VUČIĆ NAJAVIO JOŠ JEDNO POVEĆANJE PLATA NA KRAJU GODINE: Lekari, prosvetari, policajci, stiže povišica!

ne lupaj
ti ces da me ucis da na zapadu pola plate dobijas na ruke...ae pali bre :lol:

stavljas znak jednakosti izmedju pojedinacnih slucajeva na zapadu i metodolgije kao osnove principa saterivanja nacije u tor u ime mas kontrole u srbiji...a pocinje se od poslodavaca pa onda nadalje... ovaj teror sa pandemijom je pokazao pravo lice ogoljene sirovosti za koju je taj tvoj neoliberalizam francuski romantizam
Зборављаш да у великом броју држава на Западу послодавац нема обавезу да уплаћује ПИО и да ти обрачунава и наплати порез већ само пријави држави колико ти је исплатио а чак и то није обавезан. Тако да уколико то поредиш са Србијом тамо ти целу плату исплати у кешу а ти после сам уплаћују здравствено осигурање, пензију и порез а овде је послодавац дужан да ти то обрачуна и одузме од плате.

Ne lupetaj,jel znaš uopšte šta je potrebno za poštene izbore?Ne znaš,jer si naprednjak a vi ste po definiciji hulje i ološ te vam je poštenje strano.
Potrebno vam je 5 sati svaki dan na RTS-u, u novinama svaki dan, i na internetu. E onda bi mozda dosli do 3 posto haha. E pa nema toga, kako je SNS pobedio dosmanlije kada je bila najgora presija? E pa pobedite i vi lepo.

Potrebno vam je 5 sati svaki dan na RTS-u, u novinama svaki dan, i na internetu. E onda bi mozda dosli do 3 posto haha. E pa nema toga, kako je SNS pobedio dosmanlije kada je bila najgora presija? E pa pobedite i vi lepo.
Prvo dosmanlije nisu pobedjene,eto ih kod vas u stranci samo su promenili dres.Drugo represija sada je gora od tadićeve i zlobine zajedno.Treće zašto je problem objektivno izveštavanje(znači koliko vremena vi toliko i mi) ako ste toliko jaki kao što pričaš?Pukli bi ko balon..

Prvo dosmanlije nisu pobedjene,eto ih kod vas u stranci samo su promenili dres.Drugo represija sada je gora od tadićeve i zlobine zajedno.Treće zašto je problem objektivno izveštavanje(znači koliko vremena vi toliko i mi) ako ste toliko jaki kao što pričaš?Pukli bi ko balon..
Ne vredi, tebi je ispran mozak i lupas teske gluposti..

vučić te laže.jpg

Зборављаш да у великом броју држава на Западу послодавац нема обавезу да уплаћује ПИО и да ти обрачунава и наплати порез већ само пријави држави колико ти је исплатио а чак и то није обавезан. Тако да уколико то поредиш са Србијом тамо ти целу плату исплати у кешу а ти после сам уплаћују здравствено осигурање, пензију и порез а овде је послодавац дужан да ти то обрачуна и одузме од плате.
znao sam da nemas pojma o stanju u srbiji danas na licu mesta kad pricas samo o iskustvima sa zapada i poredis neuporedivo

siroma ljudi na zapadu moraju sami da uplacuju u penzione fondove... pa ko ih tera, neka stavljaju ostatak za to u dzep sta imamo mi sa tim...
ali kad propagiras nacionalnu jednakost i prosipas se fingiranim brojkama a svaki psiholog zna da kada se neko prosipa metodologijom argumentacije vezanom za brojeve sto je patoloski kod predsednika ove drzave, istina je da ne sme da kaze pravu istinu o stanju na terenu... a stanje na terenu je katastrofa...za radnicku klasu naravno, koja nema nista od praznih prica i obecanja o povecanjima od 700 dinara. 200.000 ljudi za nedelju dana ostalo bez posla tek tako...ne poredi to sa milionima u americi ne zanima me...

da drzava postuje ono sto je sama propisala kada je budzasto davala svakom lovcu u mutnom koga je dovela sa zapada u paketu i ljude kao robove, ne bi bilo ni deo ovoga danas sta je... a to se da resiti lako...kaznama drakonskim poslodavcima od koga se mnogi nece oporaviti jer ako si nesposoban da privredjujes ugasi bale firmu i kopaj luk. ne smeju narvno jer u svakom poslu imaju dil...a dilovi se ne krse ni zbog koga a pogotovu zbog onih koje preziru a to je radnicak klasa.

jok oni bi malo da glume neoliberalnu ekonomiju a malo komunisti da budu a sve vreme propagiraju ideju nacional socijalista kad ljudi pocnu da se osvrcu oko sebe i shvate da zive u najvecoj lazi koju je srbija zivela.... ali bolje tako, pad ce biti sa treskom svih.. i nas, ali bogme sto me raduje i njih i to svih na svim nivoima pa ce tri gola otoka biti nedovoljno za taj olos da se preispituje sta je sve radio.

Back