Turpentine

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • јесте стална активност, али ми не одузима пуно времена. ипак ми то није професија, јер не живим од тога. само помажем да се некако изгради здрав систем, да бисмо се временом упристојили као нација. хвала ти на твојој доброј вољи и племенитим намерама. имаћу то у виду :)
  хвала :) то је више осећај дужности да учиним колико је у мојој моћи и помогнем да се ствар помери у правом смеру.
  ја сам своје студије давно завршио. сад убирем плодове ;)
  ја то све разумем. лош публицитет који већ деценијама кроз пропаганду (која личи на хајку) шире овдашњи медији под контролом Брозове Удбе успели су да га представе на лош начин. ако имаш таблоиде и несавесне новинаре можеш и од честитог човека да направиш чудовиште. погледај шта су урадили Чарлсу у Британији. но, за монархију личност суверена и није толико важна, јер владар је институција. the King can do no wrong.
  хвлала, погледаћу врло радо :)

  данашњи Срби су углавном тешке комуњаре, и то не из неких племенитих идеја и побуда, него само и једино из разлога што желе да се докопају туђе имовине. овдашња политичка елита то зна, зато им и прича о некаквим ЕУ фондовима, где са лако може завући рука и захватити незарађен новац. зато и гласају за Вучића и остале левичаре.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top