- Poruka
- 15.885
To je bio vestacki kurs koji je pukao kasnijeNaravno da je laz.
Ne trebaju ti novine da napravis prostu racunicu, uzmes prosecne zarade recimo 2007. srednji kurs Eur, prosecne cene i uporedis sa ovim sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bio vestacki kurs koji je pukao kasnijeNaravno da je laz.
Ne trebaju ti novine da napravis prostu racunicu, uzmes prosecne zarade recimo 2007. srednji kurs Eur, prosecne cene i uporedis sa ovim sada.
Zbog masona,trilaterale,vatikana i ljudi guštera.To je bio vestacki kurs koji je pukao kasnije
Naravno zato što si se prodao pa botuješ.Mi koji imamo časti,ne živimo bolje nego mnogo gore.Ja i moja porodica zivimo 25 puta bolje danas nego pre 10 godina.
Možda ste stranački uhlebi.Ja i moja porodica zivimo 25 puta bolje danas nego pre 10 godina.
Ja nemam veze sa SNS-om. Govorim o standardu i zivotu.Naravno zato što si se prodao pa botuješ.Mi koji imamo časti,ne živimo bolje nego mnogo gore.
Dobro, oslikaj mi svoj standard iz maja 1999.Ja nemam veze sa SNS-om. Govorim o standardu i zivotu.
Imao sam 3 godineDobro, oslikaj mi svoj standard iz maja 1999.
Ja nemam veze sa SNS-om. Govorim o standardu i zivotu.
I nosili su nokšire na glavi u bombaškom skloništu jer ih je Vučić usrećioImao sam 3 godine
Ja sam vec ovde pisao da su dosmanlije ucenjivale i reketirale mog oca bez ikakvog razloga. Zato danas zivim milion puta bolje jer nas niko ne reketira i ne dira. Standard je visi, putevi, bolnice, skole, sve..Ne zivis realno bolje nego samo verujes u to da zivis bolje. Realno, kvalitet zivota je vecini ljudi katastrofalan. A bas ti i drze onog ko ih unistava na vlasti, sto je neverovatan paradoks u Srbiji.
ОВАКО ти рачунаш?Naravno da je laz.
Ja ssm to vec negde uporedjivala, ne znam na kojoj temi.
Ja sam vec ovde pisao da su dosmanlije ucenjivale i reketirale mog oca bez ikakvog razloga. Zato danas zivim milion puta bolje jer nas niko ne reketira i ne dira. Standard je visi, putevi, bolnice, skole, sve..
Kolika mu je bila plata pre petooktobarskih promenaJa sam vec ovde pisao da su dosmanlije ucenjivale i reketirale mog oca bez ikakvog razloga.
Niko se sada ne reketira. Svi imaju prava i slobode. A cesto je ta sloboda zloupotrebljena, kao sto je slucaj sa Boskom i slicnim..Isto tako ovi sada reketiraju i ucenjuju celu Srbiju.
Dobro, izuzev tvog oca.
Sta tebe boli uvo kolika je bila.Kolika mu je bila plata pre petooktobarskih promena
19 maraka a
Niko se sada ne reketira. Svi imaju prava i slobode. A cesto je ta sloboda zloupotrebljena, kao sto je slucaj sa Boskom i slicnim..
Samo dokazujem da ste se Preporodili pod dirigentskom palicom demokratske stranke.Sta tebe boli uvo kolika je bila.
Haha sigurno. Nikada gore nije bilo.Samo dokazujem da ste se Preporodili pod dirigentskom palicom demokratske stranke.
Pa ocigledno je. Ne znam nikoga da je reketiran.Kako ti znas da se niko ne reketiea, imas dojave?
Свака част Вучићу када је убедио народ да више верују њему него својим очима па сад има толику подршку. Они гледају и својим очима виде квалитет живота катастрофалан фрижидер празан а онда на телевизији на ПИНК каналу појави се он и каже живите супер не можете да поједете све што имате него бацате.
Зато ја тврдим да опозиција измишља медијску блокада јер да је тачно да је квалитет живота катастрофалан и да су фрижидери празни не би било ни теоријске шансе да се не дигне кука и мотика када би вођа изјавио оно што данас изјављује. Док данас он изјави то што изјави и нема ни куке ни мотике.
to pokazuje da si nesposoban....jadna tvoja porodica čija egzistencija zavisi od tvog botovanjaJa i moja porodica zivimo 25 puta bolje danas nego pre 10 godina.
НАСТО, 'ај лепо признај зашто си Лажуља?Za 8 godina vlasti plate su se smanjile a ne povecale, sto znaci da standard ipak ne ide "strmoglavim rastom" vec padom a logicna reakcija na to je da sistem ne valja.