jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
O tominom zdravlju brine neuro psihijatar jovan marić
I izabrao je bolnicu u kojoj je on jedini pacijent, kakva farsa![]()
Kao onaj u Našoj Maloj Klinici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tominom zdravlju brine neuro psihijatar jovan marić

Odlican je bio Djilas jutros , jes da ke lopursa al mu je svaka zlatna .O tominom zdravlju brine neuro psihijatar jovan marić

Osećam da će toma biti medicinski fenomen, izdržaće bez vode duže od sahare... Do januara...![]()

Odlican je bio Djilas jutros , jes da ke lopursa al mu je svaka zlatna .![]()

Креће епидемија .....
Неки Џунић, Палилула - Ниш
почео штрајк глађу и жеђу
у знак подршке свом ПреЦеднику Томи .....
Хоће ли и њега да пребаце у КБЦ БГ,
да не буде Тома сам ???
Pa toliko dug period ni kamila ne bi izdrzala!
A hoce li mi neko ko je clan SNSa objasniti,koji je cilj bio mitinga u subotu?Toma je mogao i bez mitinga da objavi da strajkuje!
E,dva puta dovlaci narod iz centralne Srbije,da vide Beograd,i na kraju srecni se svi vrate kucama!Je l ovaj narod ima pameti koliko i ovce?![]()
Cilj svega ovoga je da se izvrsi pritisak na vlast i poveca tenzija na politickoj sceni.
Cuo sam da su i neki Hrvati poceli strajk gladju dok se ne preinaci presuda Gotovini u oslobadjajucu...
Je l' je to dovoljan razlog da se Gotovina i ostali optuzeni oslobode?
Nisam za to da se na ovakav nacin dodje do prevremenih izbora....
Ako ce neko drugi ucenama da dodje na vlast, dzaba ga bilo....
Sa druge strane, pomenuo si kada se raspisuju izbori...
Kada nema podrske u Parlamentu i posle 4 god.
Podrske u Parlamentu ima, a ne znam da li je proslo 4 god?
Je l' jeste?
Ne svidja se ni meni ova vlast, ali ovo nije nacin da se ta vlast rusi...
Masovnija okupljanja na mitinzima podrske opoziciji bi pokazalo vladajucima da nemaju podrsku naroda i tada bi vec razmislili...
Ovo sto radi Toma je glupo i ne bih da na vlast dodje neko ko ne zna kao politicar da se bori sredstvima kojima kao politicar moze, nego pribegava ovakvim ucenama....
Ako im ova dva mitinga nisu dovoljno masovna onda ne znam koji ce biti. Da su 5. oktobra 2000. bili izbori i da su pritiv Milosevica glasali samo oni koji su izasli na ulice on bi jos vladao. Ne treba valjda da izadje 2.5 miliona da bi bilo ocigledno da nemaju podrsku naroda?
I da dodam oko podrske u parlamentu. Pola glasaca SPS-a na proslim izborima im ne bi dalo svoj glas da su znali sa kim ce u koaliciju,
Bez obzira... Ako pricamo o Parlamentu, onda je ocigledno da imaju vecinu u njemu...
Druga je prica sto narod vise ne bi davao glasove istim partijama.
Tomi poceli da otkazuju bubrezi.
Ljudi, verujete li da Toma ozbiljno strajkuje ?
Gde si video?

vuna Kićoooooooo

naravno da ozbiljno strajkuje. jel imas ti neke druge informacije? da nije neka zavera u pitanju??
Ja nisam jela i pila 2 dana.vidi sta je profesionalac...a ne Toma...triest dana vamo, tamo...
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/187249/Indijac-tvrdi-na-nije-nista-jeo-ni-pio-punih-70-godina

Oklen mu urin?Objavio Djuka na fokusu. Kaze, nasli mu krv u urinu.
Objavio Djuka na fokusu. Kaze, nasli mu krv u urinu.