Vučić:Nikolić ne može dugo bez vode

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Креће епидемија .....

Неки Џунић, Палилула - Ниш
почео штрајк глађу и жеђу
у знак подршке свом ПреЦеднику Томи .....

Хоће ли и њега да пребаце у КБЦ БГ,
да не буде Тома сам ???

Toma je kao neiskusan iluzionista zaboravio da stavi natpis pored sebe "ne pokušavajte ovo kod kuće!"

Pa toliko dug period ni kamila ne bi izdrzala! :zcepanje:
A hoce li mi neko ko je clan SNSa objasniti,koji je cilj bio mitinga u subotu?Toma je mogao i bez mitinga da objavi da strajkuje!
E,dva puta dovlaci narod iz centralne Srbije,da vide Beograd,i na kraju srecni se svi vrate kucama!Je l ovaj narod ima pameti koliko i ovce?:worth:

Taj narod je bez posla i ne gubi nista dolazeci u BG. Nisam clan SNS ali ideju da se izbori odrze sto pre podrzavam. Cilj svega ovoga je da se izvrsi pritisak na vlast i poveca tenzija na politickoj sceni. Smucila mi se ona plava koza iz DS-a kada je pre jedno 10 -ak dana izjavila da Tadic ne zeli da razgovara sa Nikolicem oko datuma izbora jer bi time "rusili demokratski poredak za koji smo se borili". "U demokratiji se zna kada i kako se raspisuju izbori:kada nema podrske u parlamentu ili posle 4 godine.". Sada ja pitam sta se desava ako dobijem vecinu pomocu laznih obecanja i od samog pocetka pocnem da pljackam drzavu i sve radim suprotno od onoga sto sam obecao a narodu bude sve gore? Da li je demokratija cekati 4 godine da zaduzim drzavu toliko da narednih 5 generacija ne moze da vrati ono sto sam spiskao?

Cilj svega ovoga je da se izvrsi pritisak na vlast i poveca tenzija na politickoj sceni.

Cuo sam da su i neki Hrvati poceli strajk gladju dok se ne preinaci presuda Gotovini u oslobadjajucu...
Je l' je to dovoljan razlog da se Gotovina i ostali optuzeni oslobode?

Nisam za to da se na ovakav nacin dodje do prevremenih izbora....
Ako ce neko drugi ucenama da dodje na vlast, dzaba ga bilo....

Sa druge strane, pomenuo si kada se raspisuju izbori...
Kada nema podrske u Parlamentu i posle 4 god.
Podrske u Parlamentu ima, a ne znam da li je proslo 4 god?
Je l' jeste?

Ne svidja se ni meni ova vlast, ali ovo nije nacin da se ta vlast rusi...
Masovnija okupljanja na mitinzima podrske opoziciji bi pokazalo vladajucima da nemaju podrsku naroda i tada bi vec razmislili...

Ovo sto radi Toma je glupo i ne bih da na vlast dodje neko ko ne zna kao politicar da se bori sredstvima kojima kao politicar moze, nego pribegava ovakvim ucenama....

Cuo sam da su i neki Hrvati poceli strajk gladju dok se ne preinaci presuda Gotovini u oslobadjajucu...
Je l' je to dovoljan razlog da se Gotovina i ostali optuzeni oslobode?

Nisam za to da se na ovakav nacin dodje do prevremenih izbora....
Ako ce neko drugi ucenama da dodje na vlast, dzaba ga bilo....

Sa druge strane, pomenuo si kada se raspisuju izbori...
Kada nema podrske u Parlamentu i posle 4 god.
Podrske u Parlamentu ima, a ne znam da li je proslo 4 god?
Je l' jeste?

Ne svidja se ni meni ova vlast, ali ovo nije nacin da se ta vlast rusi...
Masovnija okupljanja na mitinzima podrske opoziciji bi pokazalo vladajucima da nemaju podrsku naroda i tada bi vec razmislili...

Ovo sto radi Toma je glupo i ne bih da na vlast dodje neko ko ne zna kao politicar da se bori sredstvima kojima kao politicar moze, nego pribegava ovakvim ucenama....

Procitaj malo bolje moj komentar,citirao sam. Ako im ova dva mitinga nisu dovoljno masovna onda ne znam koji ce biti. Da su 5. oktobra 2000. bili izbori i da su pritiv Milosevica glasali samo oni koji su izasli na ulice on bi jos vladao. Ne treba valjda da izadje 2.5 miliona da bi bilo ocigledno da nemaju podrsku naroda?

Ako im ova dva mitinga nisu dovoljno masovna onda ne znam koji ce biti. Da su 5. oktobra 2000. bili izbori i da su pritiv Milosevica glasali samo oni koji su izasli na ulice on bi jos vladao. Ne treba valjda da izadje 2.5 miliona da bi bilo ocigledno da nemaju podrsku naroda?

Masovni kao 5. oktobra sigurno nisu...
Secam se da su tada (5. oktobra) skoro svi iz moje ulice isli za Beograd, a ova dva mitinga niko nije ni pomenuo...
Siguran sam da nije to slucaj samo sa mojim komsilukom...

I tek da kazem... Jesam ja za izbore, samo ne podrzavam ovaj Tomin strajk.

Citiram sebe: "Sada ja pitam sta se desava ako dobijem vecinu pomocu laznih obecanja i od samog pocetka pocnem da pljackam drzavu i sve radim suprotno od onoga sto sam obecao a narodu bude sve gore?Da li je demokratija cekati 4 godine da zaduzim drzavu toliko da narednih 5 generacija ne moze da vrati ono sto sam spiskao? " Molim za komenter Happy-a.

neuzimam.jpg

Bez obzira... Ako pricamo o Parlamentu, onda je ocigledno da imaju vecinu u njemu...
Druga je prica sto narod vise ne bi davao glasove istim partijama.

Ima tu jos jedan veliki problem , za demokrate:
Ocigledno je da je partija koja na prethodnim izborima NIJE ucestvovala postala najjaca partija(ili svejedno najjaca opoziciona)
Iz toga sasvim jasno sledi da paritet u skupstini NIJE i ne moze biti legitiman.
A kada se to desi, pozivanje vlasti na demokratiju postaje smesno.
Milosevic je uvek kada bi po istrazivanjima padao rejting ili dolazilo do prekompozicija isao na izbore.
Zar DS treba da dozivi da Milosevic bude onaj koji je radio ispravnije od njih?
Sramotno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back