Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.156
Daj priliku civilizaciji dAko im daš priliku čuješ povik alahu uekber.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj priliku civilizaciji dAko im daš priliku čuješ povik alahu uekber.
Zveri oko sebe vide samo neprijatelje, civilizovani ljudi pak oko sebe sire ljubav i prosperitet.Njima kao zverima nije potreban rat i pljacka ,oni su u stanju da stvaraju dobra za sebe ,pa i druge da pomazu.
Realnost nazalost dokazuje da jos zivimo u vremenu divljastva.I ja obožavam Tolkina i Hari Potera ali sam svestan da je to fantazija. Lepa, idilična ali samo fantazija. Demantuju te Gaza, Sirija, Ukrajina, Afrika, US, ukratko realnost je malo (više) drugačija.
Pokušajte otcjepit Rašku Oblast od Srbije.Ti sto vicu " Allahu Ekber" su Vucicevi botovi kao i ti, placenici koji rade za " hulju"![]()
Što ne daš priliku?Daj priliku civilizaciji d
Srbija koju @Тихи podržava u jednom naslovu
Zbog Ćacilenda neće biti promocije oficira na standardnom mestu, ispred skupštine Srbije
Da imaju obraz svi koji ovo podržavaju bilo bi ih barem sramota, ovako, baš ih briga
Ja sam kosmopolita , ja sam protiv bilo kakvih granica, zasto to meni govorisPokušajte otcjepit Rašku Oblast od Srbije.![]()
Samo lepa rec je doprinos, kamoli dobro delo.Što ne daš priliku?
Najbolje što se Novom Pazaru ikad desilo.A gradonacelnik Novpg Pazara je cini mi se iz SNSa![]()
Iskoristi priliku i budi Srbin.Samo lepa rec je doprinos kamoli dobro delo.
Blago Vučiću šta tebe ima...Sad nesto razmisljam kako je Vucic nasankao ove blokadere to je sou zivi.
Doveo je agenciju iz Kraljeva da izbaci blokadere sa univerziteta da bi univerzitet mogao da pocne da radi i da studenti polazu ispite.
Oni su na to reagovali maksimalno nasilno i sa ogromnom patoloskom mrznjom. Ne prema Vucicu nego prema svemu sto je srpsko i pravoslavno.
Vucic ih je pustio da pokazu svoje lice nasilja, zlobe, mrznje, psovanjem srpske majke i Isusa Hrista .
Sve televizije su to ispratile cela Srbija je videla to.
Sad svako normalan , ne podnosi blokadere iz dna duse jer su za njega blokaderi = islamisti koji mrze sve srpsko.
Vucic kojem je rejting u zestokom padu kao i SNS-u , ponovo podize svoj rejting na osnovu blokaderskih glupaka koji vezu svoje zastave sa vehabijama, separatistima i srbomrzcima iz Novoga Pazara.
Jer cenim da ce vecina neutralnih gradjana kada vidi da pazarski blokaderi psuju srpsku majku, Isusa Hrista, skandiraju Tekbir, Alahu Ekber, sto su islamisticki poklici pod kojima su sekli srpske glave u Bosni , i da ih ostatak blokadera iz drugih gradova Srbije podrzava u tome reci sebi - nismo valjda ludi da ove dzihadlije dovedemo na vlast?
Autorska tema.
Isa Beg Isakovic na aparatimaNajbolje što se Novom Pazaru ikad desilo.![]()
Prvo budi covek.Dzaba ti je biti Srbin ako nisi covek.Iskoristi priliku i budi Srbin.
Srbin po profesiji, po mogucnosti bot, kao tiIskoristi priliku i budi Srbin.
NIje važno šta je čovjek po nacionalnosti,samo nek je Srbin.Prvo budi covek.Dzaba ti je biti Srbin ako nisi covek.
Srbi po profesiji nikad nisu bili dobri za Srbiju.NIje važno šta je čovjek po nacionalnosti,samo nek je Srbin.
Sta je student Sorbone, veliki Koca Popovic mislio o botovima poput tebeNIje važno šta je čovjek po nacionalnosti,samo nek je Srbin.
Nije dobro bit radikalni islamista i komunista.Srbin po profesiji, po mogucnosti bot, kao ti![]()
Kad si Srbin onda si i pravi čovjek.Bez toga onako...napola.Srbi po profesiji nikad nisu bili dobri za Srbiju.
Oni su tesko breme za Srbiju i velike stetocine.
Kome je još mišljenje komunista bitno?
Nisu svi Partizani bili Komunisti, prije svega su bili antifasisti,a svim pametnim i postenim ljudima na ex Ju prostoru je jako bitno! Obidji malo antifaisticke stranice na drustvenim mrezama, iznenadit ces se koliko ih je.Kome je još mišljenje komunista bitno?
Tek ako si covek mozes biti pravi Srbin.Kad si Srbin onda si i pravi čovjek.Bez toga onako...napola.
Ja sam iz partizanskog kraja.Nisu svi Partizani bili Komunisti, prije svega su bili antifasisti,a svim pametnim i postenim ljudima na ex Ju prostoru je jako bitno! Obidji malo antifaisticke stranice na drustvenim mrezama, iznenadit ces se koliko ih je.
Ti sve radiš obrnuto,i naopako.Tek ako si covek mozes biti pravi Srbin.