.
Upitan da li je tačno da su strane službe tražile K. K, Vučić je rekao da su ga tražili od Srbije da im da K. K. samo dan nakon masakra,
uz obrazloženje da on ovde ne može da bude sankcionisan.
"U mom kabinetu su dan posle toga tražili sa im damo K. K. Dan posle, tačno dan posle, 'pošto nećete moći da ga kaznite, a to dete mora da živi - prepustite ga nama' i tako dalje. Odbio sam razgovor na tu temu, jer znam koliko bi ti bilo nepravedno prema porodicama žrtava. Direktno predstavnik jedne strane zemlje i strane službe je to tražio od nas", rekao je Vučić i dodao:
"Tragedije se događaju, uvek će se događati, a nečasni ljudi će uvek tražiti da pronađu prostor za sebe. Časni će gledati kako da tuguju i kako da smanje mogućnost ponavljanja takvih dela. Smanjili smo izvršenje krivičnih dela oduzimanjem preko 100.000 ubojitih komada, Bog zna koliko bi do sada bilo više stradalih i u bračnim raspravama i u svemu drugom. To je bila izuzetna akcija. Mislim da je to bila dobra akcija, i ne mislim da bi u budućnosti bilo dobro da se ponovi", naveo je Vučić
.link
Ljudi, da li je ovo moguce ili mi živimo u dva paralelna univerzuma..Ovaj stvarni i onaj Vučićev?
Uh, ovo je izjava za @Grom_sa_neba! da je razradi.
Čitaš mi misli.
Taman sam mislio napisati: "Sada će @Grom_sa_neba! napisati da ga žele vrbovati zapadni satanisti kako bi mu napravili update MK ultra Mortal Kombat programa.
Treba mu opaliti jednu dobru samarcinu da se deprogramira psiho.I to su ga tako slojevito isprogramirali da on i dan danas nije deprogramiran...
U nekom trenutku naravno programing ce puci i doci ce do rascepa licnosti...
Ko je to rekao uopšte, osim onaj vaš poslanik 1995"idi ubij decu, idi ubij decu ...." to samo psihopate mogu da prihvate i urade.
Kao na filmu Manzurijski kandidat.
Stavi foliju oko glave radi proverenoOd starta govorim da je mali MK Ultra programiran "na daljinu" tj preko neta i preko "igrice"...
I to su ga tako slojevito isprogramirali da on i dan danas nije deprogramiran...
U nekom trenutku naravno programing ce puci i doci ce do rascepa licnosti...
A to sto su trazili svoj projekat tj svog Frankestajna kojeg su napravili nazad...me ne cudi...Što zato da bi uklonili tragove MK Ultra ritualnog teroristickog napada na Srbiju.. Što zato da bi ga jos iskoristili pre rascepa ličnosti...za jos neke ritalulne masakre...
U pitanju su PsyOps sluzbe...koje programiraju za potrebe u sustini satanista
Koja je mracna svrha takvih PsyOps akcija...o tome sam vec pricao...
...
Ne, on je pricao za muslimane.Ko je to rekao uopšte, osim onaj vaš poslanik 1995
Nikakve razumne logike i razloga nema da "strana služba traži da joj se preda dečak ubica".Jel ima jos neko da nije ukapirao da je predsednik tesko mentalno bolestan?
jel to opet djemsosajdujes ?Ko je to rekao uopšte, osim onaj vaš poslanik 1995
Kako nema...Pa mnogi nasi gradjani misle da su strane sluzbe organizovale ubistvo...Zasto on ne bi to iskoristio i isforsirao kao istinu?Nikakve razumne logike i razloga nema da "strana služba traži da joj se preda dečak ubica".
Ovo je fantazija bolesnog mozga.
Ma ne, u ovo ne veruju ni najzagriženiji sns ovciKako nema...Pa mnogi nasi gradjani misle da su strane sluzbe organizovale ubistvo...Zasto on ne bi to iskoristio i isforsirao kao istinu?
Ali jako bolestan mozak.Nikakve razumne logike i razloga nema da "strana služba traži da joj se preda dečak ubica".
Ovo je fantazija bolesnog mozga.