VUČIĆ NAJAVIO JOŠ JEDNO POVEĆANJE PLATA NA KRAJU GODINE: Lekari, prosvetari, policajci, stiže povišica!

Ne zivis realno bolje nego samo verujes u to da zivis bolje. Realno, kvalitet zivota je vecini ljudi katastrofalan. A bas ti i drze onog ko ih unistava na vlasti, sto je neverovatan paradoks u Srbiji.
Ja sam vec ovde pisao da su dosmanlije ucenjivale i reketirale mog oca bez ikakvog razloga. Zato danas zivim milion puta bolje jer nas niko ne reketira i ne dira. Standard je visi, putevi, bolnice, skole, sve..

Ja sam vec ovde pisao da su dosmanlije ucenjivale i reketirale mog oca bez ikakvog razloga. Zato danas zivim milion puta bolje jer nas niko ne reketira i ne dira. Standard je visi, putevi, bolnice, skole, sve..

Isto tako ovi sada reketiraju i ucenjuju celu Srbiju.
Dobro, izuzev tvog oca.
Pises pausalno, sto je marketinski trik jer su ti podaci uopsteni.

Koje bolnice kada je upravo u pandemiji isplivala cinjenica da nam je zdravstveni sistem, bolnice i broj zaposlenog i strucnog medicinskog osoblja u totalnom kolapsu?

Свака част Вучићу када је убедио народ да више верују њему него својим очима па сад има толику подршку. Они гледају и својим очима виде квалитет живота катастрофалан фрижидер празан а онда на телевизији на ПИНК каналу појави се он и каже живите супер не можете да поједете све што имате него бацате.
Зато ја тврдим да опозиција измишља медијску блокада јер да је тачно да је квалитет живота катастрофалан и да су фрижидери празни не би било ни теоријске шансе да се не дигне кука и мотика када би вођа изјавио оно што данас изјављује. Док данас он изјави то што изјави и нема ни куке ни мотике.

Свака част Вучићу када је убедио народ да више верују њему него својим очима па сад има толику подршку. Они гледају и својим очима виде квалитет живота катастрофалан фрижидер празан а онда на телевизији на ПИНК каналу појави се он и каже живите супер не можете да поједете све што имате него бацате.
Зато ја тврдим да опозиција измишља медијску блокада јер да је тачно да је квалитет живота катастрофалан и да су фрижидери празни не би било ни теоријске шансе да се не дигне кука и мотика када би вођа изјавио оно што данас изјављује. Док данас он изјави то што изјави и нема ни куке ни мотике.

Kvitet zivota se ne gleda kroz frizider.

Hrana se podrazumeva da se prezivi, s kupovina najjeftinijeg parizera od 100 dinara sigurno nije odraz kvaliteta zivota. Zalosno je sto vi ubedjujete ljude da je to dobar zivot.

Za 8 godina vlasti plate su se smanjile a ne povecale, sto znaci da standard ipak ne ide "strmoglavim rastom" vec padom a logicna reakcija na to je da sistem ne valja.
НАСТО, 'ај лепо признај зашто си Лажуља? :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: Хево ти твоје 2008.
Plata 2008.jpg

Plate 2019.jpg

Back