jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.680
Opet samo prediyborna kampanja i LAŽ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to isto sto ne razumem kako imas 17 a isla si autobusom 92 u Varvarin?Ne razumeš inflaciju. Ako je jedne godine 2%, onda posle 12 godina nije takođe 2% nego sledeća jednačina
1.02 exp 12 = 26.8%
Znači to moraš da dodaš na broj evra iz plata od pre 12 godina.
Dobro imam 82 godineJel to isto sto ne razumem kako imas 17 a isla si autobusom 92 u Varvarin?
Pazi,
Iako je tvoj opis istinit,
Moras imati u vidu da ciljana publika kojoj pojasnjavas nesto, a to je gej matorac grigorije
Za vrednost smatra podrigivanje sa ukusom luka i ruske pastete, u nekoj vukojebini kod Cukotske gde kopa rupe za bandere
Za njega je vrhunac kad dobije beli luk umesto crnog
Tako da ovo sto ti ovde crtas kolaze....ne vredi.
Haha imas ti 40+. I ko zna da li si zensko.Dobro imam 82 godine
Ja te upitah lepo, a ti ne umeša da čitaš ili imaš oglavinu.Kvalitet zivota se ne meri time sto si pojeo da bi preziveo ako si vecinu zivota proveo u svom dvoristu i nista u zivotu nisi video.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će već na kraju godine opet biti povećane plate u javnom sektoru, zdravstvenim i prosvetnim radnicima i drugima.
"Sve ovo smo izdržali lakše nego drugi. Neće biti smanjenja plata u javnom sektoru, što će biti redak slučaj u Evropi, već ćemo gledati i da povećamo opet plate na kraju godine zdravstvenim radnicima i prosvetnim radnicima, a nadam se i vojsci i policiji i socijalnim radnicima", rekao je Vučić tokom obilaska radova na rekonstrukciji Zdravstvenog centra Prokuplje.
Ističe da u privrednom razvoju ubrzano stižemo zemlje koje su bile ispred nas i da očekuje da već krajem 2021. godine sustignemo po BDP-u Hrvatsku.
"Očekujem da ćemo krajem 2021. godine, a naš plan je bio da se to desi 2027. godine, da imamo isti BDP kao Hrvatska. To je naš plan. To samo govori kojom brzinom Srbija sustiže druge i zato možemo da obnavljamo sve ove objekte, kao u Prokuplju.
Dodao je da u Prokuplje niti u toplički kraj nikada nije uloženo odjednom oko 30 miliona evra.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...ne-lekari-prosvetari-policajci-stize-povisica
Pa ne moze se doci do plate od iljadu evra preko noci. Mora polako. Zrno po zrno, pogaca.
Kaj si se umusioHahahahahahahah
Za to sto si mi vredjao porodicu vise ne pricamo normalno. Ja tebi nisam pominjao decu ni zenu.
Moja baba ima penziju 40 000. Ne znam o cemu pricas. Jesi ti drogeras?Kaj si se umusio
2012e je prosecna penzija bila 60% od prosecne plate i to u neto iznosu
2020a je danas i prosecna penzija je 26000 dinara
Pre neki dan Vucic objasnjavao na televizoru da su plate u Srbiji, dakle prosek, 500 eura ili skoro pa 60.000 din
Objansi mi kako je 26000 din 60% od 60000
A pazi, Zakon Republike Srbije kaze da prosecna penzija za pun radni staz, mora biti najmanje 60% od prosecne neto plate u Republici
Jel tebi jasno koliko su penzosi glupi ko kuracc kad ih tako kradete svaki mesec i onda obecavate povecanje 100din
Tvoja baba je 1 osobaMoja baba ima penziju 40 000. Ne znam o cemu pricas. Jesi ti drogeras?
WTF?Za to sto si mi vredjao porodicu vise ne pricamo normalno. Ja tebi nisam pominjao decu ni zenu.
Danas su najvece plate i penzije, nije sramota reci istinu.
Ja te upitah lepo, a ti ne umeša da čitaš ili imaš oglavinu.
Bolje poslušaj starešine sajtaHaha imas ti 40+. I ko zna da li si zensko.
Zove se srpski, uzgred.Znas da ja ne razumem taj vas nemusti jezik.
Zove se srpski, uzgred.
Znači da razumeš i što te pitam, ali se praviš luda, a možda i ne.Ne, ja pisem srpski cim ti mene sve razumes.
Znači da razumeš i što te pitam, ali se praviš luda, a možda i ne.
a danas ne rade jel?
ljudi se dovode u red zakonima..ne ljudi radnici vec svi, pa i poslodavci... a kad ti socijanu politiku vodi ministar koji je bivsi sofer i ciji je sadasnji sofer uhvacen sa gomilom narkotika u gepeku drzavnog audija, onda nismo ni za bolji standard i tretman kad to dopustamo.
uostalom eno ti ga kolega sa foruma christopher walken pise da radi i danas tri posla na zenama... tako da politika pre vucia je bio mrak a danas je med, ne pije vodu.
Da, ti voliš da ih čuvaš sama na padinama Švarcvalda.Kao sto rekoh, ne razumem sta me pitas.
Nisam sa tobom ovce cuvala.