Ma ne, u ovo ne veruju ni najzagriženiji sns ovci
SNS-ovci protiv zakona fizike!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne, u ovo ne veruju ni najzagriženiji sns ovci
Veruju i na ovoj temi...A kamoli u citavom drustvu...Ma ne, u ovo ne veruju ni najzagriženiji sns ovci
Da se dokopao vlasti u starom Rimu, Vućić bi prevazišao ovu dvojicuAli jako bolestan mozak.
Ovo je metastaza.
Nivo umobolnosti jednog Kaligule i Nerona.
A da ti nije više prijala priča kako su Žutaći zatekli prazan budžet ali su prvobitnom kumulacijom kapitala napravili tajkune (iz praznog budžeta) a da radnici ne mogu da imaju visoku platu jer to odredjuje gazda po liberalnom modelu gde se puno (izbaĉenih na ulicu) njih javi na novo otvoreno radno mesto (firma za 1 evro, otplaćena dedovinom ne brini ništa sve je sredjeno, no frks). A to śto se narod bez posla odlučio na samoubistvo a pa i za to se slao anonimni komentator na TV da nam doĉara kako je to normalna pojava i u visokorazvijenim zemljama.Prešao je iz moda traženja unutrašnjih neprijatelja u mod lešinarenja.
Pominje Cetinje, K.K., Albanske teroriste.
Sutra se vraća na stanove, plate i penzije.
Ovo je tema za prekosutra. Pa idemo opet na kobre, lojaliste... I onda u krug, godina je tek počela.A da ti nije više prijala priča kako su Žutaći zatekli prazan budžet ali su prvobitnom kumulacijom kapitala napravili tajkune (iz praznog budžeta) a da radnici ne mogu da imaju visoku platu jer to odredjuje gazda po liberalnom modelu gde se puno (izbaĉenih na ulicu) njih javi na novo otvoreno radno mesto (firma za 1 evro, otplaćena dedovinom ne brini ništa sve je sredjeno, no frks).
Ček, ne misliš valjda na ovu priču o K.K.?Danas imamo model gde VIP osoba iznosi neprijatnu istinu a vaš bes zbog neprihvatanja nastake jer odbrambeni mehanizam ne može da radi kao u prethodnom.primeru prezentacije sa anonimusom kog bi videli tad i nikad viśe, ono zdravo ćao...
A śto ne proĉitaš pošteno šta sam napisao?Ovo je tema za prekosutra. Pa idemo opet na kobre, lojaliste... I onda u krug, godina je tek počela.
Ček, ne misliš valjda na ovu priču o K.K.?
Odgovara nam da ne budu redovi za mleko kao devedesetih, što pitašA da ti nije više prijala priča kako su Žutaći zatekli prazan budžet ali su prvobitnom kumulacijom kapitala napravili tajkune (iz praznog budžeta) a da radnici ne mogu da imaju visoku platu jer to odredjuje gazda po liberalnom modelu gde se puno (izbaĉenih na ulicu) njih javi na novo otvoreno radno mesto (firma za 1 evro, otplaćena dedovinom ne brini ništa sve je sredjeno, no frks). A to śto se narod bez posla odlučio na samoubistvo a pa i za to se slao anonimni komentator na TV da nam doĉara kako je to normalna pojava i u visokorazvijenim zemljama.
E sad, Žutaćku politiku su nam predstavljali namenski TV anonimusi koji svojom anonimnom pojavom kažu neprijatnu istinu ali se psiholiśki ona odbija jer nije rekao neko bitan kao npr. neki od lidera śiroke koalicije.
Danas imamo model gde VIP osoba iznosi neprijatnu istinu a vaš bes zbog neprihvatanja nastake jer odbrambeni mehanizam ne može da radi kao u prethodnom.primeru prezentacije sa anonimusom kog bi videli tad i nikad viśe, ono zdravo ćao...
Koji model vam više odgovara?
Pazite, to je izuzetno važna manipulacija masom...
Samo u zavisnosti od narodnih navika primenjuje se model A ili model B koje sam objasnio, ima i model C
Ma danas nema razloga da ĉekate - doneće vam Walt, Glovo, Mc.D...Odgovara nam da ne budu redovi za mleko kao devedesetih, što pitaš
Pročitao sam. Ne sviđa mi se ovakva manipulacija.A śto ne proĉitaš pošteno šta sam napisao?
Znači fokusiraj se na suštinu, niko ovde nije belo cveće
On je stvarno ubeđen da je "ne ići u WC satima" neki produktivan posaoDa li provaljujete da kada god gostuje u nekom jutarnjem programu tj. emisiji. Voditelji ga uvek pozdrave sa "Dobro jutro", a on obavezno, ali obavezno otpozdravlja "Dobar dan".. Pa zasto? Pa zato sto zeli da pokaze kako je svima nama jutro, a kako je njemu dan, jer je on ustao pre jedno 4-5 sati, radio i radi za Srbiju, dok su svi spavali, pa je njemu jutro davno proslo....Zato je za njega u 9h dan, a ne jutro....
i sta bi rekao srpskoj javnosti? pobegao? mi smo nestrucni? strane slyzbe nemaju svoje slicne slucajeve? sta bi rekao, kako on to misli - "trazile da se preda"?Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da su strane službe bezbednosti tražile da im prepuste dečaka ubicu "Ribnikara" K. K.
Ili ono ne nosenje kape ni kisobrana kad pada kisa...On je stvarno ubeđen da je "ne ići u WC satima" neki produktivan posao
A što da se priča o nadstrešnici? Dosta se pričalo.Pričajte kako ste dočekali Novu godinu, ima li snega kod vas, Možda je Vučić kriv ako je pao sneg od 2 metra u planinskim oblastima?Samo da se ne priča o nadstrešnici.
Jel ti nije problem da ponovo pročitaš šta sam te pitao,a šta si ti meni odgovorio?Kad se nesto desi, ako do tad ne verujes da je moguce, onda vidis i shvatis da je moguce.... Decko je imao pistolje zna se zasto i zna se da je njih koristio u streljani u koju ga je otac vodio... Da li si to makar primio k znanju? Zasto mislis da ako hoce(a hteo je) ne moze da ubije toliko dece u zatvorenoj prostoriji iz koje nemaju gde da pobegnu? Sa toliko oruzja i metkova? Pa nije to bilo na ulici pa da izgleda neverovatno, vec u skolskoj ucionici...Deca su od straha verovatno zbijena u "gomilu"... Zasto ne bi verovao u nesto sto se desilo?
Pa za svakog poštenog čoveka je dan u to doba.Zna se kada se ustaje.Da li provaljujete da kada god gostuje u nekom jutarnjem programu tj. emisiji. Voditelji ga uvek pozdrave sa "Dobro jutro", a on obavezno, ali obavezno otpozdravlja "Dobar dan".. Pa zasto? Pa zato sto zeli da pokaze kako je svima nama jutro, a kako je njemu dan, jer je on ustao pre jedno 4-5 sati, radio i radi za Srbiju, dok su svi spavali, pa je njemu jutro davno proslo....Zato je za njega u 9h dan, a ne jutro....
Evo da iskopiram tvoj post:Jel ti nije problem da ponovo pročitaš šta sam te pitao,a šta si ti meni odgovorio?
Nije finansijska dokumentacija objavljena, eto zato.A što da se priča o nadstrešnici? Dosta se pričalo.Pričajte kako ste dočekali Novu godinu, ima li snega kod vas, Možda je Vučić kriv ako je pao sneg od 2 metra u planinskim oblastima?
60% Srbije mu vjeruje, nema tu pomoći.Ko se loži na to? Zahebava namerno jer zna da mu se može. Preglasavajte se s njim do mile volje.
Ili smenjuješ režim ili “priznaješ” tzv. “Kosova”.
Šta ovde nije tačno? Čovek konstatovao činjenice.Evo da iskopiram tvoj post:
Neće biti,evo ti podatak,maja 2023. godine u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar" u centru Beograda, pucajući iz pištolja, ubio devetoro đaka i čuvara i ranio još petoro učenika i nastavnicu istorije.
Jel bi ti mogao da ubiješ 10 mačaka ili pasa?Ja recimo ne bih mogao.
Ti kao ne bi odmah krenuo s naracijom da je pomenuo Ruse ili možda Kinu? Ma ne, ne bi.
Ma ima i lepih novosti, evo šta je stiglo u susedstvo:Samo da se ne priča o nadstrešnici.